TOTS ELS ÀUDIOS

  • 1x08 Pizza, Champions i Rock'n'Roll
    Escolta àudio

    1x08 Pizza, Champions i Rock'n'Roll

    S'acosta la Champions i per maridar el partit del Barça contra la Juventus parlem amb el campió del món de pizzes: Fabian Martín. També relacionem la música catalana amb l'andalusa i entrevistem Miguel Ángel Rodríguez, "el Sevilla", cantant de Mojinos Escozíos, que serà testimoni directe del gastromusical".

    S'acosta la Champions i per maridar el partit del Barça contra la Juventus parlem amb el campió del món de pizzes: Fabian Martín. També relacionem la música catalana amb l'andalusa i entrevistem Miguel Ángel Rodríguez, "el Sevilla", cantant de Mojinos Escozíos, que serà testimoni directe del gastromusical".

  • 1x07 Granada: de Cruyff al sushi
    Escolta àudio

    1x07 Granada: de Cruyff al sushi

    Johan Cruyff va debutar com a jugador contra el Granada i va portar el Barça a guanyar una Lliga 14 anys després. Recordem aquella temporada i parlem amb Enrique Porta, pitxitxi del Granada que va estar a punt de fitxar pel Barça. Futbol xinès, sushi i moltes coses més!"

    Johan Cruyff va debutar com a jugador contra el Granada i va portar el Barça a guanyar una Lliga 14 anys després. Recordem aquella temporada i parlem amb Enrique Porta, pitxitxi del Granada que va estar a punt de fitxar pel Barça. Futbol xinès, sushi i moltes coses més!"

  • 1x06 Messi i la gastronomia
    Escolta àudio

    1x06 Messi i la gastronomia

    Parlem amb Juan Carlos Iglesias, responsable de diversos restaurants de Barcelona, entre els quals el de la família Messi. Aprofita per explicar-nos algunes curiositats gastronòmiques de l'estrella del Barça. També parlem de calçots, vins i partits històrics com el del gaspatxo amb el gol de Ronaldinho.

    Parlem amb Juan Carlos Iglesias, responsable de diversos restaurants de Barcelona, entre els quals el de la família Messi. Aprofita per explicar-nos algunes curiositats gastronòmiques de l'estrella del Barça. També parlem de calçots, vins i partits històrics com el del gaspatxo amb el gol de Ronaldinho.

  • 1x05 Mestalla, garoines i paelles
    Escolta àudio

    1x05 Mestalla, garoines i paelles

    El Jordi Jacas i el Carles Fité ens porten fins a València per recordar grans partits viscuts a Mestalla. Parlem amb Rufete, bon amant de la gastronomia, format al planter del Barça i que va brillar a l'equip valencià. També parlem de garoines o garotes, depèn de la zona, i recordem la figura d'en Jean Luc Figueres. Música, gastronomia i bon futbol al "Que no falti de res".

    El Jordi Jacas i el Carles Fité ens porten fins a València per recordar grans partits viscuts a Mestalla. Parlem amb Rufete, bon amant de la gastronomia, format al planter del Barça i que va brillar a l'equip valencià. També parlem de garoines o garotes, depèn de la zona, i recordem la figura d'en Jean Luc Figueres. Música, gastronomia i bon futbol al "Que no falti de res".

  • 1x04 La Corunya, Wembley i el bon pop
    Escolta àudio

    1x04 La Corunya, Wembley i el bon pop

    Amb el Carles Fité i el Jordi Jacas fem ruta per la Corunya. Coneixem el secret de menjar un bon pop i parlem amb Albert Luque, exjugador del Barça i de l'Euro Dépor. També recordem la final del 20 de maig del 92, on el Barça va guanyar la primera Copa d'Europa. I moltes coses més, al programa on es barreja gastronomia i futbol... Que no hi falti de res!

    Amb el Carles Fité i el Jordi Jacas fem ruta per la Corunya. Coneixem el secret de menjar un bon pop i parlem amb Albert Luque, exjugador del Barça i de l'Euro Dépor. També recordem la final del 20 de maig del 92, on el Barça va guanyar la primera Copa d'Europa. I moltes coses més, al programa on es barreja gastronomia i futbol... Que no hi falti de res!

