Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

El reporter de guerra que es va fer cuiner per remoure consciències

Durada: 1 h 1 min
28/05/2023
Coneixem la història d'Andrés Torres, que ha estat corresponsal de guerra i és fundador de l'ONG Global Humanitària. Fa vuit anys va agafar una antiga granja de pollastres a Sant Martí Surroca i va obrir el restaurant "Casa Nova". Aquesta setmana, pagesos i ramaders del sector lleter han sortit al carrer per denunciar la situació que viuen. Fa unes setmanes eren els pescadors els que es manifestaven. En parlem amb Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. També visitem el port de Vinarós i parlem amb pescadors que fan la temporada del llagostí. La Cristina Caparrós, armadora de la Barceloneta, defensa que el llagostí és víctima d'una gran injustíca, ja que els consumidors en coneixen sobretot les varietats congelades provinents de la pesca industrial. Descobrim el so de Salvador Garcia-Arbós i ens hi sumem a la Fira del Vi Solidari, al Masroig, amb l'especialitat d'"El Celler de l'Aspic", a Falset, al Priorat.

Àudios