Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

No hi ha bon vi sense una bona verema

Durada: 58 min
26/09/2021
És temps de verema al Restaurant Caníbal. Viurem la verema acompanyats de tres dones viticultores: Anna Espelt, d'Espelt Viticultors, de la DO Empordà (comarques de Girona); Marta Pedra, de Vins de Pedra, de la DO Conca de Barberà (Tarragona), i Olga Betrian, del Celler Castell d'Age, DO Penedès i DO Cava (Barcelona). Carme Gasull ens explicarà les seves històries, sabrem com és una jornada veremant, com el canvi climàtic afecta la collita i quines són les tendències a l'hora d'elaborar vi. Philippe Regol ens descobreix el restaurant "La Boscana", una joia amagada a Bellvís, al Pla d'Urgell. I també tastarem la cuina del valencià Ricard Camarena. El famós instagramer Rafuel s'atreveix a tastar un producte estrany de supermercat per decidir si és "Nyap o top?". Salvador Garcia-Arbós fa poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i coneixerem una nova especialitat d'un restaurant català, que ens farà venir ganes d'anar-hi.

Àudios