TOTS ELS ÀUDIOS

 • Rinaldo Alessandrini
  Escolta àudio

  Rinaldo Alessandrini

  Avui passarem una estona de bona música amb un director i instrumentista italià. És un músic molt complet, director d'orquestra, clavecinista i és fundador del prestigiós conjunt de música antiga Concerto Italiano.

 • Zubin Mehta
  Escolta àudio

  Zubin Mehta

  Comencem la temporada amb les recomanacions musicals que fa el reconegut mestre indi. Als seus 83 anys, fa pocs dies el vam poder veure a L'Auditori de Barcelona amb l'Orquestra Filharmònica d'Israel en el marc de la gira de comiat del director de la formació israeliana.

 • Especial estiu
  Escolta àudio

  Especial estiu

  Avui sentirem músiques que han format part d'aquesta temporada que tanquem avui. Una proposta variada que ens mostra pensaments i vivències que tenen a veure amb la música i la manera de viure-la.

 • Juan de la Rubia
  Escolta àudio

  Juan de la Rubia

  Avui descobrirem els gustos musicals d'un dels joves mestres de l'orgue a casa nostra. Titular de basílica de la Sagrada Família i deixeble de la gran Montserrat Torrent. Aprofitarem per conèixer l'orgue, un instrument peculiar que requereix unes habilitats i una tècnica especial per tocar-lo.

 • Benjamin Grosvenor
  Escolta àudio

  Benjamin Grosvenor

  Amb dinou anys es va convertir en el pianista més jove que va tocar al concert inaugural dels Proms al Royal Albert Hall de Londres i des de llavors ha tingut una carrera meteòrica. Descobrim els seus gustos musicals, una llista encapçalada per la música de Beethoven.

 • Joshua Bell
  Escolta àudio

  Joshua Bell

  Avui coneixerem de prop un dels millors violinistes del món, que toca amb un valuós Stradivarius del 1713 valorat en quatre milions de dòlars. Va estudiar a la Universitat d'Indiana i amb només catorze anys va debutar amb l'Orquestra de Filadèlfia, dirigida per Riccardo Mutti.

 • Angela Hewitt
  Escolta àudio

  Angela Hewitt

  Avui sentirem una interessant tria musical i coneixerem els gustos musicals d'aquesta pianista canadenca, considerada una de les intèrprets de referència de l'obra de Bach.

 • Sandrine Piau
  Escolta àudio

  Sandrine Piau

  Va començar tocant l'arpa però amb el temps s'ha convertit en una de les sopranos més valorades del panorama actual. El seu repertori abasta tots els estils des de Händel, passant per Mozart, fins a lieders. Avui us convidem a descobrir les seves preferències musicals.

 • Ian Bostridge
  Escolta àudio

  Ian Bostridge

  El protagonista d'avui es va doctorar amb una tesi sobre bruixeria, però s'ha fet famós per les seves interpretacions musicals. Especialitzat en música barroca i gran liederista, és un dels tenors més aclamats del panorama musical actual. Avui us proposem escoltar les seves recomanacions musicals.

 • Benjamin Alard
  Escolta àudio

  Benjamin Alard

  Avui tenim un mestre de la tecla, amb només 34 anys és organista, clavecinista i clavicordista. Nascut l'any 1985 a Rouen, representa un dels exponents més clars de la jove generació de clavecinistes. Sovint comparat amb el jove Leonhardt, Alard es va formar a la Schola Cantorum Basiliensis. Després de guanyar el prestigiós Concurs de Clavicèmbal de Bruges l'any 2004, ha col·laborat amb figures tan destacades com Sigiswald Kuijken, Skip Sempé i Andrea Marcon. Avui descobrirem els seus gustos musicals.

 • Alexander Melnikov
  Escolta àudio

  Alexander Melnikov

  Descobrim la personalitat d'un dels pianistes més virtuosos del panorama actual. Format a l'escola russa, es va graduar al Conservatori Txaikpvsky de Moscou, l'any 1997. Un intèrpret que s'ha guanyat un nom dins de les millors sales de concert i festivals internacionals del món. Avui sentirem les seves recomanacions musicals.

 • Antoni Ros Marbà
  Escolta àudio

  Antoni Ros Marbà

  És uns dels més destacats director d'orquestra catalans. Avui ha vingut a l'estudi per explicar-nos en persona els seus orígens i suggerir-nos les seves preferències musicals.

 • Alexandre Tharaud
  Escolta àudio

  Alexandre Tharaud

  Avui descobrirem l'imaginari musical d'aquest pianista francès que, curiosament, no té piano a casa i és un defensor de la música francesa

 • Paul McCreesh
  Escolta àudio

  Paul McCreesh

  Fundador i director del Gabrieli Consort, una de les formacions vocals europees més reconegudes, especialitzada en repertori del Renaixement i del barroc. Fa uns quants dies va oferir, al Palau de la Música Catalana, "La Passió segons Sant Mateu", de Johann Sebastian Bach.

 • Kristian Bezuidenhout
  Escolta àudio

  Kristian Bezuidenhout

  Toca el pianoforte des dels 16 anys, i està considerat un dels millors intèrprets del repertori per a piano de Mozart. Avui descobrirem quines són les seves recomanacions musicals.