L'entrevista

  • Paco Bere: "Espetero" de tota la vida
    Escolta àudio

    Paco Bere: "Espetero" de tota la vida

    Parlem amb Paco Bere, un apassionat del Barça, de Màlaga de tota la vida i que encara manté viva una tradició típica de la zona: cuinar amb la tècnica de l'"espeto". Ens explica en què consisteix i com es manté a dia d'avui aquesta tradició a molts xiringuitos de platja de la Costa del Sol.

  • Taberna Pedraza: producte, producte i producte
    Escolta àudio

    Taberna Pedraza: producte, producte i producte

    Mítica taberna de Madrid on es menja de meravella. Parlem amb el seu propietari, en Santiago Pedraza, que va deixar la feina de màrqueting que feia a l'Ajuntament de Madrid per obrir un restaurant amb la seva dona. I el resultat és un lloc excel·lent on mimen el producte i aposten per la qualitat, i moltes vegades per producte català.

  • Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona
    Escolta àudio

    Pere Massana i Delfí Geli, gastronomia i futbol a Girona

    Parlem amb Pere Massana, del restaurant Massana, que té més de 30 anys d'història i compta amb el reconeixement d'una estrella Michelin. I també amb Delfí Geli, president del Girona i un dels responsables de l'exitosa temporada que està fent el seu club de futbol.

  • Chapi Ferrer, llegenda del Barça i del Chelsea
    Escolta àudio

    Chapi Ferrer, llegenda del Barça i del Chelsea

    Albert Ferrer va ser lateral dret del Barça durant vuit temporades i formava part de l'equip que va guanyar la primera Copa d'Europa del club, l'any 92. I després va jugar-ne cinc al Chelsea. El protagonista ideal per parlar del Barça-Chelsea de Champions... i de la gastronomia de Londres! Actualment és l'entrenador del Barça Legends, un equip que fa una gira pel món amb exjugadors il·lustres del conjunt blaugrana.

  • Álvaro Benito, del camp a l'escenari
    Escolta àudio

    Álvaro Benito, del camp a l'escenari

    Álvaro Benito era un jove talent amb gran futur que va jugar al Getafe i al Reial Madrid, però una greu lesió el va apartar del món del futbol. Aleshores va decidir agafar una guitarra i dedicar-se al món de la música. I va crear un grup d'èxit com són els Pignoise.

  • Albert Raurich, un perico amb dos pebrots
    Escolta àudio

    Albert Raurich, un perico amb dos pebrots

    Entrevistem Albert Raurich, propietari i xef dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Parlem de la seva passió pel futbol, però també per la gastronomia i l'evolució que ha de fer un xef avui en dia per sortir de la cuina i convertir-se en empresari.

  • José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès
    Escolta àudio

    José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès

    Parlem amb un entrenador històric que va aconseguir fer pujar el Figueres a Segona i el Lleida a Primera, i va firmar amb l'Alabès la millor temporada de la seva història, arribant a una final europea que van perdre 5-4 contra el Liverpool.

  • Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol
    Escolta àudio

    Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol

    Parlem amb Ramon Maria Calderé, que va jugar al Barça i al Betis. I com a entrenador té una llarga trajectòria a Segona B i a Tercera amb molts èxits i ascensos. Actualment entrena a Salamanca. Descobrirem també la seva relació amb la gastronomia, ja que quan era jugador blaugrana va obrir un restaurant!

  • Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin
    Escolta àudio

    Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin

    Parlem amb Martín Berasategui: un dels millors xefs del món. A més, li encanta el futbol i és aficionat de la Reial Societat, club del qual en té la insígnia d'or i brillants. Propietari del Lasarte, primer restaurant que aconsegueix les 3 estrelles Michelin a la ciutat de Barcelona. Un autèntic crac i un convidat de primer nivell que ens parla de futbol i gastronomia.

  • Quim Vila, l'expert de vins
    Escolta àudio

    Quim Vila, l'expert de vins

    Parlem amb Quim Vila, propietari de Vilaviniteca i segurament una de les persones que més en sap de vi d'aquest país. Ens explica els seus projectes i també la importància de triar bé una bona copa per beure vi o cava.

  • Carlos Cuevas, un culer a Madrid
    Escolta àudio

    Carlos Cuevas, un culer a Madrid

    Parlem amb Carlos Cuevas, actor que fa de Pol Rubio a "Merlí" i que ara està a Madrid gravant "Cuéntame". Ens explica com viu un culer a Madrid i anècdotes de com es viuen els partits de futbol mentre els actors han d'estar a l'escenari treballant. Cuevas és un aficionat al Barça molt jove que gairebé només ha tastat èxits blaugranes.

  • Toni Gordillo, un tros de Galícia a la costa catalana
    Escolta àudio

    Toni Gordillo, un tros de Galícia a la costa catalana

    Fill d'una família d'un poblet de Galícia, Toni Gordillo demostra la seva passió pels fogons a la cuina d'Hogar Gallego, un restaurant situat a Calella que té tota l'essència del seus orígens gallecs però amb l'experiència d'un xef format amb el gran Santi Santamaria.

  • Asier Manzanos, un basc cuinant al Vila-real
    Escolta àudio

    Asier Manzanos, un basc cuinant al Vila-real

    Tot i néixer a Vitòria, Asier Manzanos és l'aficionat número 1 del Vila-real. Va arribar a terres castellonenques fa un munt d'anys i amb la seva família van obrir un restaurant anomenat El Vasco. La seva passió pel futbol l'ha fet convertir-se en el cuiner oficial del Vila-real. Parlem amb ell perquè ens expliqui la seva història.

  • Sergi Gómez, qualitat de Barcelona a Vigo
    Escolta àudio

    Sergi Gómez, qualitat de Barcelona a Vigo

    Parlem amb Sergi Gómez, defensa del Celta criat al planter del Barça, i descobrim com és la seva vida a Vigo. Ens explica a quins restaurants va, què troba a faltar de Catalunya i descobrim la seva cara més gastronòmica.

  • Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol
    Escolta àudio

    Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol

    Parlem amb Gerard López, actual entrenador del Barça B i exjugador del València. Un amant de la gastronomia i que també es preocupa per l'alimentació dels joves futbolistes que entrena. Recordem la seva etapa al València i repassem les seves vivències actuals com a entrenador.

Anar al contingut