Quin temps farà?

 • Quin temps farà? De la calorada a l'ambient típic de març
  Escolta àudio

  Quin temps farà? De la calorada a l'ambient típic de març

  Foto: Fina Clotet · Pregunta: Meteovallsdaneu és la xarxa d'estacions meteorològiques instal·lades per un aficionat a més alçada del Pirineu. Quin és l'observatori a més alçada? · Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, macerat amb bitxo, gentilesa de PriorDei i un llapis de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'hivern?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tindrem un cap de setmana d'hivern?

  Foto: Jordi Ibars · Pregunta: Al començar la setmana, un observatori català va fregar els 160 km/h de cop màxim de vent. Quin? · Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, macerat amb bitxo, gentilesa de PriorDei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? Un canvi de mes amb canvi de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un canvi de mes amb canvi de temps

  Foto: Josep Pascual · Pregunta: Les Canàries han viscut un fenomen excepcional de reducció de visibilitat en aire sec. Quin? · Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, macerat amb bitxo, gentilesa de PriorDei, i un bolígraf de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un altre cap de setmana càlid?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un altre cap de setmana càlid?

  Foto: Maite Barceló · Pregunta: La borrasca Dennis va provocar una onada màxima propera als 20 o als 40 metres? · Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un febrer esbojarrat ens porta un cap de setmana...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un febrer esbojarrat ens porta un cap de setmana...

  Foto: Jordi Baraut · Pregunta: L'Observatori de l'Ebre és un dels observatoris meteorològics més antics del país. A principis de quin segle va començar a funcionar? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Arriben dies d'inversió tèrmica
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Arriben dies d'inversió tèrmica

  Foto: Sílvia Puig · Pregunta: Quins núvols provocaran fenòmens òptics. Els cumulonimbus o els cirrus? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana primaveral
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana primaveral

  Foto: Joan Pérez · Pregunta: Quin observatori va fregar els 500 l/m2 durant el temporal Gloria? · Premi: Una ampolla de cava UBAC, brut gran reserva 2014, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I després del temporal...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I després del temporal...

  Foto: Marta Torra · Pregunta: han superat els 10 metres les onades durant aquesta llevantada? · Premi: dos forfaits per esquiar a Tuixent-la Vansa, un cap de setmana a concretar amb la gent de l'estació d'esquí nòrdic >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? I després de la pertorbació...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I després de la pertorbació...

  Foto: Andreu Mèrida · Pregunta: aquests dies ha pujat més la temperatura màxima a les Borges Blanques o en observatoris del Pirineu situats al voltant dels 2.500 metres? · Premi: una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • Quin temps farà? Amb el nou any, s'espera un canvi de temps a curt termini?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Amb el nou any, s'espera un canvi de temps a curt termini?

  Foto: Marc Solà · Pregunta: Fa 15 anys d'un fenomen brutal pel que fa a la natura i a la devastació, però que no té a veure amb la meteorologia. Quin fenomen? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Una recta final d'any...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Una recta final d'any...

  Foto: Josep Martínez · Pregunta: El Vallès, té tres capitals, dues l'occidental i una l'oriental. Quina és la darrera estació meteorològica de Meteocat estrenada en una de les capitals? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva verge extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? I el fred, per quan?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? I el fred, per quan?

  Foto: Cristina Amills · Pregunta: El Servei Meteorològic ha estrenat un producte per visualitzar la pluja i la neu segons cota i moment d'un episodi de precipitació. Amb quina xarxa d'equipaments es fa? · Premi: dues entrades pel parc temàtic Catalunya en Miniatura, per gaudir-ne fins al 6 de gener del 2020, i una caixa de galetes Torretes de Torrelles. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? El temps es tranquil·litzarà?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? El temps es tranquil·litzarà?

  Foto: Montse Canal · Pregunta: La inversió tèrmica suposa més fred a la muntanya o a les valls? · Premi: Dues entrades per al parc temàtic Catalunya en Miniatura, per gaudir-ne fins al 24 de desembre. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un llarg cap de setmana sense temporal
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un llarg cap de setmana sense temporal

  Foto: Josep Elías · Pregunta: El punt més alt de Catalunya, la Pica d'Estats, té una estació meteorològica d'un aficionat. Com es diu la pàgina web on es troba? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb un canvi de mes i de temps
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb un canvi de mes i de temps

  Foto: Ramon Calvet · Pregunta: Els darrers deu dies, el vent ha estat protagonista a molts punts. S'han superat, però, els 100 km/h en alguns observatoris? · Premi: Una llauna d'oli d'oliva Verge Extra Kids 500 ml, gentilesa de PriorDei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Anar al contingut