TOTS ELS ÀUDIOS

  • Els millors gols de la història del Barça
    Escolta àudio

    Els millors gols de la història del Barça

    Els partits duren 90 minuts, però el seu record no s'oblida mai. Per això revivim els grans moments de la història del Barça i aquells gols que ens retornen a viure grans emocions.

    Els partits duren 90 minuts, però el seu record no s'oblida mai. Per això revivim els grans moments de la història del Barça i aquells gols que ens retornen a viure grans emocions.

  • Dies de glòria
    Escolta àudio

    Dies de glòria

    Hem viscut grans dies de glòria amb el "Que no falti de res" i, per això, volem acabar la temporada explicant la història d'aquesta cançó de Bruce Springsteen. Recordem quan la va interpretar al Camp Nou en una data històrica per a molts barcelonistes.

    Hem viscut grans dies de glòria amb el "Que no falti de res" i, per això, volem acabar la temporada explicant la història d'aquesta cançó de Bruce Springsteen. Recordem quan la va interpretar al Camp Nou en una data històrica per a molts barcelonistes.

  • Cuiners, futbolistes i periodistes
    Escolta àudio

    Cuiners, futbolistes i periodistes

    Recordem els millors moments que ens han deixat els protagonistes que han anat passant pel "Que no falti de res" i que ens han explicat anècdotes, consells i vivències tant de la gastronomia com del món del futbol.

    Recordem els millors moments que ens han deixat els protagonistes que han anat passant pel "Que no falti de res" i que ens han explicat anècdotes, consells i vivències tant de la gastronomia com del món del futbol.

  • 1x19 Les connexions entre Àsia i l'Empordà
    Escolta àudio

    1x19 Les connexions entre Àsia i l'Empordà

    En Jordi Jacas i en Carles Fité es desplacen al primer restaurant xinès - que va obrir a les comarques de Girona: Shanghai. I comparteixen taula amb un dels seus propietaris, Fermín Lee, que a la vegada és el tiet de Dídac Lee, emprenedor i directiu del Barça. –Se suma a la conversa Jordi Àvila, de Collverd, una empresa familiar que exporta el seu foie al Japó. I barregem la Xina, l'ànec, les noves tecnologies, els emprenedors i els negocis familiars. Que no falti de res!

    En Jordi Jacas i en Carles Fité es desplacen al primer restaurant xinès - que va obrir a les comarques de Girona: Shanghai. I comparteixen taula amb un dels seus propietaris, Fermín Lee, que a la vegada és el tiet de Dídac Lee, emprenedor i directiu del Barça. –Se suma a la conversa Jordi Àvila, de Collverd, una empresa familiar que exporta el seu foie al Japó. I barregem la Xina, l'ànec, les noves tecnologies, els emprenedors i els negocis familiars. Que no falti de res!

  • Catalans en xinès
    Escolta àudio

    Catalans en xinès

    Són músics i catalans però han decidit cantar en xinès. En el gastromusical d'avui, el Santiso ens porta un grup amb aquesta particularitat i Jordi Jacas s'encarregarà de maridar una cançó seva d'allò més original.

    Són músics i catalans però han decidit cantar en xinès. En el gastromusical d'avui, el Santiso ens porta un grup amb aquesta particularitat i Jordi Jacas s'encarregarà de maridar una cançó seva d'allò més original.

  • Dídac Lee: Barça, tecnologia i Shanghai
    Escolta àudio

    Dídac Lee: Barça, tecnologia i Shanghai

    Dídac Lee va ser el primer nen d'origen asiàtic nascut a Figueres. S'ha fet a ell mateix i ara és directiu del Barça, fundador del grup Inspirit i un dels exemples d'emprenedoria a Catalunya. Apassionat de les xarxes socials i fill d'uns emigrants asiàtics que van obrir el primer restaurant xinès a la demarcació de Girona.

    Dídac Lee va ser el primer nen d'origen asiàtic nascut a Figueres. S'ha fet a ell mateix i ara és directiu del Barça, fundador del grup Inspirit i un dels exemples d'emprenedoria a Catalunya. Apassionat de les xarxes socials i fill d'uns emigrants asiàtics que van obrir el primer restaurant xinès a la demarcació de Girona.

  • Els secrets de l'ànec
    Escolta àudio

    Els secrets de l'ànec

    L'ànec és un animal del qual gairebé tot s'aprofita. Però llavors s'ha de saber com cuinar-lo. Jordi Jacas ens dona alguns consells per treure'n el màxim profit i triomfar als fogons.

    L'ànec és un animal del qual gairebé tot s'aprofita. Però llavors s'ha de saber com cuinar-lo. Jordi Jacas ens dona alguns consells per treure'n el màxim profit i triomfar als fogons.

  • Gols i aturades
    Escolta àudio

    Gols i aturades

    Ja que fem el programa en companyia de Fermín Lee, Dídac Lee i Jordi Àvila, els demanem que ens recomanin quin és el seu millor record blaugrana i per què. I curiosament ens diuen 2 gols i una aturada que han coincidit amb moments clau de les seves vides.

