TOTS ELS ÀUDIOS

  • Cristóbal Soria, sevillista polèmic i autèntic
    Escolta àudio

    Cristóbal Soria, sevillista polèmic i autèntic

    Cristóbal Soria segurament va ser el delegat de Primera Divisió més famós en la seva etapa al Sevilla. Ara fa de tertulià a "El chiringuito" provocant els madridistes. Però també és un gran amant de la gastronomia i ens fa una ruta imprescindible per Sevilla.

    Cristóbal Soria segurament va ser el delegat de Primera Divisió més famós en la seva etapa al Sevilla. Ara fa de tertulià a "El chiringuito" provocant els madridistes. Però també és un gran amant de la gastronomia i ens fa una ruta imprescindible per Sevilla.

  • Dani Alves, geni i figura
    Escolta àudio

    Dani Alves, geni i figura

    Considerat segurament el millor lateral dret de la història del Barça, Dani Alves va arribar a l'equip blaugrana procedent del Sevilla. Repassem algun dels seus gols i moments estel·lars tant dins com fora del terreny de joc. Tot un personatge!

    Considerat segurament el millor lateral dret de la història del Barça, Dani Alves va arribar a l'equip blaugrana procedent del Sevilla. Repassem algun dels seus gols i moments estel·lars tant dins com fora del terreny de joc. Tot un personatge!

  • Isabel Pantoja, la reina de Triana
    Escolta àudio

    Isabel Pantoja, la reina de Triana

    La vida d'Isabel Pantoja ha estat carregada d'èxit però també de polèmica i presó. En Santiso ens acosta a la carrera d'aquest personatge, nascut a Sevilla, dins del seu gastromusical. Just perquè el Jordi Jacas acabi fent un maridatge amb una cançó seva.

    La vida d'Isabel Pantoja ha estat carregada d'èxit però també de polèmica i presó. En Santiso ens acosta a la carrera d'aquest personatge, nascut a Sevilla, dins del seu gastromusical. Just perquè el Jordi Jacas acabi fent un maridatge amb una cançó seva.

  • 2x02 Bilbao, catedral de futbol i gastronomia
    Escolta àudio

    2x02 Bilbao, catedral de futbol i gastronomia

    El Barça visita San Mamés i al "Que no falti de res" parlem de la relació que hi ha a Bilbao entre el futbol i la gastronomia. I ho fem amb Javi Clemente, gran amant dels dos temes. Repassem alguns dels millors gols de Pedro amb la samarreta del Barça, aprenem a fer una mariscada en una barbacoa i recordem el concert que van fer els Guns'n'Roses per inaugurar el nou estadi de l'Athletic.

    El Barça visita San Mamés i al "Que no falti de res" parlem de la relació que hi ha a Bilbao entre el futbol i la gastronomia. I ho fem amb Javi Clemente, gran amant dels dos temes. Repassem alguns dels millors gols de Pedro amb la samarreta del Barça, aprenem a fer una mariscada en una barbacoa i recordem el concert que van fer els Guns'n'Roses per inaugurar el nou estadi de l'Athletic.

  • "Pedro, un golejador de rècord"
    Escolta àudio

    "Pedro, un golejador de rècord"

    Recordem un dels jugadors que ha defensat la samarreta del Barça amb més passió i que va ser clau en molts dels títols que va guanyar. De fet va aconseguir marcar en un any en totes les competicions que va disputar. Pedro és el protagonista del nostre "Vermut".

    Recordem un dels jugadors que ha defensat la samarreta del Barça amb més passió i que va ser clau en molts dels títols que va guanyar. De fet va aconseguir marcar en un any en totes les competicions que va disputar. Pedro és el protagonista del nostre "Vermut".

  • Javi Clemente, passió pel futbol i la gastronomia
    Escolta àudio

    Javi Clemente, passió pel futbol i la gastronomia

    Javi Clemente ha voltat mig món entrenant equips i seleccions de futbol. Això també li ha permès conèixer la gastronomia de molts racons del planeta. Ens explica la seva experiència i també analitza amb el seu particular estil el moment actual del futbol.

    Javi Clemente ha voltat mig món entrenant equips i seleccions de futbol. Això també li ha permès conèixer la gastronomia de molts racons del planeta. Ens explica la seva experiència i també analitza amb el seu particular estil el moment actual del futbol.

  • "Mariscada a la barbacoa"
    Escolta àudio

    "Mariscada a la barbacoa"

    El Jordi Jacas sempre té un as a la màniga. Aquesta vegada ens explica com podem aprofitar una bona barbacoa per fer-hi una mariscada. I comparteix amb nosaltres, per exemple, com es fan unes bones cloïsses al jardí de casa.

    El Jordi Jacas sempre té un as a la màniga. Aquesta vegada ens explica com podem aprofitar una bona barbacoa per fer-hi una mariscada. I comparteix amb nosaltres, per exemple, com es fan unes bones cloïsses al jardí de casa.

  • "Els vells rockers no moren mai"
    Escolta àudio

    "Els vells rockers no moren mai"

    La inauguració del nou estadi de San Mamés va servir per tornar a veure junts els Guns N'Roses. En Santiso ens recorda aquell moment i repassa la trajectòria d'un dels grups més influents en el rock dels 90 que va marcar tota una generació.

    La inauguració del nou estadi de San Mamés va servir per tornar a veure junts els Guns N'Roses. En Santiso ens recorda aquell moment i repassa la trajectòria d'un dels grups més influents en el rock dels 90 que va marcar tota una generació.

