El fora de joc i l'assistència

 • Els bolets deshidratats
  Escolta àudio

  Els bolets deshidratats

  No està sent un bon any per als bolets, però, tot i això, Jordi Jacas ens descobreix el valor que tenen els bolets deshidratats i com els podem aprofitar de la millor manera. Com cada setmana, el xef del Molí de l'Escala ens porta els millors consells a "El fora de joc i l'assistència".

 • Les anxoves de l'Escala
  Escolta àudio

  Les anxoves de l'Escala

  Un escalenc com el Jordi Jacas no podia fallar. Avui ens parla d'un dels millors productes que tenim al nostre territori: les anxoves de l'Escala. Una meravella que el Jordi coneix molt bé. Per això ens explica la millor manera de consumir-les, de preparar-les i de degustar-les!

 • Truita d'arròs del dia abans
  Escolta àudio

  Truita d'arròs del dia abans

  El Jordi Jacas no només ens dona bons consells per cuinar i degustar, sinó per fer-ho de forma econòmica i sostenible. Per això aquesta setmana ens ensenyarà a fer una truita d'arròs del dia abans i ens explicarà la importància que té la paella de les truites.

 • Infusió de mandarina
  Escolta àudio

  Infusió de mandarina

  Una setmana més en Jordi Jacas ens ensenya a aprofitar els ingredients al màxim. I ho fa elaborant una magnífica infusió a través de la pell de la mandarina, en el fora de joc i l'assistència.

 • La pela de la taronja
  Escolta àudio

  La pela de la taronja

  Al Jordi Jacas sempre li agrada aprofitar totalment els ingredients i per això aquesta setmana ens dona un consell molt útil: què en podem fer de la pela de la taronja? És una part de la fruita que amaga moltes qualitats i nutrients dels quals en podem fer un bon ús.

 • Vinagreta de fruita seca
  Escolta àudio

  Vinagreta de fruita seca

  El Jordi Jacas ens ensenya a fer una vinagreta de fruita seca que destaca per la seva senzillesa i per la seva durabilitat.

 • Com cuinar una bona mitjana
  Escolta àudio

  Com cuinar una bona mitjana

  El Jordi Jacas ens explica els secrets de cuinar una mitjana o, com en diuen al País Basc, un "txuleton". Ens descobrirà tots els passos a seguir per obtenir-ne el millor gust.

 • La carn d'olla
  Escolta àudio

  La carn d'olla

  El Jordi Jacas ens explica com podem aprofitar i treure el màxim rendiment de la carn d'olla. Un dels plats típics de Nadal però que també en podem treure molt profit més enllà de les festes assenyalades.

 • Aprofitar les neules
  Escolta àudio

  Aprofitar les neules

  El Jordi Jacas ens explica alguns secrets per recuperar-nos dels excessos de Nadal, però també ens ajuda a aprofitar les neules que ens han sobrat de les festes per convertir-les en uns espectaculars bombons d'una manera molt fàcil i pràctica.

 • Reciclar els torrons
  Escolta àudio

  Reciclar els torrons

  S'acaben les festes de Nadal i ens trobem que ens han sobrat un munt de torrons. En Jordi Jacas ens ensenya com els hem d'aprofitar i com podem treure'n tot el profit un cop hagin passat els dies festius.

 • Confitar l'aviram
  Escolta àudio

  Confitar l'aviram

  En Jordi Jacas ens descobreix el secret de confitar l'aviram. Una manera molt bona de treure el màxim profit a aquest tipus de carn. Ens ensenyarà com fer-ho, de forma fàcil i pràctica i n'aprendrem tots els beneficis.

 • Netejar els bolets amb cura
  Escolta àudio

  Netejar els bolets amb cura

  El Jordi Jacas ens ensenya aquesta setmana a netejar els bolets. Perquè després de tot l'esforç que fem per trobar-los, caçar-los i recollir-los; un dels punts clau és a l'hora de rentar-los just abans de cuinar-los. Ens explica com fer-ho de la millor manera possible, sense perdre cap dels atributs que ens aporten els bolets.

 • Les verdures crucíferes
  Escolta àudio

  Les verdures crucíferes

  Descobrim el món de les verdures crucíferes. Una família de verdures que trobem majoritàriament a l'hivern i que tenen molts beneficis nutricionals i són molt saludables. Vols saber quines són i què ens aporten? Com cada setmana, el Jordi Jacas és l'encarregat d'explicar-nos-ho.

 • S'ha acabat el bròquil
  Escolta àudio

  S'ha acabat el bròquil

  En Jordi Jacas s'encarrega cada setmana de descobrir-nos aquells secrets que s'amaguen darrere la bona cuina. En aquesta ocasió ens explica com podem treure tot el profit del bròquil i tots els avantatges que ens pot donar en cada recepta.

 • Com preparar el millor allioli
  Escolta àudio

  Com preparar el millor allioli

  L'allioli és un dels millors complements per als nostres plats, però a vegades costa molt que ens surti bé. En Jordi Jacas ens explica els secrets per preparar el millor allioli. Que ens surti equilibrat i perfecte!

Anar al contingut