    Ja que fem el programa en companyia de Fermín Lee, Dídac Lee i Jordi Àvila, els demanem que ens recomanin quin és el seu millor record blaugrana i per què. I curiosament ens diuen 2 gols i una aturada que han coincidit amb moments clau de les seves vides.

  • 1x18 Girona juga la Champions
    Escolta àudio

    1x18 Girona juga la Champions

    L'equip de futbol del Girona jugarà a Primera Divisió per primer cop a la seva història. Però gastronòmicament la ciutat ja fa anys que està al màxim nivell mundial, que juga en Champions. Per això parlem amb Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, un dels millors restaurants del món, que és a Girona, i amb Salvador Garcia Arbós, de Girona Excel·lent, el segell de qualitat dels productes de Girona.

    L'equip de futbol del Girona jugarà a Primera Divisió per primer cop a la seva història. Però gastronòmicament la ciutat ja fa anys que està al màxim nivell mundial, que juga en Champions. Per això parlem amb Joan Roca, d'El Celler de Can Roca, un dels millors restaurants del món, que és a Girona, i amb Salvador Garcia Arbós, de Girona Excel·lent, el segell de qualitat dels productes de Girona.

  • Seitons amb aigua de mar
    Escolta àudio

    Seitons amb aigua de mar

    Un dels secrets de la cuina és l'ús de l'aigua de mar. Jordi Jacas ens el descobreix i ens diu com aplicar-ho, per exemple, amb uns seitons.

    Un dels secrets de la cuina és l'ús de l'aigua de mar. Jordi Jacas ens el descobreix i ens diu com aplicar-ho, per exemple, amb uns seitons.

  • Aixequem la copa
    Escolta àudio

    Aixequem la copa

    El prestigiós productor Jaume Serra ens porta a fer una ruta per l'Empordà per veure els millors vins de la zona. I l'esforç que s'ha fet per prestigiar els vins i l'enoturisme a Girona.

    El prestigiós productor Jaume Serra ens porta a fer una ruta per l'Empordà per veure els millors vins de la zona. I l'esforç que s'ha fet per prestigiar els vins i l'enoturisme a Girona.

  • El millor partit de Tito Vilanova
    Escolta àudio

    El millor partit de Tito Vilanova

    En un programa centrat en Girona, no podíem oblidar el blaugrana més il·lustre. Parlem de Tito Vilanova i recordem un dels millors partits que va jugar el Barça amb ell a la banqueta en una temporada en què va acabar guanyant una de les lligues més competides de la història.

    En un programa centrat en Girona, no podíem oblidar el blaugrana més il·lustre. Parlem de Tito Vilanova i recordem un dels millors partits que va jugar el Barça amb ell a la banqueta en una temporada en què va acabar guanyant una de les lligues més competides de la història.

  • L'excel·lència de Sílvia Pérez Cruz
    Escolta àudio

    L'excel·lència de Sílvia Pérez Cruz

    Girona és terra de talent musical. N'hi ha de tots els gustos i colors, però en Santiso aquesta vegada ha optat per triar la tendresa i la puresa de la mà de Sílvia Pérez Cruz. I Jordi Jacas s'ha encarregat de maridar la cançó.

    Girona és terra de talent musical. N'hi ha de tots els gustos i colors, però en Santiso aquesta vegada ha optat per triar la tendresa i la puresa de la mà de Sílvia Pérez Cruz. I Jordi Jacas s'ha encarregat de maridar la cançó.

  • La passió pel futbol i la gastronomia de Joan Roca
    Escolta àudio

    La passió pel futbol i la gastronomia de Joan Roca

    Tradició familiar i èxit gastronòmic. Això és El Celler de Can Roca, que any rere any segueix competint en la seva particular lliga i situant-se en les primeres posicions a nivell mundial. Parlem de la seva afició al Girona i de la seva passió per la feina que fa. Analitzem també el moment dolç que viu tota la província i la importància del segell de Girona Excel·lent.

    Tradició familiar i èxit gastronòmic. Això és El Celler de Can Roca, que any rere any segueix competint en la seva particular lliga i situant-se en les primeres posicions a nivell mundial. Parlem de la seva afició al Girona i de la seva passió per la feina que fa. Analitzem també el moment dolç que viu tota la província i la importància del segell de Girona Excel·lent.

  • 1x17 El moment de la gastronomia catalana
    Escolta àudio

    1x17 El moment de la gastronomia catalana

    Aquesta vegada el Jordi Jacas i el Carles Fité han sortit de l'estudi per anar al restaurant Bobo Pulpín a parlar amb un dels empresaris del sector més importants: Juan Carlos Iglesias. També els acompanya a taula la periodista gastronòmica Carmen Alcázar. Aprofiten per repassar el moment que viu la gastronomia catalana i fan les seccions habituals amb alguna sorpresa.

    Aquesta vegada el Jordi Jacas i el Carles Fité han sortit de l'estudi per anar al restaurant Bobo Pulpín a parlar amb un dels empresaris del sector més importants: Juan Carlos Iglesias. També els acompanya a taula la periodista gastronòmica Carmen Alcázar. Aprofiten per repassar el moment que viu la gastronomia catalana i fan les seccions habituals amb alguna sorpresa.

Anar al contingut