20 anys de la revista Cuina, la revolució continua
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

20 anys de la revista Cuina, la revolució continua

20 anys de la revista Cuina, la revolució continua

Fa 20 anys que va néixer la revista Cuina. 250 números després s'ha convertit en la revista en paper de referència per als cuiners domèstics, per als amants dels restaurants i dels bons productes, i per als que, com diuen ells, "ens agrada menjar bé". Celebrem l'aniversari amb el fins ara director, Josep Sucarrats, i el seu relleu, Judit Càlix. També visita el restaurant caníbal el nostre llibreter de capçalera, Nacho Borraz, per recomanar-nos 4 llibres que són referència en 4 aspectes cada vegada més presents en el món gastronòmic: cuina, residus, economia circular i sostenibilitat. També de sostenibilitat ens parla el dissenyador Oscar Guayabero, que ens proposa idees i objectes per fugir del plàstic. A ell l'hem convençut perquè es quedi al "Nyap o top?", per tastar el nou fuet untable de la casa Casademont. També descobrirem el so del Salvador Garcia-Arbós i evocarem una escena cinematogràfica amb menjar pel mig.

Anar al contingut