Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Cinema i menjar, una bonica història d'amor

Durada: 54 min
29/06/2019
Entrem al cinema Boliche de Barcelona, no pas per menjar-hi, sinó per veure i escoltar com es menja i com es cuina a la gran pantalla, i ho fem amb Àlex Gorina, savi i director des de fa 32 anys del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio. L'argument de la nostra pel·lícula d'avui és descobrir les 3 grans escenes de menjar de la història del cinema! També anem de pícnic amb el dissenyador Òscar Guayabero; Xavier Ruzafa, petit productor i propietari de la botiga Oro Líquido de Barcelona, ens dona les claus perquè la recollida de l'oliva sigui tot un èxit; el director de la fundació Alícia, Toni Massanés, ens diu quins productes tenim de temporada aquesta setmana; el periodista d'El Periódico Pau Arenós tasta l'hamburguesa que Dani García ha dissenyat per a McDonald's al "Nyap o top?" de Gerard Jubany; el cineasta Carlos Marqués-Marcet recorda la seva "Magdalena de Proust"; el crític gastronòmic Philippe Regol dina al Bar Verat i la propina la deixa Jordi Asturgó de l'"APM?"

Àudios