Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Eliana Thibaut Comalada, la dona que ha rebutjat col·laborar amb Ferran Adrià

Durada: 54 min
16/02/2019
Viatgem fins a Perpinyà perquè conegueu Eliana Thibaut Comalada, escriptora, historiadora de la cuina catalana i mestra de grans xefs. Té 90 anys i més de 60 llibres escrits. Una dona importantíssima per a la història de la gastronomia catalana. El periodista gastronòmic Salvador García-Arbós ens explica com es prepara i es consumeix el cafè arreu del món. Toni Massanés, director de la fundació Alícia, parla de calçots i de la salsa amb què se suquen, el romesco. El músic Joan Colomo se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i determina si un grapat de grills amb ceba i gust de barbacoa són un nyap o un producte gourmet. El crític gastronòmic Philippe Regol menja a la Bodega 1900 del xef Albert Adrià. L'actor Sergi López ens explica quina és la seva magdalena de Proust i la propina la posa Maria Nicolau.

Àudios