Quin temps farà?

 • Quin temps farà? El batec de la primavera
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El batec de la primavera

  Foto: Francesc Comellas Pregunta: L'1 de maig es va llevar superant els 50 l/m2 en una ciutat de Catalunya. Quina? Premi: una ampolla d'oli d'oliva verge arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una gorra de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? Retorna l'hivern?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Retorna l'hivern?

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Aquesta setmana, l'aire procedent d'Àfrica ha portat pols en suspensió i provoca les anomenades pluges de...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? A les portes de Sant Jordi...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A les portes de Sant Jordi...

  Foto: Núria Cotura Pregunta: Quin pantà de les conques internes està ple i aboca aigua? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una gorra de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arribarà algun dia la caloreta?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arribarà algun dia la caloreta?

  Foto: Andreu Colls Pregunta: Quina ha estat la pertorbació més forta de la segona setmana d'abril. La de diumenge 8 o la de dimecres 11? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Paraigua a la vora, plourà
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Paraigua a la vora, plourà

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: La dita "cel rogent: pluja o vent" està associada a núvols prims al cel o a núvols gruixuts? Premi*: Una ampolla d'oli d'oliva arbequina verge del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Sol, ruixats, vent...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Sol, ruixats, vent...

  Foto: Pili Rius Pregunta: Quines sigles té la xarxa de col·laboradors meteorològics del Servei Meteorològic de Catalunya? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Pluja, neu i estones de sol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Pluja, neu i estones de sol

  Foto: Paqui Soldado Pregunta: Quines estacions automàtiques té el Servei Meteorològic de Catalunya a la Segarra? Premi: 2 forfaits per esquiar a Tuixent - la Vansa un cap de setmana a concretar amb l'estació d'esquí nòrdic. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? S'acosta el fred d'hivern
  Escolta àudio

  Quin temps farà? S'acosta el fred d'hivern

  Foto: Robby Geebelen Pregunta: Els pantans de les conques internes van marcar un mínim del 43% en les seves reserves. Arriben ara al 50%? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Reguitzell de núvols i estones de sol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Reguitzell de núvols i estones de sol

  Foto: Josep M. Baró Pregunta: En alguns observatoris pirinencs s'han superat aquest febrer els 200 mm de precipitació. Diga'm un Servei Meteorològic de Catalunya situat a 2.519 metres. Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El temps es tranquil·litza? A mitges
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El temps es tranquil·litza? A mitges

  Foto: Cristina Rodríguez Pregunta: Les precipitacions d'aquesta setmana han vingut de l'Atlàntic, mentre que el fred ha arribat de... Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Europa sota una onada d'aire fred
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Europa sota una onada d'aire fred

  Foto: Pere Riu Pregunta: El gener va ser més càlid del normal a tot el país. El febrer com sembla que podria ser? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Dies de sol i fred
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies de sol i fred

  Foto: Elisabet Castillo Pregunta: La fredorada entre el 8 i 9 de febrer va fer arribar el termòmetre als 23 sota zero. A quin punt? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà?

 • Quin temps farà? Dies de sol i fred
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies de sol i fred

  Foto: Toni Lora Pregunta: El temporal de fa pocs dies a Catalunya va ser de migjorn o de llevant? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un estoig de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb tot tipus de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb tot tipus de temps

  Foto: Cristina Rodríguez Pregunta: La pertorbació de divendres 26 va deixar més precipitacions a les comarques de Barcelona o a les de Tarragona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca, gentilesa de Priordei i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.