"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar

"Dark kitchens", el negoci milionari del menjar per emportar

Les "dark kitchens", també conegudes com a "cuines fantasma", són cuines que funcionen tancades de cara al públic i que cuinen plats exclusivament destinats al repartiment a domicili. Durant la pandèmia han viscut un boom espectacular, i amb elles el menjar a domicili. Com funcionen les "dark kitchens"? On és el negoci? Representen una amenaça per als restaurants tradicionals? Ho preguntem a algú que ha estudiat el fenomen, Josep Maria Català Santainés, professor col·laborador dels estudis d'Economia i Empresa de la UOC. També visiten el restaurant caníbal el nostre "gourmet rodamón", Jordi Luque, que avui ens descobreix el Cheesefuet de la formatgeria Montbrú. I la sommelier Clara Antúnez, amb qui parlarem de la tònica. La Clara també s'animarà a participar al "Nyap o top?" per tastar un vi de llauna, una manera diferent de beure vi que s'està popularitzant i per la qual molts cellers catalans volen apostar. I, com sempre, acabarem amb una escena de cinema.

Anar al contingut