Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

El pastís de formatge que tothom desitja!

Durada: 56 min
07/11/2021
El pastís de formatge d'estil basc està conquerint el món. The New York Times el va escollir sabor de l'any per la seva textura i veritable gust de formatge. Parlem amb Jon Cake, un enginyer aeronàutic que va començar a fer pastissos de formatge durant la pandèmia. En fa de molts tipus de formatges, i l'última versió inclou formatges suïssos. Aprofitem per descobrir la cultura formatgera de Suïssa, un país que elabora tots els seus formatges de forma artesanal, amb llet crua i en microformatgeries. Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, ens resol el dubte de per què es diu sempre que la verdura, la fruita i el peix és més saludable que la carn. I la pescadora Àgueda Vitòria ens explica quina és la petjada ecològica de menjar peix. Sentirem poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina del Salvador Garcia-Arbós i el restaurant Albert Guzmán, a Sant Carles de la Ràpita, ens farà venir gana amb la seva especialitat.

Àudios