TOTS ELS ÀUDIOS

  • Albert Raurich, un perico amb dos pebrots
    Escolta àudio

    Albert Raurich, un perico amb dos pebrots

    Entrevistem Albert Raurich, propietari i xef dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Parlem de la seva passió pel futbol, però també per la gastronomia i l'evolució que ha de fer un xef avui en dia per sortir de la cuina i convertir-se en empresari.

    Entrevistem Albert Raurich, propietari i xef dels restaurants Dos Palillos i Dos Pebrots. Parlem de la seva passió pel futbol, però també per la gastronomia i l'evolució que ha de fer un xef avui en dia per sortir de la cuina i convertir-se en empresari.

  • Vinagreta de fruita seca
    Escolta àudio

    Vinagreta de fruita seca

    El Jordi Jacas ens ensenya a fer una vinagreta de fruita seca que destaca per la seva senzillesa i per la seva durabilitat.

    El Jordi Jacas ens ensenya a fer una vinagreta de fruita seca que destaca per la seva senzillesa i per la seva durabilitat.

  • Com cuinar una bona mitjana
    Escolta àudio

    Com cuinar una bona mitjana

    El Jordi Jacas ens explica els secrets de cuinar una mitjana o, com en diuen al País Basc, un "txuleton". Ens descobrirà tots els passos a seguir per obtenir-ne el millor gust.

    El Jordi Jacas ens explica els secrets de cuinar una mitjana o, com en diuen al País Basc, un "txuleton". Ens descobrirà tots els passos a seguir per obtenir-ne el millor gust.

  • José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès
    Escolta àudio

    José Manuel Esnal "Mané", Figueres, Lleida i Alabès

    Parlem amb un entrenador històric que va aconseguir fer pujar el Figueres a Segona i el Lleida a Primera, i va firmar amb l'Alabès la millor temporada de la seva història, arribant a una final europea que van perdre 5-4 contra el Liverpool.

    Parlem amb un entrenador històric que va aconseguir fer pujar el Figueres a Segona i el Lleida a Primera, i va firmar amb l'Alabès la millor temporada de la seva història, arribant a una final europea que van perdre 5-4 contra el Liverpool.

  • Sebastián Iradier, el gran compositor desconegut
    Escolta àudio

    Sebastián Iradier, el gran compositor desconegut

    En Josep Lluís Santiso ens descobreix la figura de Sebastián Iradier, un compositor basc que ha estat capaç de compondre algunes de les grans obres de la música que tots coneixem i que s'han convertit en himnes populars, però que van ser creades pel seu talent.

    En Josep Lluís Santiso ens descobreix la figura de Sebastián Iradier, un compositor basc que ha estat capaç de compondre algunes de les grans obres de la música que tots coneixem i que s'han convertit en himnes populars, però que van ser creades pel seu talent.

  • Abelardo, un central com cal
    Escolta àudio

    Abelardo, un central com cal

    Aprofitant que Abelardo és l'actual entrenador de l'Alabés, aprofitem per recordar el seu pas pel Barça, on va estar vuit temporades i es va convertir en titular indiscutible a l'eix de la defensa, tot i que va acabar marxant gairebé per la porta del darrere.

    Aprofitant que Abelardo és l'actual entrenador de l'Alabés, aprofitem per recordar el seu pas pel Barça, on va estar vuit temporades i es va convertir en titular indiscutible a l'eix de la defensa, tot i que va acabar marxant gairebé per la porta del darrere.

  • 2x15 Connexions entre Catalunya i el País Basc
    Escolta àudio

    2x15 Connexions entre Catalunya i el País Basc

    El Barça rep l'Alabès i aprofitem per parlar amb Mané, històric entrenador del Figueres i el Lleida, entre d'altres, que també va aconseguir portar l'equip basc a una final europea. Aprenem a cuinar el millor "txuletón", repassem la trajectòria com a blaugrana d'Abelardo, l'actual entrenador de l'Alabès, i coneixem la figura de Sebastián Iradier, un geni desconegut.

    El Barça rep l'Alabès i aprofitem per parlar amb Mané, històric entrenador del Figueres i el Lleida, entre d'altres, que també va aconseguir portar l'equip basc a una final europea. Aprenem a cuinar el millor "txuletón", repassem la trajectòria com a blaugrana d'Abelardo, l'actual entrenador de l'Alabès, i coneixem la figura de Sebastián Iradier, un geni desconegut.

  • La carn d'olla
    Escolta àudio

    La carn d'olla

    El Jordi Jacas ens explica com podem aprofitar i treure el màxim rendiment de la carn d'olla. Un dels plats típics de Nadal però que també en podem treure molt profit més enllà de les festes assenyalades.

    El Jordi Jacas ens explica com podem aprofitar i treure el màxim rendiment de la carn d'olla. Un dels plats típics de Nadal però que també en podem treure molt profit més enllà de les festes assenyalades.

  • La final del 86
    Escolta àudio

    La final del 86

    Recordem la Copa d'Europa del 86, en què el Barça va arribar a la final després d'una remuntada històrica al Camp Nou amb protagonisme de Pichi Alonso però que va culminar amb una tanda de penals desastrosa al Sanchez Pizjuan que va acabar donant aquell trofeu a l'Steaua de Bucarest.

