Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Dinar de família: cuinem a la Fundació Alícia

Durada: 1 h 6 min
17/07/2022
Anem fins a Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages. La Fundació Alícia ens obre les seves portes i ens deixa la seva fantàstica cuina per cuinar el dinar de l'últim programa de la temporada del restaurant Caníbal. Aprofitarem la visita per veure com treballen al centre de referència al país en investigació a la cuina, un lloc on conflueixen l'alimentació i la ciència per ajudar-nos a menjar millor. També farem un passeig per l'hort de Món Sant Benet i amb l'ajuda del seu pagès, el Bernat Martí, collirem els ingredients de la nostra amanida. Cuinant i menjant tot l'equip del Caníbal i els nostres col·laboradors habituals: Toni Massanés, amfitrió com a director de la Fundació Alícia, la sommelier Clara Antúnez, el dissenyador Óscar Guayabero, l'escriptor Salvador Garcia-Arbós i els periodistes Marc Casanovas i Carme Gasull. Amb aquest àpat de família ens acomiadem fins la temporada vinent!

Àudios