TOTS ELS ÀUDIOS

  • Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol
    Escolta àudio

    Gerard López, gurmet del menjar i del bon futbol

    Parlem amb Gerard López, actual entrenador del Barça B i exjugador del València. Un amant de la gastronomia i que també es preocupa per l'alimentació dels joves futbolistes que entrena. Recordem la seva etapa al València i repassem les seves vivències actuals com a entrenador.

    Parlem amb Gerard López, actual entrenador del Barça B i exjugador del València. Un amant de la gastronomia i que també es preocupa per l'alimentació dels joves futbolistes que entrena. Recordem la seva etapa al València i repassem les seves vivències actuals com a entrenador.

  • Kluivert, un davanter en el punt de mira
    Escolta àudio

    Kluivert, un davanter en el punt de mira

    Patrick Kluivert és un dels davanters que més gols ha marcat amb la samarreta del Barça. Tot i això, el seu rendiment al Barça va ser sempre molt discutit. Repassem la seva trajectòria tot recordant alguns dels seus millors moments.

    Patrick Kluivert és un dels davanters que més gols ha marcat amb la samarreta del Barça. Tot i això, el seu rendiment al Barça va ser sempre molt discutit. Repassem la seva trajectòria tot recordant alguns dels seus millors moments.

  • El paper de la dona al món de la música
    Escolta àudio

    El paper de la dona al món de la música

    En Santiso aprofita l'efemèride del primer gol marcat per una dona a Mestalla per preguntar-se el seu paper al món de la música. I ho fa presentant-nos el grup guanyador del premi Enderrock, Roba Estesa, format tot per noies. I en Jordi Jacas ho remata maridant la música amb un plat.

    En Santiso aprofita l'efemèride del primer gol marcat per una dona a Mestalla per preguntar-se el seu paper al món de la música. I ho fa presentant-nos el grup guanyador del premi Enderrock, Roba Estesa, format tot per noies. I en Jordi Jacas ho remata maridant la música amb un plat.

  • 2x05 El valor de la Costa Brava
    Escolta àudio

    2x05 El valor de la Costa Brava

    Aquesta setmana el Barça juga a Leganés, als afores de Madrid. Bon moment per repassar la rodalia de Barcelona... però millor sense entrar en comparacions. Parlem de la Costa Brava i dels seus encants amb Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hosteleria de la Costa Brava. Repassem la trajectòria d'Alfonso Pérez o descobrim què en podem treure, del julivert, al "Que no falti de res", que una setmana més fa honor al seu nom.

    Aquesta setmana el Barça juga a Leganés, als afores de Madrid. Bon moment per repassar la rodalia de Barcelona... però millor sense entrar en comparacions. Parlem de la Costa Brava i dels seus encants amb Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hosteleria de la Costa Brava. Repassem la trajectòria d'Alfonso Pérez o descobrim què en podem treure, del julivert, al "Que no falti de res", que una setmana més fa honor al seu nom.

  • El julivert antioxidant
    Escolta àudio

    El julivert antioxidant

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

  • Alfonso, amb més pena que glòria
    Escolta àudio

    Alfonso, amb més pena que glòria

    Aprofitant que el Barça viatja a Madrid recordem el pas per l'equip d'un dels pocs jugadors blaugranes nascuts a la capital de l'Estat: Alfonso Pérez Muñoz. Un pas que va ser bastant gris tot i venir amb aura de gran estrella després del paper que va fer amb la selecció espanyola a l'Eurocopa del 2000.

    Aprofitant que el Barça viatja a Madrid recordem el pas per l'equip d'un dels pocs jugadors blaugranes nascuts a la capital de l'Estat: Alfonso Pérez Muñoz. Un pas que va ser bastant gris tot i venir amb aura de gran estrella després del paper que va fer amb la selecció espanyola a l'Eurocopa del 2000.

  • Pearl Jam, vida i mort del grunge
    Escolta àudio

    Pearl Jam, vida i mort del grunge

    Aprofitant el festival Festimad de Butarque a Madrid, en Josep Lluís Santiso ens fa un repàs del moviment grunge i les seves tràgiques conseqüències. I acabem centrant-nos en Pearl Jam i una cançó seva serà la que en Jordi Jacas haurà de maridar en el nostre gastromusical on s'ajunten i es barregen la música i la gastronomia.

    Aprofitant el festival Festimad de Butarque a Madrid, en Josep Lluís Santiso ens fa un repàs del moviment grunge i les seves tràgiques conseqüències. I acabem centrant-nos en Pearl Jam i una cançó seva serà la que en Jordi Jacas haurà de maridar en el nostre gastromusical on s'ajunten i es barregen la música i la gastronomia.

