La salinada al delta de l'Ebre, l'or blanc de casa nostra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

La salinada al delta de l'Ebre, l'or blanc de casa nostra

La salinada al delta de l'Ebre, l'or blanc de casa nostra

Al Mediterrani, des de sempre, s'han desenvolupat processos per extreure la sal de l'aigua de mar. Quan a les basses l'aigua arriba a una salinitat unes deu vegades superior a la del mar, precipita el clorur sòdic i es pot recollir amb pales o amb maquinària. La producció de sal té una llarga tradició al delta de l'Ebre. Albert Juanola, conseller de la Societat Infosa, ens posa al dia d'aquesta explotació del calendari per collir la sal i ens posa xifres de les quantitats recollides.

Pregunta: Quin és el producte estrella de la secció gourmet?
Premi: 2 pots de fumet de peix, 100% natural, ideal per sopes, arrossos i fideuàs, gentilesa dels Pescadors de Roses.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.