TOTS ELS VÍDEOS

 • Concerts privats: Pau de Nut versiona "Summertime", un clàssic de George Gershwin
  Veure vídeo

  Concerts privats: Pau de Nut versiona "Summertime", un clàssic de George Gershwin

  Pau de Nut és un artista polifacètic: és músic, canta, toca el violoncel, és compositor i actor. Avui, en la nostra quarta entrega de concerts privats i exclusius d'estiu, ens ha ofert la versió del clàssic de George Gershwin "Summertime". També ens ha regalat una altra joia del seu repertori de versions: una adaptació de la cançó "The fairest of the seasons", de Jackson Browne i Nico.

 • Ada Colau: "La manera de fer arrogant i feixista s'ha convertit en la marca del PP"
  Veure vídeo

  Ada Colau: "La manera de fer arrogant i feixista s'ha convertit en la marca del PP"

  La promotora de la plataforma Guanyem Barcelona assegura que "la manera de fer caracteritzada per l'arrogància i el feixisme s'ha convertit en la marca del Partit Popular". I és per això que Colau ha volgut implicar-se en la política, "perquè no podem resignar-nos i acceptar la situació actual, cal que ens impliquem per canviar les coses. Colau ha insistit que Guanyem Barcelona neix perquè "cal una renovació, no només de cares i persones, sinó sobretot de maneres de fer, cal una nova política, cal recuperar les institucions per a la gent". En aquesta mateixa línia, la promotora de Guanyem Barcelona ha explicat que "jo em plantejo votar sí-sí". "Si és un procés transversal i liderat per la gent, com fins ara, jo hi seré. Si no és així, no."

 • Portada de Marc Garriga 17/07/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga 17/07/2014

  Parlar sempre és positiu, cal parlar, apostem pel diàleg, però escoltant les declaracions prèvies a la trobada entre Artur Mas i Mariano Rajoy, seria una gran sorpresa que aquest cop servís per res més que per confirmar novament que no hi ha punt de trobada.

 • Sánchez-Camacho insinua que la millora del finançament autonòmic serà l'alternativa a la consulta que Rajoy oferirà a Mas
  Veure vídeo

  Sánchez-Camacho insinua que la millora del finançament autonòmic serà l'alternativa a la consulta que Rajoy oferirà a Mas

  La presidenta del PP català ha criticat el suport del govern a la cadena humana i ha defensat els que participaran en l'acte a favor de la unitat d'Espanya. Alícia Sánchez-Camacho diu que el govern català està massa encadenat a ERC i a la radicalitat, i diu que l'Onze de Setembre no s'impulsi per la porta del darrere l'estelada i la Catalunya independentista perquè aleshores el PPC no podrà assistir als actes institucionals.

 • Presentacio de la temporada 2013-14
  Veure vídeo

  Presentacio de la temporada 2013-14

  Segueix la presentació de la nova programació de tardor que hem fet al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 • 1714-2014: els catalans sabem guanyar?
  Veure vídeo

  1714-2014: els catalans sabem guanyar?

  Marc Garriga en parla amb l'historiador Toni Soler i l'escriptor Albert Sánchez Piñol, que amb aquest tema inauguren la nova temporada del cicle de conferències "Instint" amb el diàleg. Toni Soler és comissari dels actes commemoratius del 1714 per part de l'Ajuntament de Barcelona i Albert Sánchez Piñol és antropòleg i escriptor, autor de la novel·la sobre els fets "Victus".

 • Addictes al ganxet
  Veure vídeo

  Addictes al ganxet

  Dins la secció "Món Crafty" de la Vanessa Carrasquilla hem entrevistat la Susanna Garcia del grup A Punto - Adictes al Ganxet que es dedica a folrar arbres al carrer (en aquesta ocasió davant l'estudi de Catalunya Ràdio), amb peces fetes amb ganxet.