  • La Costa Brava, una meravella en tots els sentits
    Escolta àudio

    La Costa Brava, una meravella en tots els sentits

    Parlem amb Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava, que ens explica quines són les virtuts culinàries d'aquesta zona de Catalunya on es concentra molt talent en xefs, qualitat de producte i diversitat d'activitats.

    Parlem amb Martí Sabrià, gerent de l'Associació d'Hostaleria de la Costa Brava, que ens explica quines són les virtuts culinàries d'aquesta zona de Catalunya on es concentra molt talent en xefs, qualitat de producte i diversitat d'activitats.

  • 2x04 La cuina mediàtica està de moda
    Escolta àudio

    2x04 La cuina mediàtica està de moda

    Aprofitant que no hi ha jornada de Lliga de Primera Divisió ens visita Eva Olivares, professional de la comunicació i responsable del canal de YouTube Eva Cuinera. Amb ella analitzem el moment mediàtic de la cuina i dels cuiners. I també tenim les habituals seccions del fora de joc i l'assistència, el partit del vermut i el gastromusical.

    Aprofitant que no hi ha jornada de Lliga de Primera Divisió ens visita Eva Olivares, professional de la comunicació i responsable del canal de YouTube Eva Cuinera. Amb ella analitzem el moment mediàtic de la cuina i dels cuiners. I també tenim les habituals seccions del fora de joc i l'assistència, el partit del vermut i el gastromusical.

  • El cantó bo del peix
    Escolta àudio

    El cantó bo del peix

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.

  • Rivaldo, qualitat i professionalitat
    Escolta àudio

    Rivaldo, qualitat i professionalitat

    Pel Barça han passat un munt de brasilers i de molt talent, però segurament Rivaldo és el més atípic de tots. Repassem la seva trajectòria i els millors moments defensant la samarreta del Barça.

    Pel Barça han passat un munt de brasilers i de molt talent, però segurament Rivaldo és el més atípic de tots. Repassem la seva trajectòria i els millors moments defensant la samarreta del Barça.

  • Futbolistes de la música
    Escolta àudio

    Futbolistes de la música

    En Josep Lluís Santiso ens fa un repàs dels futbolistes que també han estat músics o bé abans o bé després de dedicar-se al món de la pilota. I, de tots ells, en destaca un de molt especial: Julio Iglesias. D'ell serà la cançó que a en Jordi Jacas li tocarà maridar.

    En Josep Lluís Santiso ens fa un repàs dels futbolistes que també han estat músics o bé abans o bé després de dedicar-se al món de la pilota. I, de tots ells, en destaca un de molt especial: Julio Iglesias. D'ell serà la cançó que a en Jordi Jacas li tocarà maridar.

  • Eva Olivares, comunicació i cuina
    Escolta àudio

    Eva Olivares, comunicació i cuina

    Ens visita l'Eva Olivares, experta en comunicació i responsable del canal de YouTube Eva Cuinera. Amb ella parlem del moment actual de la cuina i de la seva relació amb els mitjans de comunicació.

    Ens visita l'Eva Olivares, experta en comunicació i responsable del canal de YouTube Eva Cuinera. Amb ella parlem del moment actual de la cuina i de la seva relació amb els mitjans de comunicació.

  • 2x03 Sevilla, entre la provació i la Pantoja
    Escolta àudio

    2x03 Sevilla, entre la provació i la Pantoja

    Sevilla és una ciutat plena d'art. Tant a la cuina com a la música i, evidentment, també al futbol. Parlem amb l'exdelegat de l'equip sevillista i ara tertulià Cristóbal Soria. Repassem la trajectòria de Dani Alves i coneixem una mica més la cantant Isabel Pantoja. Tot això i més, en aquesta nova edició del "Que no falti de res".

    Sevilla és una ciutat plena d'art. Tant a la cuina com a la música i, evidentment, també al futbol. Parlem amb l'exdelegat de l'equip sevillista i ara tertulià Cristóbal Soria. Repassem la trajectòria de Dani Alves i coneixem una mica més la cantant Isabel Pantoja. Tot això i més, en aquesta nova edició del "Que no falti de res".

  • El secret de pelar alls
    Escolta àudio

    El secret de pelar alls

    Els savis consells del xef Jordi Jacas ens acompanyen una setmana més al "Que no falti de res". I aquesta vegada més pràctics que mai. Ens explica un petit secret per pelar els alls d'una forma molt fàcil i efectiva.

    Els savis consells del xef Jordi Jacas ens acompanyen una setmana més al "Que no falti de res". I aquesta vegada més pràctics que mai. Ens explica un petit secret per pelar els alls d'una forma molt fàcil i efectiva.

Anar al contingut