Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Carme Casas: "Els cuiners generalment són gent sense cultura"

Durada: 53 min
06/07/2019
Com veu el món de la gastronomia la periodista que va narrar els grans canvis de la cuina del segle XX? Parlem amb Carme Casas, periodista ja retirada, especialitzada en gastronomia. Va veure néixer la Nouvelle Cuisine i va ser la primera que va donar a conèixer El Bulli i que va explicar la cuina d'avantguarda. El 1995 va rebre el Premi Nacional de Gastronomia. També bevem sangria de qualitat amb la sommelier i nutricionista Clara Antúnez. El director de la fundació Alícia, Toni Massanés, parla del conill i d'altres productes que tenim de temporada. L'equip de l'"APM?" de Catalunya Ràdio (Xavi Cazorla, Montse Barcon, Oriol Dalmau i Jordi Asturgó) tasta llengua d'ànec marinada al "Nyap o top??"de Gerard Jubany. L'escriptor Jordi Puntí explica quina és la seva "magdalena de Proust". El crític gastronòmic Philippe Regol dina al Gresca Bar i la propina la deixa la cuinera del Ferrer de Tall Maria Nicolau.

Àudios