TOTS ELS ÀUDIOS

  • El Girona de Primera
    Escolta àudio

    El Girona de Primera

    Repassem la meravellosa temporada que ha fet el Girona en l'any del seu ascens i ho fem amb la transmissió de Catalunya Ràdio de l'Eduard Solà que comença amb l'històric ascens contra el Saragossa.

    Repassem la meravellosa temporada que ha fet el Girona en l'any del seu ascens i ho fem amb la transmissió de Catalunya Ràdio de l'Eduard Solà que comença amb l'històric ascens contra el Saragossa.

  • Caldo d'anxova
    Escolta àudio

    Caldo d'anxova

    En Jordi Jacas té autèntica passió per les anxoves. Avui ens ensenya a fer un caldo d'anxova. Això sí, amb anxoves de l'Escala, que són les seves preferides. Com sempre, detalls i consells excel·lents a "El fora de joc i l'assistència".

    En Jordi Jacas té autèntica passió per les anxoves. Avui ens ensenya a fer un caldo d'anxova. Això sí, amb anxoves de l'Escala, que són les seves preferides. Com sempre, detalls i consells excel·lents a "El fora de joc i l'assistència".

  • 2x33 La Masia catalana, bona cuina i bons jugadors
    Escolta àudio

    2x33 La Masia catalana, bona cuina i bons jugadors

    Un dels actius més importants del Barça és el valor de la Masia i la qualitat i talent que l'habita. Però a la gastronomia també tenim un munt de masies al territori on es pot degustar molt bona cuina i també s'hi acumula molt talent i sobretot tradició. En parlem amb l'Àlex Juncosa de la masia Can Feliu de Rubí. En Jordi Jacas ens ensenya com aprofitar la brasa, el Carles Fité ens recorda els millors moments de l'última Lliga que ha guanyat el Barça i en Santiso ens proposarà un duel semàntic entre música i gastronomia.

    Un dels actius més importants del Barça és el valor de la Masia i la qualitat i talent que l'habita. Però a la gastronomia també tenim un munt de masies al territori on es pot degustar molt bona cuina i també s'hi acumula molt talent i sobretot tradició. En parlem amb l'Àlex Juncosa de la masia Can Feliu de Rubí. En Jordi Jacas ens ensenya com aprofitar la brasa, el Carles Fité ens recorda els millors moments de l'última Lliga que ha guanyat el Barça i en Santiso ens proposarà un duel semàntic entre música i gastronomia.

  • Aprofitar la brasa
    Escolta àudio

    Aprofitar la brasa

    En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem aprofitat per coure la carn o el que haguem volgut posar a la graella.

    En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem aprofitat per coure la carn o el que haguem volgut posar a la graella.

  • Resum de la Lliga 2017-2018
    Escolta àudio

    Resum de la Lliga 2017-2018

    El Barça ha guanyat la Lliga número 25 de la seva història i el Carles Fité ens ha preparat un resum dels millors moments de la temporada per reviure el camí que ha portat els blaugranes a una de les victòries més àmplies i plàcides, que ha tingut partits complicats i sobretot grans victòries.

    El Barça ha guanyat la Lliga número 25 de la seva història i el Carles Fité ens ha preparat un resum dels millors moments de la temporada per reviure el camí que ha portat els blaugranes a una de les victòries més àmplies i plàcides, que ha tingut partits complicats i sobretot grans victòries.

  • Àlex Juncosa, innovant a la masia
    Escolta àudio

    Àlex Juncosa, innovant a la masia

    Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.

    Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.

  • La cuina musical
    Escolta àudio

    La cuina musical

    Al "Que no falti de res" barregem gastronomia i futbol però ens agrada acabar sempre amb música. Aquesta vegada en Josep Lluís Santiso ens proposa fer un repàs de les paraules que fem servir en comú tant a la cuina com en un estudi de gravació.

    Al "Que no falti de res" barregem gastronomia i futbol però ens agrada acabar sempre amb música. Aquesta vegada en Josep Lluís Santiso ens proposa fer un repàs de les paraules que fem servir en comú tant a la cuina com en un estudi de gravació.

  • 2x32 Homenatge a Iniesta
    Escolta àudio

    2x32 Homenatge a Iniesta

    Aprofitem per dedicar el programa al capità del Barça: Andrés Iniesta. Després de jugar el seu últim partit amb el club blaugrana, li volem rendir homenatge. I ho fem parlant amb Ramon Besa, periodista i coautor de la seva biografia i repassant els millors moments amb la samarreta blaugrana. I acabem comparant futbol i música d'una manera espectacular gràcies al Santiso.

