TOTS ELS ÀUDIOS

  • Postres d'estiu
    Escolta àudio

    Postres d'estiu

    En Jordi Jacas ens ensenya a preparar unes postres ideals per aquesta època de l'any. I ho fa a base de fruita que s'impregnarà de mojito o de moscatell. Una solució ben senzilla i pràctica i molt gustosa que ens ajudarà a triomfar en la fase final del nostre àpat.

    En Jordi Jacas ens ensenya a preparar unes postres ideals per aquesta època de l'any. I ho fa a base de fruita que s'impregnarà de mojito o de moscatell. Una solució ben senzilla i pràctica i molt gustosa que ens ajudarà a triomfar en la fase final del nostre àpat.

  • Luar na lubre, nació Celta
    Escolta àudio

    Luar na lubre, nació Celta

    Des de la Corunya descobrim la banda més internacional de Galícia, Luar na lubre. En Josep Lluís Santiso repassa la trajectòria d'aquesta banda que barreja la tradició celta amb les arrels gallegues, i que fa més de trenta anys que porta els sons de Galícia arreu del món.

    Des de la Corunya descobrim la banda més internacional de Galícia, Luar na lubre. En Josep Lluís Santiso repassa la trajectòria d'aquesta banda que barreja la tradició celta amb les arrels gallegues, i que fa més de trenta anys que porta els sons de Galícia arreu del món.

  • 2x27 Llibres, vins i títols
    Escolta àudio

    2x27 Llibres, vins i títols

    Aprofitant la diada de Sant Jordi, ens visita Martí Gironell, que ha escrit un llibre en què explica la vida de Jean Leon, un productor de vi amb una història increïble al darrere. En Jordi Jacas ens parla d'escaldar espàrrecs, el Carles Fité ens recorda la temporada perfecta del Barça i en Santiso ens fa escoltar la trajectòria de Manolo García.

    Aprofitant la diada de Sant Jordi, ens visita Martí Gironell, que ha escrit un llibre en què explica la vida de Jean Leon, un productor de vi amb una història increïble al darrere. En Jordi Jacas ens parla d'escaldar espàrrecs, el Carles Fité ens recorda la temporada perfecta del Barça i en Santiso ens fa escoltar la trajectòria de Manolo García.

  • Escaldar espàrrecs
    Escolta àudio

    Escaldar espàrrecs

    En Jordi Jacas ens parla de com cuinar espàrrecs. Ens dona consells molt útils perquè sapiguem escaldar els espàrrecs d'una manera molt senzilla i pràctica.

    En Jordi Jacas ens parla de com cuinar espàrrecs. Ens dona consells molt útils perquè sapiguem escaldar els espàrrecs d'una manera molt senzilla i pràctica.

  • La temporada perfecta del Barça
    Escolta àudio

    La temporada perfecta del Barça

    Recordem la temporada més gloriosa de la història del Barça. L'any 2009 l'equip blaugrana va aconseguir una fita única al món del futbol: guanyar tots els sis títols que disputava. Recordem totes les finals i els moments més culminants d'aquesta temporada històrica.

    Recordem la temporada més gloriosa de la història del Barça. L'any 2009 l'equip blaugrana va aconseguir una fita única al món del futbol: guanyar tots els sis títols que disputava. Recordem totes les finals i els moments més culminants d'aquesta temporada històrica.

  • Manolo García, rei de copes
    Escolta àudio

    Manolo García, rei de copes

    Josep Lluís Santiso fa un repàs de la llarga trajectòria de Manolo García, barceloní incansable, i repassem alguns dels seus èxits que van coincidir en el temps amb algunes de les Copes del Rei que ha guanyat el Barça.

    Josep Lluís Santiso fa un repàs de la llarga trajectòria de Manolo García, barceloní incansable, i repassem alguns dels seus èxits que van coincidir en el temps amb algunes de les Copes del Rei que ha guanyat el Barça.

  • Martí Gironell, la força d'un destí
    Escolta àudio

    Martí Gironell, la força d'un destí

    Ens visita Martí Gironell, periodista i escriptor que ha guanyat el premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la "La força d'un destí," on explica la història de Ceferino Carrión, més conegut com a Jean Leon. Un home que va néixer a Santander, va passar per Catalunya i va acabar triomfant als Estats Units. I va triomfar gràcies a la restauració i al vi que s'elaborava a les terres del Penedès.

    Ens visita Martí Gironell, periodista i escriptor que ha guanyat el premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la "La força d'un destí," on explica la història de Ceferino Carrión, més conegut com a Jean Leon. Un home que va néixer a Santander, va passar per Catalunya i va acabar triomfant als Estats Units. I va triomfar gràcies a la restauració i al vi que s'elaborava a les terres del Penedès.

  • 2x26 Futbol de formació, remuntades històriques i Nino Bravo
    Escolta àudio

    2x26 Futbol de formació, remuntades històriques i Nino Bravo

    Viatgem fins als Estats Units per escoltar l'Albert Puig, que va estar molts anys a la Masia i ara dirigeix una escola de formació a Silicon Valley. Recordem algunes de les remuntades recents del Barça en què ha marcat gols als últims minuts de partit. Aprendrem a pelar alls d'una forma molt fàcil i reviurem la música i la història que hi ha al darrere de Nino Bravo.

    Viatgem fins als Estats Units per escoltar l'Albert Puig, que va estar molts anys a la Masia i ara dirigeix una escola de formació a Silicon Valley. Recordem algunes de les remuntades recents del Barça en què ha marcat gols als últims minuts de partit. Aprendrem a pelar alls d'una forma molt fàcil i reviurem la música i la història que hi ha al darrere de Nino Bravo.

