Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Cuina-menjador o cases sense cuina?

Durada: 53 min
05/09/2021
Estem de mudança, i desfem les caixes de la cuina amb l'antropòleg de la UOC Xavier Medina. Com devia ser una mudança fa 100 anys? Quins 5 objectes són imprescindibles en una cuina? Ajuda la cuina-menjador a relacionar-nos d'una manera diferent amb el menjar? El futur són les cases sense cuina? També ve al restaurant caníbal el nostre "conseller d'afers gastronòmics", Nicola Poltronieri. I la sommelier Clara Antúnez ens explicarà coses del Lambrusco, la beguda italiana més popular. El cuiner del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, s'atreveix a tastar una paella marinera de microones al "Nyap o top?". Descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i l'especialitat d'un restaurant de l'Escala.

Àudios