Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El pastisser de la Casa Blanca que no cuinava amb llard de porc per Obama

El pastisser de la Casa Blanca que no cuinava amb llard de porc per Obama

Bill Yosses, xef i pastisser en cap de la Casa Blanca durant els mandats de George W. Bush i Barack Obama, ens explica com era cuinar per a dos dels homes més poderosos del món i per què els serveis secrets nord-americans li van picar el crostó. Ara, treballa per aconseguir que els pacients amb càncer puguin menjar millor desenvolupant menús adaptats per a persones que segueixen tractaments amb quimioteràpia o radioteràpia. Inés Butrón ens descobreix la història de la cuina a baixa temperatura, present a totes les cultures des de fa milers d'anys abans que l'alta cuina la fes famosa. També visita el restaurant caníbal Helena Miquel, periodista, actriu (aviat estrena pel·lícula amb Víctor Erice!) i cantant a Delafé y las Flores Azules. Per això li fem tastar un paté de flors blaves, de carxofes! Serà "Nyap o top"? I acabem amb l'especialitat del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, aprofitant que la ciutat celebra la primera edició de la Fira Lo Caragol Food.

Anar al contingut