MeteoTerra J. Puig
-
Meteo Terra - Oli de Montserrat
L'oli de Montserrat s'obté de varietats d'oliveres autòctones al peu del massís de Montserrat, en parlem amb en Miquel Vallès i el seu fill Jofre, productors d'aquest oli, de Collbató.
-
Meteo Terra - El calçot, un producte propi de la nostra terra
Ara que és temps de calçots, el nostre col·laborador Xavier Coll ens explica l'origen del calçot, els vincles amb el medi i les característiques del seu conreu. També parlem del "calçot de Valls" i de la vessant social de la producció del calçot.
-
Meteo Terra - La poda dels arbres fruiters
El nostre col·laborador Xavier Coll ens explicarà tots els secrets de la poda dels arbres fruiters.
-
Meteo Terra - L'hort d'hivern
El nostre col·laborador i expert Xavier Coll ens explicarà les claus del manteniment de l'hort durant la temporada d'hivern.
-
Meteo Terra - L'ametller, un conreu amb futur
El nostre col·laborador Xavier Coll ens parlarà aquest cop dels ametllers: l'orígen, les diferents varietats i el conreu.
-
Meteo Terra - Els canals de reg
El nostre col·laborador Xavier Coll és expert en canals de reg, parlarem d'aquest apassionant tema per tal de defensar i propiciar aquest patrimoni hidràulic que tenim a Catalunya.
-
Meteo Terra - L'aviram de Nadal
És temps de galls, pollastres, capons i galls d'indis, per celebrar el Nadal a taula. En Xavier Coll ens explicarà les característiques alimentàries i productives d'aquestes aus.
-
Meteo Terra - El camp es tenyeix de verd
La sembra dels cereals de tardor acompanyada d'unes pluges generoses a gairebé tot el país ha fet que a hores d'ara els camps s'hagin tenyit de verd. Ens ho explicarà el nostre col·laborador Xavier Coll.
-