Quin temps farà?

S'han trobat 305 resultats.

 • Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps d'estiu a finals de maig

  Foto: Margarida Bonet Pregunta: Digue'm una de les comarques més càlides aquesta setmana Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Farà temps per anar d'excursió o de platja?

  Foto: Mercè Adrian Pregunta: Una província argentina ha tingut greus inundacions en l'última setmana. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?

  Foto: Gregori Sobieraj Pregunta: Aquesta setmana on han caigut amb més ganes, les pluges, a la meitat oest del país o a la meitat est? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb tòfona blanca per utilitzar amb sopes, pastes i arròs, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A l'espera de l'arribada d'un front de núvols i ruixats

  Foto: Agustín Villa Pregunta: Quina estació d'esquí del sud d'Europa ha estat l'última a tancar les portes? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb tot tipus de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb tot tipus de temps

  Foto: Carlos Castillejo Pregunta: Els bruscos canvis de temperatura dels últims quinze dies són típics de primavera. De quina altra estació, també? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja tenim aquí Sant Jordi i tindrem...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja tenim aquí Sant Jordi i tindrem...

  Pregunta: La majoria de serveis meteorològics del planeta es posen en funcionament el segle XVII o el segle XIX? Premi: Una ampolla d'oli extra verge Priorat arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Qui temps farà? Pregarem perquè no plogui durant la Setmana Santa?
  Escolta àudio

  Qui temps farà? Pregarem perquè no plogui durant la Setmana Santa?

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: a prop de la península Ibèrica hi ha dos "santuaris" de depressions. Un és el golf de Gènova. Quin és l'altre? Premi: una ampolla d'oli extra verge Priorat Arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja tenim aquí la Setmana Santa
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja tenim aquí la Setmana Santa

  Foto: Jaume Mos Pregunta: Els pantans de les conques internes a Catalunya han pujat espectacularment. Superen ara el 80% el conjunt de les reserves o es queden més avall? Premi: Una ampolla d'oli extra virgin Priorat Arbequina de 500 ml, gentilesa de Priordei de Margalef de Montsant. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Nou cap de setmana i nova borrasca
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Nou cap de setmana i nova borrasca

  Foto: Laura Climent Pregunta: Un observatori del país, amb més de 100 anys de dades, va batre el rècord de pluja en 24 hores per un mes de març. Quin? Premi: Una ampolla d'oli verge extra amb condiment d'all de 250 ml, ideal per a pa torrat, pasta i marisc, gentilesa de Priordei, de Margalef de Montsant, i una motxilla de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta una gran nevada
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta una gran nevada

  Foto: Meteo Aran - @meteoaran Pregunta: Quin dia s'ha celebrat, mundialment, aquest dijous 23 de març? Premi: una estació meteorològica de sobretaula de Catalunya Ràdio. >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Es mantindrà el temps de primavera?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Es mantindrà el temps de primavera?

  Foto: Josep M. Baró Pregunta: La potent nevada de Nova York, la van descriure els meteoròlegs americans amb el nom de...? Premi: Una estació meteorològica de sobretaula de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Canvi d'aires i retorn cap a l'hivern
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Canvi d'aires i retorn cap a l'hivern

  Foto: Lluís Capdevila Pregunta: Dilluns dia 6 de març, les fortes ventades van anar acompanyades de temperatures que van fregar els 20 graus o els 25 graus? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El cap de setmana comença amb neu
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El cap de setmana comença amb neu

  Foto: Elisa Casel Pregunta: El dimarts 28 hi va haver un canvi d'unes 24 hores dominats per vents de llevant o de ponent? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • Quin temps farà? El cap de setmana de disfresses serà...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El cap de setmana de disfresses serà...

  Foto: Mariona Rifà Pregunta: Els pantans catalans han millorat les reserves, però superen les de l'any passat per aquestes dates? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment més proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Serà un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Serà un cap de setmana tranquil?

  Foto: Josep Manel Sans Pregunta: Aquesta setmana, s'han comparat les reserves de neu al Pirineu amb les de fa un any. La conclusió és que hi ha més neu al Pirineu en aquestes dates o menys neu que fa un any? Premi: 1 lot de productes Pastoret que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.