Quin temps farà?

 • Quin temps farà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà?

  Foto: Jaume Mos Pregunta: La pressió considerada normal és de 1.013 hectopascals. Si parlem d'anticicló, la pressió serà més alta o més baixa? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat collita primerenca de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb amenaça
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb amenaça

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Aquest setembre hi ha un país del continent americà que està batent rècords de més de 130 anys de temperatura. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja és aquí la tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja és aquí la tardor

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Un nou huracà ha arribat al Carib. Quin nom té? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La tardor arriba per quedar-se?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La tardor arriba per quedar-se?

  Foto: Bernat Margalef Pregunta: L'Irma ha estat un huracà devastador, però al darrera n'ha arribat un de més modest. Com se l'ha anomenat? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra d'arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Canvi de temps a la vista amb olor de tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Canvi de temps a la vista amb olor de tardor

  Foto: Josep Artigas Pregunta: Un observatori de la Costa Brava fa més de 40 anys que mesura la temperatura de l'aigua del mar. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'estiu ha mort?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'estiu ha mort?

  Foto: Jaume Mos Pregunta: Quines illes del Mediterrani occidental han batut records històrics de temperatura aquest estiu? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els detalls del temps de la recta final d'agost
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els detalls del temps de la recta final d'agost

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: Al Maresme, l'octubre del 2016 hi va haver un gran aiguat que va superar el 60 l/m2 en 30 minuts o els 80 l/m2 en 30 minuts? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat Collita primerenca, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Al desert hi fa molta calor, però també hi pot fer molt fred i baixar dels 0 graus? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tornarà la calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tornarà la calor?

  Foto: Andreu - @Andreu_G Pregunta: La humitat absoluta es mesura en gr/m3 mentre que la relativa es mesura en...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Què és més espessa, la boira o la boirina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor

  Foto: Àngel Galán Pregunta: el 2 de febrer de 1956, un observatori del Pallars Jussà va arribar al rècord absolut de fred a la península Ibèrica. Quin? Premi: una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?

  Foto: Gemma Monllau Pregunta: On plou més, a Yaoundé, al Camerun, o a Moscou, a Rússia? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid a l'estiu, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...

  Foto: Josep M. Costa Pregunta: Aquesta setmana, un tornado s'ha acostat a una capital europea. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot

  Foto: Xavier Marcos Pregunta: És el mateix un tifó que un tornado? Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, arbequina, sense filtrar, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans" >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable

  Foto: M. Carme Santeulària Pregunta: Aquest mes de juny ha batut rècords de calor en algunes comarques? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una revista "Art-e-sans"