Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

El pastisser de la Casa Blanca que no cuinava amb llard de porc per Obama

Durada: 1 h
07/05/2023
Bill Yosses, xef i pastisser en cap de la Casa Blanca durant els mandats de George W. Bush i Barack Obama, ens explica com era cuinar per a dos dels homes més poderosos del món i per què els serveis secrets nord-americans li van picar el crostó. Ara, treballa per aconseguir que els pacients amb càncer puguin menjar millor desenvolupant menús adaptats per a persones que segueixen tractaments amb quimioteràpia o radioteràpia. Inés Butrón ens descobreix la història de la cuina a baixa temperatura, present a totes les cultures des de fa milers d'anys abans que l'alta cuina la fes famosa. També visita el restaurant caníbal Helena Miquel, periodista, actriu (aviat estrena pel·lícula amb Víctor Erice!) i cantant a Delafé y las Flores Azules. Per això li fem tastar un paté de flors blaves, de carxofes! Serà "Nyap o top"? I acabem amb l'especialitat del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, aprofitant que la ciutat celebra la primera edició de la Fira Lo Caragol Food.

Àudios