Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Al Japó el sushi de salmó no existeix, és un invent nord-americà!

Al Japó el sushi de salmó no existeix, és un invent nord-americà!

Hiroko Shimbo és una cuinera japonesa pionera a introduir la cuina del Japó als Estats Units, on viu des de fa 24 anys i on és tota una autoritat en gastronomia japonesa. Ensenya cuina japonesa a diferents escoles nord-americanes, és consultora de restaurants i ha escrit llibres de referència sobre cuina japonesa per a occidentals. Menja al restaurant caníbal la periodista Carme Gasull i a la seva secció dedicada als menuts parlem de la tripa i visitem la parada Menuts Dafne, al mercat de Sants de Barcelona. També conversem amb el crític gastronòmic Philippe Regol, que ens recomana restaurants on menjar bé a París, València i Albacete. Repassem l'actualitat de la setmana, descobrim el so del Salvador Garcia-Arbós i fem gana amb l'especialitat del restaurant Can Jeroni de Figueres i la seva sípia amb pèsols.

Anar al contingut