Meteotaula

  • Llet Crua, la formatgeria de Sants
    Escolta àudio

    Llet Crua, la formatgeria de Sants

    Aquí teniu un establiment de referència del món del formatge, Llet Crua. L'aposta per formatges artesanals, on reivindica la feina ben feta des del camp, fa que hagi connectat plenament amb els productors locals. Xevi Miró, copropietari de Llet Crua, ens obre les portes del seu establiment, ens mostra el que trobarem i ens descriu els tipus de formatges. Pregunta: Quants formatges, aproximadament, ven Llet Crua? Premi: Lot gourmet d'estiu amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i dues barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Food Truck amb L'Escorça Pinxos i Vins
    Escolta àudio

    Food Truck amb L'Escorça Pinxos i Vins

    Anem a menjar, però no pas a un restaurant. Aquest és mòbil i el podreu trobar en els esdeveniments més important del calendari anual, és el food truck de L'Escorça Pinxos i Vins. Vicenç Montaner, propietari, ens mostra tot el que trobarem a la pissarra i els plats més singulars i els de més èxit. Pregunta: L'especialitat de L'Escorça són els plats combinats o els pinxos? Premi: Lot gurmet d'estiu amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pots de mel de 150 g, un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3 x 50 g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Projecte Invulnerables, Sopart 2019
    Escolta àudio

    Projecte Invulnerables, Sopart 2019

    La pobresa és una xacra a la qual hem de fer front. Afortunadament, en aquest món de la immediatesa, hi ha persones i col·lectius que aixequen la vista, miren l'entorn i la societat i actuen. Sor Lucia Caram i Àngel Peix, membre de l'equip de comunicació de Grup Ferré restauració, organitzadors de Sopart 2019 que es farà el 14 de juny, ens expliquen aquesta activitat benèfica i el projecte Invulnerables. Pregunta: El Sopart se celebra al Priorat o al Penedès? Premi: Lot gourmet d'estiu amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de taronger 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Cabres per fer formatge i apagar incendis
    Escolta àudio

    Cabres per fer formatge i apagar incendis

    El futur de les cabres a Catalunya podria ser excel·lent, per les grans possibilitats que ofereix, tant a nivell productiu de formatges com també per a la gestió del paisatge mediterrani. Però la realitat és que hi ha pocs caps de bestiar. Pere Artigas, copropietari i soci treballador de La Segalla SCP, ens desglossa la situació actual i com fa viable la seva explotació. Pregunta: Com es diu el formatge que està relacionat amb la prevenció d'incendis? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pots de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • La Bodega Josep Foraster
    Escolta àudio

    La Bodega Josep Foraster

    Anem cap a la Conca de Barberà per descobrir un celler situat en una finca que va camí dels 200 anys, Mas Foraster. Amb un gran bagatge, el celler i els vins s'han adaptat i han evolucionat cap a varietats locals i amb un clar enfocament en viticultura ecològica. Ricard Sebastià, enòleg i propietari de La Bodega, ens explica el punt actual de l'explotació i les singularitats del seu vi. Pregunta: A quina DO pertanyen els vins Josep Foraster? Premi: Un lot d'11 productes làctics Pastoret >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • 4 Gats, un restaurant únic
    Escolta àudio

    4 Gats, un restaurant únic

    Un dels indrets més màgics de la ciutat de Barcelona és el modernista restaurant 4 Gats. Més de cent anys de servei al client, d'evolució i de noves tendències. Àngel Peix, membre del departament de comunicació del restaurant, ens obre les portes d'aquest establiment. Pregunta: Els 4 Gats s'inaugura al segle XIX o al segle XX? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50 g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Sopem al Petit Pau, la simplicitat i el detall a Sants
    Escolta àudio

    Sopem al Petit Pau, la simplicitat i el detall a Sants

    En un petit carrer del barri de Sants trobem un restaurant ben singular que passa desapercebut entre les cases, però que, en entrar, ja et diu molt del lloc, el Petit Pau. Petit i acollidor, senzill, però de cuina complexa, Pau Gascó, cuiner i propietari, ens obre la porta i ens ensenya la carta amb molt de sentiment. Pregunta: Al Petit Pau, hi trobarem un restaurant amb força aforament o més aviat petit? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50 g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250 ml i 2 barres de torró de 30 g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • El restaurant Can Mauri, un indret privilegiat
    Escolta àudio

    El restaurant Can Mauri, un indret privilegiat

    Situada a Polinyà trobem un restaurant per a un format més íntim o per a una celebració sota el sostre i dins els murs d'una masia centenària, Can Mauri. Àlex Ruano, cuiner del restaurant, ens mostra l'espai i els secrets de la cuina. Pregunta: De quin segle és la Masia Can Mauri? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig "premium" de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Un nou vi monovarietal de carinyena, l'Heretge, de Scala Dei
    Escolta àudio

