Ruscalleda ens posa damunt la taula la dieta de la felicitat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

Ruscalleda ens posa damunt la taula la dieta de la felicitat

Ruscalleda ens posa damunt la taula la dieta de la felicitat

La cuinera Carme Ruscalleda diu que la clau de la dieta de la felicitat és menjar a la mateixa hora i aprofitar els productes naturals de la temporada. Fruites, verdures i hortalisses, fruita seca, làctics de qualitat i xocolata negra. Ruscalleda recorda que som hereus d'una cuina molt sàvia, que la modernitat ens hi va girar d'esquena i que ara comencem a recuperar allò més sa i més bo. La cuinera ja prepara el seu laboratori d'idees fins que tanqui a l'octubre el seu restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar. Aquest estiu el seu equip fa un intercanvi d'idees a l'atelier del restaurant Odissei, a Montecarlo, del desaparegut Joël Robuchon.