Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Borja Sierra: "El que està matant l'hostaleria és la incertesa"

Durada: 57 min
13/09/2020
Quan visiteu un restaurant, us sentiu insegurs? Com s'ho han de fer per fugir del concepte "restaurant quiròfan"? El sector necessita un pla Marshall? Parlem dels canvis que estan vivint els bars i restaurants, i de com ha afectat la Covid-19 el seu dia a dia. El futur de la restauració amb Borja Sierra, copropietari i cuiner de la Granja Elena, a la Zona Franca de Barcelona. Amb Jordi Luque descobrim els ganivets més famosos i més esmolats de Catalunya, els Pallarès Solsona. La sommelier Clara Antúnez ens avança com serà la verema d'aquest any atípic, marcat per un excés de pluja i una plaga de míldiu a les vinyes. El so del Salvador Garcia-Arbós és el d'un molinet de cafè¿ A veure què ens explica! I el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, s'atreveix a tastar una mortadel·la vegana al "Nyap o top?" del Gerard Jubany.

Àudios