El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

El te no és aigua bruta. T'expliquem per què!

El te és per a molts un gran desconegut perquè sempre ha viscut a l'ombra del cafè. Però cada vegada és una beguda que sedueix més. Visitem una de les botigues de te amb més tradició de Barcelona, Sans & Sans. I la mestra de te Victoria Bisogno comparteix amb nosaltres els secrets per preparar correctament aquesta beguda d'origen xinès. Amb el Salvador Garcia-Arbós continuem a la recerca dels 10 plats estel·lars de la gastronomia universal. Aquest cop parlem del bistec tàrtar. Toni Massanés ens parla de les llenties i dels seus beneficis. La periodista Tana Collados se sotmet al perillós tast del "Nyap o top?", amb Gerard Jubany, que li ha portat la nova hamburguesa vegana del Burger King, la Rebel Whopper. Philippe Regol menja al restaurant Vivanda, al barri de Sarrià de Barcelona, i ens ho explica. I la propina la deixa la cuinera del restaurant "El Ferrer de Tall", Maria Nicolau.

Anar al contingut