Quin temps farà?

S'han trobat 309 resultats.

 • Quin temps farà? Canvi d'aires i retorn cap a l'hivern
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Canvi d'aires i retorn cap a l'hivern

  Foto: Lluís Capdevila Pregunta: Dilluns dia 6 de març, les fortes ventades van anar acompanyades de temperatures que van fregar els 20 graus o els 25 graus? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El cap de setmana comença amb neu
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El cap de setmana comença amb neu

  Foto: Elisa Casel Pregunta: El dimarts 28 hi va haver un canvi d'unes 24 hores dominats per vents de llevant o de ponent? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • Quin temps farà? El cap de setmana de disfresses serà...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El cap de setmana de disfresses serà...

  Foto: Mariona Rifà Pregunta: Els pantans catalans han millorat les reserves, però superen les de l'any passat per aquestes dates? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Serà un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Serà un cap de setmana tranquil?

  Foto: Josep Manel Sans Pregunta: Aquesta setmana, s'han comparat les reserves de neu al Pirineu amb les de fa un any. La conclusió és que hi ha més neu al Pirineu en aquestes dates o menys neu que fa un any? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps incert
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps incert

  Foto: M. Àngels Roviró Pregunta: Fa dies que les acumulacions de neu al Pirineu han activat un pla anomenat? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps incert
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps incert

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: El temporal de la setmana passada ha fet augmentar les reserves dels pantans o haurem d'esperar el desgel? Ha fet augmentar les reserves. Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? De les nevades als aiguats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? De les nevades als aiguats

  Foto: Emilio Zaragoza Pregunta: El cap de setmana del 21 i 22, l'onatge va ser molt important a la costa catalana. Quin estris es posen al mar per mesurar les característiques de les onades? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosten noves nevades
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosten noves nevades

  Foto: La Foradada a Cantonigròs, José María Pecci Pregunta: L'onada de fred que hem tingut des de dimarts dia 17 i que, tècnicament, és continental, popularment com li direm? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Fa olor d'onada de fred i de neu a cotes baixes
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Fa olor d'onada de fred i de neu a cotes baixes

  Foto: Eva Gimeno Pregunta: A Grècia, alguns llocs de muntanya del nord del país han baixat dels 10 o dels 20 graus sota zero? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? S'acosten alguns canvis
  Escolta àudio

  Qui temps farà? S'acosten alguns canvis

  Foto: Immaculada Guillén Pregunta: Com se'n diu, de la boira pixanera, que va acompanyada de temperatures sota zero? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El nou any ens du un nou temps?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El nou any ens du un nou temps?

  Foto: Kim Arredondo Pregunta: A on cauen els gruixos de neu més grans en un any, als pols o a la zona dels grans llacs americans? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? Nadal blanc o desembre congelat?
  Escolta àudio

  Qui temps farà? Nadal blanc o desembre congelat?

  Foto: Anna Folch Pregunta: Alguns observatoris del País Valencià van superar els 100 o els 400 l/m2 durant el temporal de principis de setmana? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb canvi de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb canvi de temps

  Foto: Carles Illa Pregunta: Els últims dies una zona del país ha registrat humitats inferiors al 20 i, fins i tot, al 15%. Quina? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Recta final del pont amb pocs canvis
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Recta final del pont amb pocs canvis

  Foto: Néstor Gómez Pregunta: Què és sinònim de boira, l'anticicló o la depressió? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana ben llarg per a alguns
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana ben llarg per a alguns

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Dissabte dia 26, un dels observatoris del Servei Meteorològic de Catalunya del Vallès Occidental va superar els 100 l/m2. Quin? Premi: 1 estació meteorològica de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.