Quin temps farà?

S'han trobat 324 resultats.

 • Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC
  Escolta àudio

  Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Amb les puntes de calor, quina ciutat acostuma a ser més càlida: Girona o Tarragona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans". >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Té data final, aquesta calorada?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Té data final, aquesta calorada?

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: La temperatura enregistrada en algunes comarques la setmana del 12 de juny es pot considerar com a força excepcional? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml macerat amb alfàbrega, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? S'acosta calor d'estiu
  Escolta àudio

  Qui temps farà? S'acosta calor d'estiu

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: La pertorbació que el primer cap de setmana de juny va arribar a Catalunya va portar més pluja al Berguedà o a la Terra Alta? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, macerat amb bitxo, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben dies moguts
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben dies moguts

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: Una capital del nord d'Europa ha tingut una forta tempesta la darrera setmana. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: Digue'm una de les comarques més càlides aquesta setmana Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?

  Foto: Mercè Adrian Pregunta: Una província argentina ha tingut greus inundacions en l'última setmana. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?

  Foto: Gregori Sobieraj Pregunta: Aquesta setmana on han caigut amb més ganes, les pluges, a la meitat oest del país o a la meitat est? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats

  Foto: Agustín Villa Pregunta: Quina estació d'esquí del sud d'Europa ha estat l'última a tancar les portes? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb tot tipus de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb tot tipus de temps

  Foto: Carlos Castillejo Pregunta: Els bruscos canvis de temperatura dels últims quinze dies són típics de primavera. De quina altra estació, també? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja tenim aquí Sant Jordi i tindrem...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja tenim aquí Sant Jordi i tindrem...

  Pregunta: La majoria de serveis meteorològics del planeta es posen en funcionament el segle XVII o el segle XIX? Premi: Una ampolla d'oli extra verge Priorat arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? Pregarem perquè no plogui durant la Setmana Santa?
  Escolta àudio

  Qui temps farà? Pregarem perquè no plogui durant la Setmana Santa?

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: a prop de la península Ibèrica hi ha dos "santuaris" de depressions. Un és el golf de Gènova. Quin és l'altre? Premi: una ampolla d'oli extra verge Priorat Arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja tenim aquí la Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja tenim aquí la Setmana Santa

  Foto: Jaume Mos Pregunta: Els pantans de les conques internes a Catalunya han pujat espectacularment. Superen ara el 80% el conjunt de les reserves o es queden més avall? Premi: Una ampolla d'oli extra virgin Priorat Arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Nou cap de setmana i nova borrasca
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Nou cap de setmana i nova borrasca

  Foto: Laura Climent Pregunta: Un observatori del país, amb més de 100 anys de dades, va batre el rècord de pluja en 24 hores per un mes de març. Quin? Premi: Una ampolla d'oli verge extra amb condiment d'all de 250 ml, ideal per a pa torrat, pasta i marisc, gentilesa de Priordei, de Margalef de Montsant, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta una gran nevada
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta una gran nevada

  Foto: Meteo Aran - @meteoaran Pregunta: Quin dia s'ha celebrat, mundialment, aquest dijous 23 de març? Premi: una estació meteorològica de sobretaula de Catalunya Ràdio. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Es mantindrà el temps de primavera?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Es mantindrà el temps de primavera?

  Foto: Josep M. Baró Pregunta: La potent nevada de Nova York, la van descriure els meteoròlegs americans amb el nom de...? Premi: Una estació meteorològica de sobretaula de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.