    Recordem la Copa d'Europa del 86, en què el Barça va arribar a la final després d'una remuntada històrica al Camp Nou amb protagonisme de Pichi Alonso però que va culminar amb una tanda de penals desastrosa al Sanchez Pizjuan que va acabar donant aquell trofeu a l'Steaua de Bucarest.

  • 2x14 Sevilla, ciutat de llums i ombres
    Escolta àudio

    2x14 Sevilla, ciutat de llums i ombres

    El Barça juga contra el Betis i visita la ciutat de Sevilla. Aprofitem per recordar un dels episodis més tristos de la història blaugrana, la final del 86 disputada a la capital andalusa. I parlem amb un component d'aquella plantilla que també va jugar al Betis: Ramon Maria Calderé. En Jacas ens parlarà de la carn d'olla i el Santiso dels orígens del rock andalús.

    El Barça juga contra el Betis i visita la ciutat de Sevilla. Aprofitem per recordar un dels episodis més tristos de la història blaugrana, la final del 86 disputada a la capital andalusa. I parlem amb un component d'aquella plantilla que també va jugar al Betis: Ramon Maria Calderé. En Jacas ens parlarà de la carn d'olla i el Santiso dels orígens del rock andalús.

  • L'origen del rock andalús
    Escolta àudio

    L'origen del rock andalús

    En Josep Lluís Santiso ens descobreix l'origen del rock andalús de la mà d'un rocker anomenat Silvio que va viure la seva vida al màxim i que també té molta relació amb el món del futbol i amb la rivalitat entre el Betis i el Sevilla.

    En Josep Lluís Santiso ens descobreix l'origen del rock andalús de la mà d'un rocker anomenat Silvio que va viure la seva vida al màxim i que també té molta relació amb el món del futbol i amb la rivalitat entre el Betis i el Sevilla.

  • Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol
    Escolta àudio

    Ramon Maria Calderé, una vida dedicada al futbol

    Parlem amb Ramon Maria Calderé, que va jugar al Barça i al Betis. I com a entrenador té una llarga trajectòria a Segona B i a Tercera amb molts èxits i ascensos. Actualment entrena a Salamanca. Descobrirem també la seva relació amb la gastronomia, ja que quan era jugador blaugrana va obrir un restaurant!

    Parlem amb Ramon Maria Calderé, que va jugar al Barça i al Betis. I com a entrenador té una llarga trajectòria a Segona B i a Tercera amb molts èxits i ascensos. Actualment entrena a Salamanca. Descobrirem també la seva relació amb la gastronomia, ja que quan era jugador blaugrana va obrir un restaurant!

  • 2x13 Estrelles i llegendes
    Escolta àudio

    2x13 Estrelles i llegendes

    Amb motiu de la visita del Barça a la Reial Societat, parlem amb un dels millors xefs del món, que és de Sant Sebastià, molt aficionat a la Reial i té 8 estrelles Michelin, 3 de les quals al restaurant Lasarte de Barcelona: Martín Berasategui. Recordem la trajectòria d'un jugador que va estar als dos equips i va sortir del Barça per la porta gran: José Mari Bakero. Aprenem a reciclar les neules de Nadal i descobrim la història que s'amaga darrere la gran soprano Ainhoa Arteta.

    Amb motiu de la visita del Barça a la Reial Societat, parlem amb un dels millors xefs del món, que és de Sant Sebastià, molt aficionat a la Reial i té 8 estrelles Michelin, 3 de les quals al restaurant Lasarte de Barcelona: Martín Berasategui. Recordem la trajectòria d'un jugador que va estar als dos equips i va sortir del Barça per la porta gran: José Mari Bakero. Aprenem a reciclar les neules de Nadal i descobrim la història que s'amaga darrere la gran soprano Ainhoa Arteta.

  • Aprofitar les neules
    Escolta àudio

    Aprofitar les neules

    El Jordi Jacas ens explica alguns secrets per recuperar-nos dels excessos de Nadal, però també ens ajuda a aprofitar les neules que ens han sobrat de les festes per convertir-les en uns espectaculars bombons d'una manera molt fàcil i pràctica.

    El Jordi Jacas ens explica alguns secrets per recuperar-nos dels excessos de Nadal, però també ens ajuda a aprofitar les neules que ens han sobrat de les festes per convertir-les en uns espectaculars bombons d'una manera molt fàcil i pràctica.

  • Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin
    Escolta àudio

    Martín Berasategui: vuit estrelles Michelin

    Parlem amb Martín Berasategui: un dels millors xefs del món. A més, li encanta el futbol i és aficionat de la Reial Societat, club del qual en té la insígnia d'or i brillants. Propietari del Lasarte, primer restaurant que aconsegueix les 3 estrelles Michelin a la ciutat de Barcelona. Un autèntic crac i un convidat de primer nivell que ens parla de futbol i gastronomia.

    Parlem amb Martín Berasategui: un dels millors xefs del món. A més, li encanta el futbol i és aficionat de la Reial Societat, club del qual en té la insígnia d'or i brillants. Propietari del Lasarte, primer restaurant que aconsegueix les 3 estrelles Michelin a la ciutat de Barcelona. Un autèntic crac i un convidat de primer nivell que ens parla de futbol i gastronomia.

Anar al contingut