TOTS ELS ÀUDIOS

 • Roberto Alagna
  Escolta àudio

  Roberto Alagna

  Aquest tenor francès, d'origen sicilià, se'l considera el millor tenor líric de la seva generació. Avui descobrirem els seus gustos musicals i explicarem alguns dels episodis més sonats de la seva trajectòria musical.

 • Joaquín Achúcarro
  Escolta àudio

  Joaquín Achúcarro

  Aquest pianista basc nascut l'any 1932, serà el protagonista del programa d'avui. Descobrirem els seus gustos musicals i la seva interessant biografia.

 • Renée Fleming
  Escolta àudio

  Renée Fleming

  Fa poques setmanes aquesta soprano nord-americana, considerada una de les grans dives d'òpera de l'actualitat, va actuar al Palau de la Música. Avui sentirem les seves recomanacions musicals i aprofitarem per conèixer la seva impressionant carrera musical i sentir-la cantar.

 • Nikolai Luganski
  Escolta àudio

  Nikolai Luganski

  Conegut com el "príncep" dels pianistes, és un dels intèrprets més prestigiosos de l'actualitat. D'origen rus, va començar a tocar abans de llegir i ara es troba en plena maduresa interpretativa. Avui descobrirem quines músiques l'inspiren.

 • Marilyn Horne
  Escolta àudio

  Marilyn Horne

  Reconeguda per les seves interpretacions de les òperes de Händel i Rossini, avui descobrirem quins són els gustos d'aquesta mezzosoprano nord-americana.

 • Daniel Harding
  Escolta àudio

  Daniel Harding

  Nascut a Oxford, l'any 1975, Claudio Abbado, que va ser el seu mestre, l'anomenava "El meu petit geni". Avui coneixerem els gustos musicals d'aquest prestigiós director anglès.

 • Joyce DiDonato
  Escolta àudio

  Joyce DiDonato

  Avui descobrirem quins són els gustos musicals d'aquesta mezzosoprano nord-americana. Una gran veu actual del panorama internacional i que es troba en la seva plenitud vocal.

 • Philippe Herreweghe
  Escolta àudio

  Philippe Herreweghe

  Aquesta setmana tenim un dels grans noms de la interpretació amb criteris històrics, un director que reinterpreta constantment les seves versions i que s'ha convertit en autèntic referent per al món de la música antiga, i no només. El seu coneixement i visió del repertori és edificant, i lluny del dogmatisme i d'esdevenir estàtic, analitza i replanteja la lectura de les seves interpretacions, fent que cada concert es converteixi en tota una experiència. A través de la seva selecció personal descobrirem les seves idees i recomanacions.

 • Jan Lisiecki
  Escolta àudio

  Jan Lisiecki

  Amb només 23 anys, aquest jove pianista d'origen polanès està conquerint els auditoris de clàssica més importants del món amb el seu estil interpretatiu fresc i líric. Avui sabrem quins són els seus gustos musicals.

 • Especial Cap d'Any (I)
  Escolta àudio

  Especial Cap d'Any (I)

  Donem la benvinguda al 2019 amb una fantàstica selecció musical que ens han recomanat alguns dels millors intèrprets del món de la clàssica actual. Regals musicals per començar l'any de la millor manera possible perquè sense música no es pot viure!

 • Especial Cap d'Any (II)
  Escolta àudio

  Especial Cap d'Any (II)

  Celebrem el Cap d'Any amb els nostres oients i donem la benvinguda al 2019 amb aquest programa especial. Regals musicals per començar l'any de la millor manera possible perquè sense música no es pot viure!

 • Montserrat Caballé
  Escolta àudio

  Montserrat Caballé

  No ho va tenir gens fàcil, però la determinació va ser gran i, gràcies a l'apadrinament que va tenir d'uns bons mecenes, es va poder dedicar a la seva gran vocació. Avui, parlem d'aquesta gran dama del cant.

 • Especial de Nadal
  Escolta àudio

  Especial de Nadal

  Avui hem preparat un programa ben diferent. Som a les portes de Nadal, i per això us farem un petit regal musical amb algunes de les millors recomanacions nadalenques dels nostres artistes preferits. Les voleu sentir?

 • Fabio Biondi
  Escolta àudio

  Fabio Biondi

  Avui coneixerem els gustos musicals d'aquest violinista i director d'orquestra italià, especialista en música barroca.

 • Josep Carreras
  Escolta àudio

  Josep Carreras

  Avui el nostre convidat és un gran tenor català que encara està en actiu i que ens ha regalat recitals memorables. Va debutar molt jove als teatres i festivals més importants del món. També ha col·laborat amb prestigiosos directors d'orquestra, com ara Herbert von Karajan, amb qui va treballar durant més de dotze anys a Salzburg, Berlín i Viena.