El fora de joc i l'assistència

  • El julivert antioxidant
    Escolta àudio

    El julivert antioxidant

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

  • El cantó bo del peix
    Escolta àudio

    El cantó bo del peix

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.

  • El secret de pelar alls
    Escolta àudio

    El secret de pelar alls

    Els savis consells del xef Jordi Jacas ens acompanyen una setmana més al "Que no falti de res". I aquesta vegada més pràctics que mai. Ens explica un petit secret per pelar els alls d'una forma molt fàcil i efectiva.

    Els savis consells del xef Jordi Jacas ens acompanyen una setmana més al "Que no falti de res". I aquesta vegada més pràctics que mai. Ens explica un petit secret per pelar els alls d'una forma molt fàcil i efectiva.

  • "Mariscada a la barbacoa"
    Escolta àudio

    "Mariscada a la barbacoa"

    El Jordi Jacas sempre té un as a la màniga. Aquesta vegada ens explica com podem aprofitar una bona barbacoa per fer-hi una mariscada. I comparteix amb nosaltres, per exemple, com es fan unes bones cloïsses al jardí de casa.

    El Jordi Jacas sempre té un as a la màniga. Aquesta vegada ens explica com podem aprofitar una bona barbacoa per fer-hi una mariscada. I comparteix amb nosaltres, per exemple, com es fan unes bones cloïsses al jardí de casa.

  • El punt dels seitons
    Escolta àudio

    El punt dels seitons

    Un dels problemes que ens trobem quan preparem seitons o similars és que ens queden massa avinagrats. En Jordi Jacas ens donarà la solució perquè tinguin el punt just de vinagre i no perdin gens el seu gust. Una pista: aigua de mar.

    Un dels problemes que ens trobem quan preparem seitons o similars és que ens queden massa avinagrats. En Jordi Jacas ens donarà la solució perquè tinguin el punt just de vinagre i no perdin gens el seu gust. Una pista: aigua de mar.

  • L'essència d'un bon cuiner
    Escolta àudio

    L'essència d'un bon cuiner

    Jordi Jacas ens ha donat un munt de consells al llarg dels diferents programes, però aquesta vegada ens explica l'essència de la cuina i ens fa una assistència que ens servirà per a moltes situacions de la vida.

    Jordi Jacas ens ha donat un munt de consells al llarg dels diferents programes, però aquesta vegada ens explica l'essència de la cuina i ens fa una assistència que ens servirà per a moltes situacions de la vida.

  • Els secrets de l'ànec
    Escolta àudio

    Els secrets de l'ànec

    L'ànec és un animal del qual gairebé tot s'aprofita. Però llavors s'ha de saber com cuinar-lo. Jordi Jacas ens dona alguns consells per treure'n el màxim profit i triomfar als fogons.

    L'ànec és un animal del qual gairebé tot s'aprofita. Però llavors s'ha de saber com cuinar-lo. Jordi Jacas ens dona alguns consells per treure'n el màxim profit i triomfar als fogons.

  • Seitons amb aigua de mar
    Escolta àudio

    Seitons amb aigua de mar

    Un dels secrets de la cuina és l'ús de l'aigua de mar. Jordi Jacas ens el descobreix i ens diu com aplicar-ho, per exemple, amb uns seitons.

    Un dels secrets de la cuina és l'ús de l'aigua de mar. Jordi Jacas ens el descobreix i ens diu com aplicar-ho, per exemple, amb uns seitons.

  • Com es prepara un bon whisky
    Escolta àudio

    Com es prepara un bon whisky

    Aprofitant que la final de la Champions es juga a Cardiff, el Jordi Jacas ens parla de whisky i ens aconsella quina és la millor manera de preparar-lo i quins són els errors que hem d'evitar.

    Aprofitant que la final de la Champions es juga a Cardiff, el Jordi Jacas ens parla de whisky i ens aconsella quina és la millor manera de preparar-lo i quins són els errors que hem d'evitar.

  • El pa amb tomàquet
    Escolta àudio

    El pa amb tomàquet

    Una cosa aparentment tan senzilla com el pa amb tomàquet té la seva part de complicació, tècnica i perfecció. Per això el Jordi Jacas ens explica quin és el secret per poder obtenir el millor resultat a l'hora de sucar el pa amb el tomàquet.

    Una cosa aparentment tan senzilla com el pa amb tomàquet té la seva part de complicació, tècnica i perfecció. Per això el Jordi Jacas ens explica quin és el secret per poder obtenir el millor resultat a l'hora de sucar el pa amb el tomàquet.

  • El secret d'una bona amanida
    Escolta àudio

    El secret d'una bona amanida

    El Jordi Jacas ens ajuda a fer millor una cosa tan simple com una amanida. Ens dona el consell del que hem de fer, però també ens corregeix allò que fem malament.

    El Jordi Jacas ens ajuda a fer millor una cosa tan simple com una amanida. Ens dona el consell del que hem de fer, però també ens corregeix allò que fem malament.

  • Amanides "on the rocks"
    Escolta àudio

    Amanides "on the rocks"

    Jordi Jacas ens dona consells interessants per fer amanides més bones, i ho fa amb una mica de gel, ideals per a ara que ja ve el bon temps.

    Jordi Jacas ens dona consells interessants per fer amanides més bones, i ho fa amb una mica de gel, ideals per a ara que ja ve el bon temps.

  • Els punts de cocció
    Escolta àudio

    Els punts de cocció

    Un dels grans secrets de la cuina és saber el punt de cocció ideal per a la carn. Jordi Jacas ens en explica el secret per encertar-la sempre i tenir la carn al punt ideal desitjat.

    Un dels grans secrets de la cuina és saber el punt de cocció ideal per a la carn. Jordi Jacas ens en explica el secret per encertar-la sempre i tenir la carn al punt ideal desitjat.

  • El fora de joc i l'assistència
    Escolta àudio

    El fora de joc i l'assistència

    El Jordi Jacas ens ensenya quina és la millor manera de fer patates fregides.

    El Jordi Jacas ens ensenya quina és la millor manera de fer patates fregides.

Anar al contingut