Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"

Albert Ventura: "Els inspectors Michelin no en tenen ni idea, de cuina"

Quins són els restaurants que premia la "Guia Michelin" i per què? Què passa si no fas el tipus de cuina que se suposa que has de fer? L'hi preguntem a Albert Ventura, xef del Coure, un restaurant excel·lent que no té cap estrella i que tampoc la vol. Amb la periodista Carme Gasull repassem la història de la "Guia vermella" i entrevistem Andy Hayler, el periodista britànic que ha menjat a tots els tres estrelles del món. Amb el dissenyador Òscar Guayabero resolem el misteri de les teteres de bar que sempre gotegen. Toni Massanés ens parla de la coliflor i d'altres productes que ara estan de temporada. Tastem unes patates amb allioli amb Delicious Martha per decidir si són nyap o són top. I... és bo el criteri de la "Guia Michelin"? El nostre crític de capçalera, Philippe Regol, respon. I la propina avui la deixa la cuinera Maria Nicolau.

Anar al contingut