  • 2x01 Gastronomia, música i futbol
    Escolta àudio

    2x01 Gastronomia, música i futbol

    Comencem nova temporada de "Que no falti de res" amb el Jordi Jacas i el Carles Fité, que ens parlen de cuina amb un context futbolístic aprofitant el rival del Barça. Aquesta setmana, en el primer programa de la segona temporada, parlen amb el gastrònom Gregori Salas, gerent de la Penya Gastronòmica del Barça. A "El gastromusical" el Santiso ens descobreix un cantant malagueny que viu a Barcelona anomenat El Kanka.

    Comencem nova temporada de "Que no falti de res" amb el Jordi Jacas i el Carles Fité, que ens parlen de cuina amb un context futbolístic aprofitant el rival del Barça. Aquesta setmana, en el primer programa de la segona temporada, parlen amb el gastrònom Gregori Salas, gerent de la Penya Gastronòmica del Barça. A "El gastromusical" el Santiso ens descobreix un cantant malagueny que viu a Barcelona anomenat El Kanka.

  • Gregori Salas, gastrònom i culer
    Escolta àudio

    Gregori Salas, gastrònom i culer

    Un exemple clar de barrejar futbol i gastronomia és la Penya Gastronòmica del Barça. En parlem amb el seu gerent i gran gastrònom, Gregori Salas, que ens explica la història de la penya, les activitats que fan i analitza el moment de la cuina catalana.

    Un exemple clar de barrejar futbol i gastronomia és la Penya Gastronòmica del Barça. En parlem amb el seu gerent i gran gastrònom, Gregori Salas, que ens explica la història de la penya, les activitats que fan i analitza el moment de la cuina catalana.

  • El sentiment del Kanka
    Escolta àudio

    El sentiment del Kanka

    Afegim un tercer ingredient a la combinació de gastronomia i futbol: la música. Com sempre de la mà del Josep Lluís Santiso, que aquesta setmana ens descobreix un personatge i un músic excel·lent: el Kanka. Nascut a Màlaga però que viu a Barcelona, s'ha fet un lloc al panorama musical gràcies a les xarxes i a YouTube.

    Afegim un tercer ingredient a la combinació de gastronomia i futbol: la música. Com sempre de la mà del Josep Lluís Santiso, que aquesta setmana ens descobreix un personatge i un músic excel·lent: el Kanka. Nascut a Màlaga però que viu a Barcelona, s'ha fet un lloc al panorama musical gràcies a les xarxes i a YouTube.

  • El punt dels seitons
    Escolta àudio

    El punt dels seitons

    Un dels problemes que ens trobem quan preparem seitons o similars és que ens queden massa avinagrats. En Jordi Jacas ens donarà la solució perquè tinguin el punt just de vinagre i no perdin gens el seu gust. Una pista: aigua de mar.

    Un dels problemes que ens trobem quan preparem seitons o similars és que ens queden massa avinagrats. En Jordi Jacas ens donarà la solució perquè tinguin el punt just de vinagre i no perdin gens el seu gust. Una pista: aigua de mar.

  • El lideratge de Deco
    Escolta àudio

    El lideratge de Deco

    Moment de prendre un vermut, un aperitiu i recordar els millors jugadors que han vestit la samarreta del Barça. Aquesta setmana recuperem Deco, un jugador que va liderar als blaugranes al costat de Ronaldinho i va ajudar a guanyar la Champions de París el 2006. Revivim algun dels seus millors gols.

    Moment de prendre un vermut, un aperitiu i recordar els millors jugadors que han vestit la samarreta del Barça. Aquesta setmana recuperem Deco, un jugador que va liderar als blaugranes al costat de Ronaldinho i va ajudar a guanyar la Champions de París el 2006. Revivim algun dels seus millors gols.

  • 1x20 Gastronomia i futbol, una barreja d'emocions
    Escolta àudio

    1x20 Gastronomia i futbol, una barreja d'emocions

    Cada setmana, al "Que no falti de res", hem barrejat aquests dos conceptes i els hem compartit amb diversos protagonistes: Joaquim Maria Puyal, Joan Roca, Josep Pedrerol, Dani García, Silvinho i molts més, que recordem en aquest programa especial,resum del que portem de temporada. No hi faltaran les seccions habituals i acabarem amb un clàssic de la música, recordant un concert que es va fer al Camp Nou.

    Cada setmana, al "Que no falti de res", hem barrejat aquests dos conceptes i els hem compartit amb diversos protagonistes: Joaquim Maria Puyal, Joan Roca, Josep Pedrerol, Dani García, Silvinho i molts més, que recordem en aquest programa especial,resum del que portem de temporada. No hi faltaran les seccions habituals i acabarem amb un clàssic de la música, recordant un concert que es va fer al Camp Nou.

  • L'essència d'un bon cuiner
    Escolta àudio

    L'essència d'un bon cuiner

    Jordi Jacas ens ha donat un munt de consells al llarg dels diferents programes, però aquesta vegada ens explica l'essència de la cuina i ens fa una assistència que ens servirà per a moltes situacions de la vida.

    Jordi Jacas ens ha donat un munt de consells al llarg dels diferents programes, però aquesta vegada ens explica l'essència de la cuina i ens fa una assistència que ens servirà per a moltes situacions de la vida.

Anar al contingut