Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

David de Jorge, cuiner basc: "Un gras sempre tindrà un gras a dins"

David de Jorge, cuiner basc: "Un gras sempre tindrà un gras a dins"

Convidem al restaurant caníbal David de Jorge, el cuiner basc que potser us sona pel seu programa de televisió "Robin Food". Amb grans dots comunicatius i mà dreta de Martín Berasategui, de qui és amic, soci i col·laborador. Conversem de cuina basca, de com veu el mon de la gastronomia i de la seva obesitat. També parlem de com el canvi climàtic està afectant el conreu del cafè. 4 dels 5 principals productors cafeters notaran una reducció dràstica de les seves millors zones de cultiu. I això vol dir que llocs a priori insòlits per al seu conreu es posen a la llista com els Estats Units, la Xina o fins i tot Màlaga. En parlem amb el periodista Marc Casanovas i amb Ana Sofia Narváez, experta cafetera de Nicaragua. Fem una introducció a la gastronomia russa, amb el nostre "Gurmet rodamon", Jordi Luque Sanz, que visita el restaurant Ekaterina, de Barcelona, per parlar amb la Genya Petrova. Gastronomia russa contra la guerra des d'un restaurant que s'ha manifestat obertament contra Putin.

Anar al contingut