    Un nou vi monovarietal de carinyena, l'Heretge, de Scala Dei

    El celler més antic del Priorat, Scala Dei, ha creat l'Heretge, un vi només elaborat amb carinyena molt vella, amb ceps de més de 80 anys. Ricard Rofes, enòleg de Scala Dei, ens presenta aquest vi, ens descriu el seu caràcter i ens explica l'objectiu d'aquesta joia. Pregunta: La varietat de l'Heretge és de garnatxa negra o de carinyena? Premi: Un lot d'11 productes làctics Pastoret >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

  • La cuina de l'Hostal Buenos Aires
    Escolta àudio

    La cuina de l'Hostal Buenos Aires

    Som a Tremp, en un dels restaurants clàssics i amb més solera, el restaurant de l'Hostal Buenos Aires. Una cuina que ofereix productes de temporada amb plats d'autor. Marina Pàmpols ens mostra la seva carta i el caràcter davant del foc. Pregunta: El restaurant de la Marina s'anomena Buenos Aires o Valparaíso? Premi: Lot amb 1 pot de mel de 250 g amb pol·len, gelea i pròpolis, 3 pot de mel de 150 grams un amb gingebre, un amb pell de taronja i un amb cúrcuma, 1 estoig Premium de mels monoflorals 3x50g, 1 pot d'agredolç de mel de castanyer 250ml i 2 barres de torró de 30g (tou i dur) gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Llibre "Cocottes, cazuelas y cacerolas" de Paco Pérez, xef amb 6 estrelles Michelin
    Escolta àudio

    Llibre "Cocottes, cazuelas y cacerolas" de Paco Pérez, xef amb 6 estrelles Michelin

    Aquí teniu un llibre que va més enllà de les receptes tradicionals. Paco Pérez s'endinsa en la cuina de les nostres àvies amb els estris que utilitzaven. És de cuina clàssica, amb la tècnica i els coneixements d'aquest xef reconegut. En Paco Pérez ens descriu què trobarem al seu llibre. Pregunta: Quantes estrelles acumula Paco Pérez a tots els seus restaurants? Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 grams (tou, crema, xocolata i crocant), 1 torta imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 grams, 1 expositor de mel amb fruits secs de 125 g i 2 pots de 150 g de mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Ens entaulem al restaurant Estimar
    Escolta àudio

    Ens entaulem al restaurant Estimar

    Descobrim l'Estimar, un restaurant on els productes del mar tenen un gran protagonisme, ja que coneixen el peix de mercat des de fa generacions. Rafa Zafra, xef i propietari del restaurant Estimar, ens obre la carta i ens mostra els seus plats. Pregunta: El restaurant Estimar del sevillà Rafa Zafra té un altre local a la capital andalusa? Premi: 1 lot amb 4 barres de torró de 300 g (tou, crema, xocolata i crocant), 1 torta imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 g, 1 expositor de mel amb fruita seca de 125 g i 2 pots de 150 g mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • 20 veremes de Turó d'en Mota i el millor vi escumós del país
    Escolta àudio

    20 veremes de Turó d'en Mota i el millor vi escumós del país

    Quines són les diferències en 20 veremes? Com influeix el temps en el calendari de la verema? Ton Mata, enòleg, director general de les caves Recaredo, ens ofereix tots els detalls i ens explica els secrets de per què Turó d'en Mota 2004 va ser escollit el Millor Vi Escumós de Catalunya. Pregunta: Quantes veremes es porten del Turó d'en Mota? Premi: 1 Lot amb 4 barres de torró de 300 grams (tou, crema, xocolata i crocant) 1 torta imperial, 1 Estoig de 3 mels monoflorals de 50grams, 1 Expositor de mel amb fruits secs de 125g i 2 pots de 150g mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • El celler Mas de Sant Iscle
    Escolta àudio

    El celler Mas de Sant Iscle

    Situat al centre del país trobem una terra d'antigues vinyes que es reivindica amb força, el pla de Bages. Rosa Vilanova, representant del Celler Mas de Sant Iscle, la particularitat d'aquest territori i les varietats que s'hi conreen. Pregunta: Al Celler es conrea una varietat que cap altre celler conrea a la comarca. Quina? Premi: 1 lot de 4 barres de torró de 300 g (tou, crema, xocolata i crocant), 1 torta imperial, 1 estoig de 3 mels monoflorals de 50 g, 1 expositor de mel amb fruits secs de 125 g i 2 pots de 150 g de mel amb cúrcuma i mel amb pell de taronja, gentilesa de Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • Priordei: terra, treball, qualitat i sostenibilitat
    Escolta àudio

    Priordei: terra, treball, qualitat i sostenibilitat

    Parlar del Priorat és parlar de vi, però també d'oli. Aquí trobem un oli d'excel·lent qualitat que vetlla pel territori, pel treball i pel medi ambient, és l'oli Priordei. Jordi Ciuraneta, president d'Agrofoods, l'empresa que comercialitza Priordei, ens mostra el camí per aconseguir aquesta excel·lència. Pregunta: Priordei és un oli de la DO Siurana o de la DO Garrigues? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml, collita primerenca, i una ampolla d'oli d'oliva extra verge de 250 ml aromatitzat amb all, per utilitzar amb pa torrat, arròs i pasta, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.