Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone

El fenomen més imbatible de Nadal: el panettone

En aquest menú especial del dia de Nadal, convidem el cantautor Quico Pi de la Serra al Restaurant Caníbal. Ha vingut acompanyat d'una de les seves guitarres per tocar-nos alguna cosa "nadalenca". Li fem tastar un dels panettones més famosos del mercat, el del supermercat Lidl, que segurament triomfa pel seu baix preu. Serà Nyap o Top? De panettones en sap, i molt, el cuiner italià Nicola Poltronieri, que també ens explicarà com veuen els italians les tradicions catalanes dels àpats nadalencs, amb la pasta com a protagonista: galets i canelons. I farem un brindis amb la nostra sommelier Clara Antúnez, que ens recomana bons vins per a aquestes festes amb una excel·lent relació qualitat-preu.

Anar al contingut