  • Com podem pelar els alls?
    Escolta àudio

    Com podem pelar els alls?

    En Jordi Jacas ens dona un d'aquells consells fàcils i pràctics que sobretot ens ajudaran que el nostre dia a dia a la cuina sigui molt més senzill. Aprendrem a pelar alls d'una manera molt eficaç, que no ens donarà gens de feina, i obtindrem un resultat perfecte.

    En Jordi Jacas ens dona un d'aquells consells fàcils i pràctics que sobretot ens ajudaran que el nostre dia a dia a la cuina sigui molt més senzill. Aprendrem a pelar alls d'una manera molt eficaç, que no ens donarà gens de feina, i obtindrem un resultat perfecte.

  • Albert Puig: De la Masia als Estats Units
    Escolta àudio

    Albert Puig: De la Masia als Estats Units

    Després d'estar 11 anys a la Masia del Barça, arribant a ser coordinador del futbol base, l'Albert Puig viu ara als Estats Units com a director tècnic de l'Anza Force Soccer Club, un club que té la seu a Cupertino, en ple Silicon Valley, al sud de la badia de San Francisco. Ens parla de les claus del futbol formatiu i també de la gastronomia dels Estats Units.

    Després d'estar 11 anys a la Masia del Barça, arribant a ser coordinador del futbol base, l'Albert Puig viu ara als Estats Units com a director tècnic de l'Anza Force Soccer Club, un club que té la seu a Cupertino, en ple Silicon Valley, al sud de la badia de San Francisco. Ens parla de les claus del futbol formatiu i també de la gastronomia dels Estats Units.

  • Nino Bravo, el mite valencià
    Escolta àudio

    Nino Bravo, el mite valencià

    En Josep Lluís Santiso fa un repàs dels anys més intensos de la vida de Nino Bravo. Perquè de fet van ser només tres els que van portar en Nino a tocar l'èxit, ja que ens va deixar en un tràgic accident de cotxe. Una carrera amb cinc LPs que representen la memòria d'aquesta veu forta, passional i inigualable.

    En Josep Lluís Santiso fa un repàs dels anys més intensos de la vida de Nino Bravo. Perquè de fet van ser només tres els que van portar en Nino a tocar l'èxit, ja que ens va deixar en un tràgic accident de cotxe. Una carrera amb cinc LPs que representen la memòria d'aquesta veu forta, passional i inigualable.

  • Els gols agònics del Barça
    Escolta àudio

    Els gols agònics del Barça

    En els últims anys el Barça ens està acostumant a patir fins a l'últim minut, però gairebé sempre amb bon regust final. Recordarem els gols que ha fet el Barça en els instants finals de partit i que han estat importantíssim per guanyar partits i títols. Des del gol d'Iniesta a Stamford Bridge fins al de Sergi Roberto al PSG. Passant per supercopes d'Europa, mundials de clubs i partits al Bernabéu.

    En els últims anys el Barça ens està acostumant a patir fins a l'últim minut, però gairebé sempre amb bon regust final. Recordarem els gols que ha fet el Barça en els instants finals de partit i que han estat importantíssim per guanyar partits i títols. Des del gol d'Iniesta a Stamford Bridge fins al de Sergi Roberto al PSG. Passant per supercopes d'Europa, mundials de clubs i partits al Bernabéu.

  • 2x25 Gastronomia, futbol, música... i Leo Messi
    Escolta àudio

    2x25 Gastronomia, futbol, música... i Leo Messi

    Ens agrada trobar gent que, com nosaltres, barreja la gastronomia i el futbol. Aquest és el cas del Jesús Pont, directiu de la Federació Catalana de Futbol i propietari del restaurant Cal Sastre de Santa Pau, amb qui parlem. El Jacas aprofitarà per parlar-nos de les mongetes de Santa Pau, el Santiso per fer-nos escoltar AC/DC i el Carles per recordar alguns dels millors gols de Leo Messi.

    Ens agrada trobar gent que, com nosaltres, barreja la gastronomia i el futbol. Aquest és el cas del Jesús Pont, directiu de la Federació Catalana de Futbol i propietari del restaurant Cal Sastre de Santa Pau, amb qui parlem. El Jacas aprofitarà per parlar-nos de les mongetes de Santa Pau, el Santiso per fer-nos escoltar AC/DC i el Carles per recordar alguns dels millors gols de Leo Messi.

  • Els millors gols de Messi
    Escolta àudio

    Els millors gols de Messi

    El Carles Fité ha decidit avançar feina. I com que Leo Messi ha fet tants gols al llarg de la història que seria impossible recordar-los tots en un sol programa, ja ha començat a fer una tria del que són per ell els millors gols del millor jugador de la història del futbol. Els recordem mentre prenem un bon vermut.

    El Carles Fité ha decidit avançar feina. I com que Leo Messi ha fet tants gols al llarg de la història que seria impossible recordar-los tots en un sol programa, ja ha començat a fer una tria del que són per ell els millors gols del millor jugador de la història del futbol. Els recordem mentre prenem un bon vermut.

  • Les mongetes de Santa Pau
    Escolta àudio

    Les mongetes de Santa Pau

    El Jordi Jacas ens explica una autèntica joia. Un truc infal·lible per diferenciar les verdaderes mongetes de Santa Pau. Una d'aquelles cartes que tenen els experts en la gastronomia, com és el cas del nostre cuiner, per saber triar un bon producte i que no ens donin gat per llebre.

    El Jordi Jacas ens explica una autèntica joia. Un truc infal·lible per diferenciar les verdaderes mongetes de Santa Pau. Una d'aquelles cartes que tenen els experts en la gastronomia, com és el cas del nostre cuiner, per saber triar un bon producte i que no ens donin gat per llebre.

Anar al contingut