    Aprofitem per dedicar el programa al capità del Barça: Andrés Iniesta. Després de jugar el seu últim partit amb el club blaugrana, li volem rendir homenatge. I ho fem parlant amb Ramon Besa, periodista i coautor de la seva biografia i repassant els millors moments amb la samarreta blaugrana. I acabem comparant futbol i música d'una manera espectacular gràcies al Santiso.

  • La ceba cop de puny
    Escolta àudio

    La ceba cop de puny

    En Jordi Jacas ens sorprèn explicant-nos una tècnica molt particular per obtenir el millor gust de la ceba, la ceba cop de puny. Una pràctica molt curiosa i, fins i tot, divertida.

    En Jordi Jacas ens sorprèn explicant-nos una tècnica molt particular per obtenir el millor gust de la ceba, la ceba cop de puny. Una pràctica molt curiosa i, fins i tot, divertida.

  • Ramon Besa, mestre del periodisme
    Escolta àudio

    Ramon Besa, mestre del periodisme

    Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que és la biografia d'Andrés Iniesta.

    Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que és la biografia d'Andrés Iniesta.

  • Iniesta, el jugador exemplar
    Escolta àudio

    Iniesta, el jugador exemplar

    Repassem els millors moments del fins ara capità del Barça i un dels referents del futbol mundial, Andrés Iniesta. El jugador de Fuentealbilla ens ha deixat grans moments per al record i els repassem en "El partit del vermut". Des del seu debut fins a l'últim gol.

    Repassem els millors moments del fins ara capità del Barça i un dels referents del futbol mundial, Andrés Iniesta. El jugador de Fuentealbilla ens ha deixat grans moments per al record i els repassem en "El partit del vermut". Des del seu debut fins a l'últim gol.

  • El gran partit dels Queen
    Escolta àudio

    El gran partit dels Queen

    En Josep Lluís Santiso ens convida a un joc on sentirem pista a pista cada instrument del "Bohemian Rhapsody" dels Queen, per construir una alineació on combinarem música, cuina i futbol.

    En Josep Lluís Santiso ens convida a un joc on sentirem pista a pista cada instrument del "Bohemian Rhapsody" dels Queen, per construir una alineació on combinarem música, cuina i futbol.

  • Cuina amb personalitat, àrbitres i sal
    Escolta àudio

    Cuina amb personalitat, àrbitres i sal

    Última jornada d'una lliga totalment decidida. Per tant, aprofitem per parlar amb un dels cuiners joves amb més personalitat. Es tracta de l'Albert Ventura, del restaurant Coure de Barcelona. Repassem els pitjors arbitratges que ha rebut el Barça al llarg de la seva història, aprenem a salar els productes i descobrim els Delorean, un grup de pop bascocatalà.

    Última jornada d'una lliga totalment decidida. Per tant, aprofitem per parlar amb un dels cuiners joves amb més personalitat. Es tracta de l'Albert Ventura, del restaurant Coure de Barcelona. Repassem els pitjors arbitratges que ha rebut el Barça al llarg de la seva història, aprenem a salar els productes i descobrim els Delorean, un grup de pop bascocatalà.

  • Delorean, el  pop bascocatalà més internacional
    Escolta àudio

    Delorean, el pop bascocatalà més internacional

    En Josep Lluís Santiso ens presenta la banda de Zarautz Delorean, que ja fa temps que treballen des de Catalunya perquè les seves cançons siguin ballades arreu dels millors festivals del món. I també festivals de casa nostra com el Primavera Sound o el Sónar, on els coneixen molt bé.

    En Josep Lluís Santiso ens presenta la banda de Zarautz Delorean, que ja fa temps que treballen des de Catalunya perquè les seves cançons siguin ballades arreu dels millors festivals del món. I també festivals de casa nostra com el Primavera Sound o el Sónar, on els coneixen molt bé.

  • Salar els productes
    Escolta àudio

    Salar els productes

    En Jordi Jacas ens ensenya una acció bàsica a la cuina però que hem de fer de la millor manera possible: salar els productes. Ens explica els diferents tipus de sal, i en quin moment i en quina quantitat s'ha de tirar en cada cas.

    En Jordi Jacas ens ensenya una acció bàsica a la cuina però que hem de fer de la millor manera possible: salar els productes. Ens explica els diferents tipus de sal, i en quin moment i en quina quantitat s'ha de tirar en cada cas.

Anar al contingut