TOTS ELS ÀUDIOS

 • 85è aniversari de Xavier Benguerel: l'entrevista
  Escolta àudio

  85è aniversari de Xavier Benguerel: l'entrevista

  Entrevista al compositor Xavier Benguerel amb motiu del seu 85è aniversari, realitzada per Aleix Palau.

 • Entrevista al guitarrista Carles Trepat
  Escolta àudio

  Entrevista al guitarrista Carles Trepat

  Amb motiu de la seva actuació al cicle "La música del Museu", al Museu de la Música de Barcelona, Pere Andreu Jariod va conversar amb el guitarrista lleidatà.

 • Posem en dansa el 2016!
  Escolta àudio

  Posem en dansa el 2016!

  Aquest Cap d'Any Catalunya Música us convida a ballar amb nosaltres. Amb els clàssics, i no tan clàssics. A partir de les campanades de la mitjanit i fins les dues de la matinada. Amb Ester Pinart i Victòria Palma, i Oriol Pinart al control tècnic. Bon Any a tothom!

 • 80è aniversari de Jordi Cervelló: l'entrevista
  Escolta àudio

  80è aniversari de Jordi Cervelló: l'entrevista

  Entrevista al compositor Jordi Cervelló amb motiu del seu 80è aniversari, realitzada per Aleix Palau.

 • Ramon Llull, 700 anys
  Escolta àudio

  Ramon Llull, 700 anys

  Amb motiu dels 700 anys de la mort de Ramon Llull, convidem als especialistes Romà Escalas i Francesc Tous per repassar aspectes de la vida i obra de l'erudit medieval. Un programa especial conduït per Joan Vives, amb locucions de Maria Montes, Elena Busto a la producció i Pau Blasi al control tècnic.

 • A la manera de... Raimon
  Escolta àudio

  A la manera de... Raimon

  Programa de la sèrie d'entrevistes amb personatges del món de la música "A la manera de..." dedicat al cantant i poeta, representant de la nova cançó catalana, Raimon, que recuperem amb motiu del seu 75è aniversari. Conduït per Joan Vives, es va emetre el 19 de juny de 1993.

 • Enric Morera: Un desconegut molt popular
  Escolta àudio

  Enric Morera: Un desconegut molt popular

  Programa especial des de la Sala Gòtica del Museu de Maricel de Sitges, amb motiu del 150è aniversari del naixement del compositor Enric Morera (1865-1942), amb entrevistes i audicions que ens acostaran la figura i l'obra del compositor català, ferm defensor de la divulgació musical des de l'àmbit més popular, l'obra del qual va més enllà de la popularment coneguda sardana "La Santa Espina". Conduït per Carmina Malagarriga.

 • "Una tarda a l'òpera", un llibre de Jaume Radigales
  Escolta àudio

  "Una tarda a l'òpera", un llibre de Jaume Radigales

  TRANSMISSIÓ DES DEL SALÓ DELS MIRALLS DEL GRAN TEATRE DEL LICEU PRESENTACIÓ: "Una tarda a l'òpera, un llibre de Jaume Radigales Dijous 23 d'abril, a les 12 del migdia, Catalunya Música va connectar amb el Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu per presentar el llibre "Una tarda a l'òpera" de Jaume Radigales, que ha editat l'Editorial Huygens. Conduït per Pere Andreu Jariod, el programa va comptar amb l'assistència de l'autor, Jaume Radigales; de la directora de l'editorial, Mariana Sarrias i del director musical del Gran Teatre del Liceu, Josep Pons. També vam sentir l'actuació de la soprano Marta Mathéu i el pianista Josep Buforn.

 • Entrevista a Josep Soler, compositor
  Escolta àudio

  Entrevista a Josep Soler, compositor

  Aleix Palau entrevista al compositor Josep Soler amb motiu del seu 80è aniversari.

 • A la manera de... Gregori Estrada
  Escolta àudio

  A la manera de... Gregori Estrada

  Programació especial

 • Conversa amb Jordi Savall
  Escolta àudio

  Conversa amb Jordi Savall

  Aleix Palau entrevista al director Jordi Savall amb motiu del concert de la "Missa Salisburgensis" de Heinrich Ignaz Franz von Biber a L'Auditori de Barcelona.

 • 14 a 15
  Escolta àudio

  14 a 15

  Per anar del catorze al quinze utilitzarem un vehicle particular: la tradició i la música. Catalunya Música us proposa, aquest any, fer un salt al pas de les hores, els dies, els mesos i en aquesta ocasió també l'any, al ritme de les tradicions que ens són més properes. De l'Home dels Nassos als Valsos de Viena, us convidem a participar durant dues hores de tot allò que la tradició ens diu que aplana el camí cap a un any nou ple de bons auguris, de sort i de felicitat. I tot això al so de la millor música. Un programa de Daniel Guinot i Carmina Malagarriga.

 • Conversa amb el director René Jacobs
  Escolta àudio

  Conversa amb el director René Jacobs

  per Aleix Palau.

 • Entrevista a Anne-Sophie Mutter
  Escolta àudio

  Entrevista a Anne-Sophie Mutter

  Aleix Palau entrevista la violinista alemanya Anne-Sophie Mutter amb motiu del concert que va fer el passat 25 de setembre al Palau de la Música Catalana, dins el marc de la temporada Palau 100.

 • Conversa amb Carlo Bergonzi, tenor
  Escolta àudio

  Conversa amb Carlo Bergonzi, tenor

  El gener de 2005 i amb motiu de la seva visita a Barcelona per participar com a jurat al concurs de cant Francesc Viñas, Jaume Radigales va entrevistar el tenor, a l'hotel on s'hostatjava.