  • 1x03 Vigo: una Lliga i bons percebes
    Escolta àudio

    1x03 Vigo: una Lliga i bons percebes

    Vigo és terra de marisc i de grans records per al Barça, que hi va guanyar una Lliga a les ordres de Rijkaard. Parlem amb Sylvinho, per reviure aquell triomf i perquè ens expliqui la seva relació amb els percebes. I recordem Romário i el seu debut com a jugador del Barça. També parlem de vins amb grans sommeliers.

    Vigo és terra de marisc i de grans records per al Barça, que hi va guanyar una Lliga a les ordres de Rijkaard. Parlem amb Sylvinho, per reviure aquell triomf i perquè ens expliqui la seva relació amb els percebes. I recordem Romário i el seu debut com a jugador del Barça. També parlem de vins amb grans sommeliers.

  • 1x02 L'últim partit de Lliga al Calderón
    Escolta àudio

    1x02 L'últim partit de Lliga al Calderón

    Amb motiu de la visita del Barça a l'estadi Vicente Calderón en Carles Fité i en Jordi Jacas fan un repàs de la gastronomia de Madrid i parlen amb Delfí Geli, exjugador dels dos equips i actual president del Girona. També conversen amb el maître del Txistu, un "asador" molt relacionat amb el món del futbol. I de la mà d'un dels millors gastrònoms de Catalunya, en Gregori Salas, rebem consells per menjar a Madrid. Un programa on, novament, no hi faltarà de res!

    Amb motiu de la visita del Barça a l'estadi Vicente Calderón en Carles Fité i en Jordi Jacas fan un repàs de la gastronomia de Madrid i parlen amb Delfí Geli, exjugador dels dos equips i actual president del Girona. També conversen amb el maître del Txistu, un "asador" molt relacionat amb el món del futbol. I de la mà d'un dels millors gastrònoms de Catalunya, en Gregori Salas, rebem consells per menjar a Madrid. Un programa on, novament, no hi faltarà de res!

  • 1x01 Leganés, l'equip del cogombre
    Escolta àudio

    1x01 Leganés, l'equip del cogombre

    En aquest primer programa, en Jordi Jacas i en Carles Fité expliquen l'esperit del "Que no falti de res!", i relacionen gastronomia i futbol. Aquesta setmana se centren en el Leganés, rival del Barça a la Lliga. Per això entrevisten Luis Ángel Duque, exentrenador del club madrileny, i recorden moments històrics de Samuel Eto'o, davanter que va jugar als dos equips. En l'àmbit gastronòmic es centren en els cogombres, ja que és amb el sobrenom amb què es coneix l'equip de Leganés.

    En aquest primer programa, en Jordi Jacas i en Carles Fité expliquen l'esperit del "Que no falti de res!", i relacionen gastronomia i futbol. Aquesta setmana se centren en el Leganés, rival del Barça a la Lliga. Per això entrevisten Luis Ángel Duque, exentrenador del club madrileny, i recorden moments històrics de Samuel Eto'o, davanter que va jugar als dos equips. En l'àmbit gastronòmic es centren en els cogombres, ja que és amb el sobrenom amb què es coneix l'equip de Leganés.

  • Més continguts i noves veus a +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio
    Escolta àudio

    Més continguts i noves veus a +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio

    Els continguts digitals de Catalunya Ràdio creixen amb +CatRàdio, un nou dial digital. Hi trobaràs contingut especialitzat de la mà de cares tan conegudes com Xantal Llavina, Carles Fité, Jordi Jacas o l'humor satíric de Benegre. Meteorologia, gastronomia, esport, innovació, cultura i moltes coses més a +CatRàdio!

    Els continguts digitals de Catalunya Ràdio creixen amb +CatRàdio, un nou dial digital. Hi trobaràs contingut especialitzat de la mà de cares tan conegudes com Xantal Llavina, Carles Fité, Jordi Jacas o l'humor satíric de Benegre. Meteorologia, gastronomia, esport, innovació, cultura i moltes coses més a +CatRàdio!

Anar al contingut