TOTS ELS ÀUDIOS

 • El tenor Piotr Beczala
  Escolta àudio

  El tenor Piotr Beczala

  El cantant polonès Piotr Beczala és avui un tenor d'èxit, tot i que no ho va tenir gens fàcil per arribar on ha arribat i fer-se un lloc en el panorama operístic. Del seu pelegrinatge com a principiant i aprenent, cantant als carrers de la seva ciutat per poder sobreviure, fins arribar a aconseguir el seu somni -viure de la música i del cant- han passat uns quants anys. Ara se'l rifen als millors teatres del món, i nosaltres tenim la sort de poder-lo escoltar i aprendre de la seva experiència. Descobrirem quins són els seus gustos musicals, les seves preferències, i ho farem a través de l'entrevista que ens ha concedit en exclusiva.

 • Mariss Jansons
  Escolta àudio

  Mariss Jansons

  Sens dubte és un dels grans! Un altre gran director d'orquestra, el britànic Simon Rattle, diu de Mariss Jansons que és el director viu més important del món. És un gran col·laborador dels músics, té un gest extraordinari, amb una mirada diu moltíssimes coses, capta l'atenció de tothom, recrea la direcció a d'alt del podi com si es tractés d'una dansa fascinant, fa versions d'enorme intensitat i la seva biografia és gairebé una òpera. Avui ho desgranem tot i descobrim quins són els seus gustos musicals.

 • Gregory Kunde
  Escolta àudio

  Gregory Kunde

  Considerat un dels tenors més complets de l'escena operística actual, amb una gran capacitat expressiva i presència escènica. Avui ens endinsarem en la seva fascinant biografia plena d'èxits i també superacions personals. El sentirem cantar i descobrirem les seves preferències musicals.

 • Milos Karadaglic
  Escolta àudio

  Milos Karadaglic

  És un dels millors guitarristes del panorama actual. Un artista amb molta musicalitat i una gran intuïció per connectar amb el públic. Avui descobrirem la seva tria musical personal i particular i també el sentirem tocar.

 • Benjamin Appl
  Escolta àudio

  Benjamin Appl

  El protagonista del programa d'avui és el jove baríton alemany Benjamin Appl. És un dels artistes més interessants de la seva generació i és la nova revelació del cant del lied. L'any 2016 va ser escollit jove artista de l'any per Gramophone. Avui descobrirem els seus gustos musicals.

 • Rinaldo Alessandrini
  Escolta àudio

  Rinaldo Alessandrini

  Avui passarem una estona de bona música amb un director i instrumentista italià. És un músic molt complet, director d'orquestra, clavecinista i és fundador del prestigiós conjunt de música antiga Concerto Italiano.

 • Zubin Mehta
  Escolta àudio

  Zubin Mehta

  Comencem la temporada amb les recomanacions musicals que fa el reconegut mestre indi. Als seus 83 anys, fa pocs dies el vam poder veure a L'Auditori de Barcelona amb l'Orquestra Filharmònica d'Israel en el marc de la gira de comiat del director de la formació israeliana.

 • Especial estiu
  Escolta àudio

  Especial estiu

  Avui sentirem músiques que han format part d'aquesta temporada que tanquem avui. Una proposta variada que ens mostra pensaments i vivències que tenen a veure amb la música i la manera de viure-la.

 • Juan de la Rubia
  Escolta àudio

  Juan de la Rubia

  Avui descobrirem els gustos musicals d'un dels joves mestres de l'orgue a casa nostra. Titular de basílica de la Sagrada Família i deixeble de la gran Montserrat Torrent. Aprofitarem per conèixer l'orgue, un instrument peculiar que requereix unes habilitats i una tècnica especial per tocar-lo.

 • Benjamin Grosvenor
  Escolta àudio

  Benjamin Grosvenor

  Amb dinou anys es va convertir en el pianista més jove que va tocar al concert inaugural dels Proms al Royal Albert Hall de Londres i des de llavors ha tingut una carrera meteòrica. Descobrim els seus gustos musicals, una llista encapçalada per la música de Beethoven.

 • Joshua Bell
  Escolta àudio

  Joshua Bell

  Avui coneixerem de prop un dels millors violinistes del món, que toca amb un valuós Stradivarius del 1713 valorat en quatre milions de dòlars. Va estudiar a la Universitat d'Indiana i amb només catorze anys va debutar amb l'Orquestra de Filadèlfia, dirigida per Riccardo Mutti.

 • Angela Hewitt
  Escolta àudio

  Angela Hewitt

  Avui sentirem una interessant tria musical i coneixerem els gustos musicals d'aquesta pianista canadenca, considerada una de les intèrprets de referència de l'obra de Bach.

 • Sandrine Piau
  Escolta àudio

  Sandrine Piau

  Va començar tocant l'arpa però amb el temps s'ha convertit en una de les sopranos més valorades del panorama actual. El seu repertori abasta tots els estils des de Händel, passant per Mozart, fins a lieders. Avui us convidem a descobrir les seves preferències musicals.

 • Ian Bostridge
  Escolta àudio

  Ian Bostridge

  El protagonista d'avui es va doctorar amb una tesi sobre bruixeria, però s'ha fet famós per les seves interpretacions musicals. Especialitzat en música barroca i gran liederista, és un dels tenors més aclamats del panorama musical actual. Avui us proposem escoltar les seves recomanacions musicals.

 • Benjamin Alard
  Escolta àudio

  Benjamin Alard

  Avui tenim un mestre de la tecla, amb només 34 anys és organista, clavecinista i clavicordista. Nascut l'any 1985 a Rouen, representa un dels exponents més clars de la jove generació de clavecinistes. Sovint comparat amb el jove Leonhardt, Alard es va formar a la Schola Cantorum Basiliensis. Després de guanyar el prestigiós Concurs de Clavicèmbal de Bruges l'any 2004, ha col·laborat amb figures tan destacades com Sigiswald Kuijken, Skip Sempé i Andrea Marcon. Avui descobrirem els seus gustos musicals.

Anar al contingut