 • Montserrat Tura creu que la direcció del PSC té vocació de dividir
  Veure vídeo

  Montserrat Tura creu que la direcció del PSC té vocació de dividir

  En l'entrevista amb Marc Garriga, l'exconsellera socialista diu que la direcció del PSC té una actitud forassenyada en no escoltar la discrepància d'opinions que hi ha dins del partit. L'exdiputada reconeix que els últims mesos s'ha plantejat la possibilitat de marxar del partit ja que, segons ella, l'ha dedebut que l'actual direcció del partit menystingui l'aportació dels dirigents socialistes en el govern del tripartit, en referència a l'article d'Antoni Balmón, ahir a El Periódico. Entrevista editada.

 • Montse Tura, decebuda amb l'actual direcció del PSC
  Veure vídeo

  Montse Tura, decebuda amb l'actual direcció del PSC

  L'exconsellera i exdiputada socialista diu que l'ha decebut que l'actual direcció del partit menystingui l'aportació dels dirigents socialistes en el govern del tripartit, parla de la seva situació dins el PSC, i comenta també la consulta sobiranista. Entrevista sencera.

 • Montse Tura comenta l'article d'Antonio Balmón
  Veure vídeo

  Montse Tura comenta l'article d'Antonio Balmón

  L'exconsellera i exparlamentària socialista parla de l'article d'ahir del secretari d'Acció Política del PSC, crític amb les veus discrepants dins el partit, i assegura que tot i haver deixat els seus càrrecs "continuo sent militant, continuo tenint opinió, i l'expresso". Sobre la possibilitat d'incorporar-se a altres partits com el d'Ernest Maragall, Tura creu que "si es continua fraccionant l'esquerra, finalment la debilitem".

 • Ramon Espadaler creu que la Via Catalana serà un èxit
  Veure vídeo

  Ramon Espadaler creu que la Via Catalana serà un èxit

  Mar Garriga entrevista el conseller d'Interior i dirigent d'UDC, que es mostra convençut que la cadena per la independència de la Diada serà un èxit si aconsegueix aglutinar tantes sensibilitats com sigui possible. Espadaler afirma que si no hagués de coordinar el dispositiu de seguretat el dia 11 de setembre participaria a la Via Catalana perquè, segons ell, és una expressió a favor del dret a decidir.

 • Mònica Terribas:"Som incòmodes si fem les preguntes que la societat demana que hem de fer"
  Veure vídeo

  Mònica Terribas:"Som incòmodes si fem les preguntes que la societat demana que hem de fer"

  Marc Garriga entrevista la periodista que dirigirà i presentarà 'El matí de Catalunya Ràdio' a partir del 2 de setembre.

 • Pere Navarro creu que no fer pressupostos minva la credibilitat del país
  Veure vídeo

  Pere Navarro creu que no fer pressupostos minva la credibilitat del país

  El primer secretari del PSC, Pere Navarro, insta el Govern a portar al Parlament els pressupostos del 2013 i els del 2014 al més aviat possible, malgrat que el sostre de dèficit de l'1'58 marcat ahir no li agrada. Navarro ha dit que la compareixença del president del govern Mariano Rajoy és un bon inici però no suficient. D'altra banda, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que dimiteixi si es prova la suposada trama de finançament il·legal de CDC.

 • Beth Galí, autora de "Contra-diccions"
  Veure vídeo

  Beth Galí, autora de "Contra-diccions"

  Marc Garriga entrevista l'autora d'aquesta novetat editorial d'RBA, que defineix el seu llibre com "un intent de clarificar els grans temes que condicionen les nostres vides". Una de les idees bàsiques sobre la qual es vertebra el relat és la manipulació: "En el món es manipula molt, en general, i no es diu la veritat. És a dir, parlar clarament i hi ha poca gent que ho faci, sobretot en política."

 • Gro Harlem Brundtland, coguanyadora del Premi Internacional Catalunya 2013
  Veure vídeo

  Gro Harlem Brundtland, coguanyadora del Premi Internacional Catalunya 2013

  En una entrevista que li ha fet Marc Garriga a "El mati", l'exprimera ministra noruega destaca la importància de rebre aquest guardó, juntament amb la jove pakistanesa Malala Yusufzai:"Som dues dones, una de jove i una de gran, que simbolitzen la lluita pels drets de les dones i pels drets humans, que són lluites que encara no han acabat."