Quin temps farà?

S'han trobat 315 resultats.

 • Quin temps farà? A l'espera del canvi de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? A l'espera del canvi de temps

  Foto: Gemma Monllau Pregunta: Què pesa més: l'aire fred o l'aire càlid? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Quan arribaran noves nevades?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Quan arribaran noves nevades?

  Foto: Tània Trillo Pregunta: Amb l'arribada de l'anticicló aquesta setmana, on ha baixat més la temperatura matinal: a muntanya o a les fondalades? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El fred no s'atura
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El fred no s'atura

  Foto: Carles Illa Pregunta: Els vents dominants al començar la darrera setmana de gener han estat del nord-oest o del sud-oest? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra collita primerenca d'un litre, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Té fi aquest fred que fa?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Té fi aquest fred que fa?

  Foto: Pere Riu Pregunta: Quina adreça web té la xarxa d'estacions meteorològiques d'aficionats més famosa del Pirineu? Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben canvis importants
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben canvis importants

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Aquesta setmana s'han observat a Catalunya més núvols alts o més núvols baixos? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • Quin temps farà? I la neu quan arribarà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I la neu quan arribarà?

  Foto: Guifré de Puigventós Pregunta: La boira amb temperatures sota zero com s'anomena? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana de Reis carregats de regals i de...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana de Reis carregats de regals i de...

  Foto: Lluís Pérez Pregunta: L'anticicló, on porta la millor visibilitat: a les fondalades, a la costa o a l'alta muntanya pirinenca? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els ingredients de l'últim cap de setmana de l'any
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els ingredients de l'últim cap de setmana de l'any

  Foto: Moisès Costa Pregunta: Un dels grans volcans amb repercussions climàtiques en el passat va ser el Tambora. Un altre ha tornat a fer-se notar els últims dies. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i una bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb Nadal i Sant Esteve
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana llarg amb Nadal i Sant Esteve

  Foto: Mercè Colomer Pregunta: El cap de setmana del 15 i 16 de desembre va ploure més al terç nord o al terç sud del país? Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 grams (tou, crema, xocolata i crocant), 1 "torta" imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 g, 1 expositor de mel amb fruits secs de 125 g i 2 pots de 150 g de mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El temps no s'estabilitza
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El temps no s'estabilitza

  Foto: Pep Casasnovas Pregunta: A l'hivern, on trobarem els anticiclons més forts, sobre Sibèria o sobre el Mediterrani? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Dies de pont, boira i sol
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Dies de pont, boira i sol

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Aquest mes de desembre, des del punt de vista astronòmic, arriba un solstici o un equinocci? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei i una bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Acabarem la setmana amb temps estable?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Acabarem la setmana amb temps estable?

  Foto: Montserrat Quintana Pregunta: Aquesta setmana s'ha fet públic que un aqüífer ha batut el rècord de reserva d'aigua. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana tranquil?

  Foto: Moises Costa Pregunta: L'episodi de pluges del cap de setmana passat acumulava al voltant dels 250 l/m2 a la ciutat de...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb llevantada
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb llevantada

  Foto: Quim Bigas Pregunta: la neu acumulada en els inicis de novembre era similar al gruix de finals del mes de...? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un estiuet de Sant Martí...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un estiuet de Sant Martí...

  Foto: Àngels Roviró Pregunta: Una estació d'esquí de fons va obrir el circuit per raquetes el cap de setmana de Tots Sants. Quina? Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.