TOTS ELS VÍDEOS

 • Marta Rovira: "No s'hi val a abandonar el vaixell de votar i menys abans d'hora"
  Veure vídeo

  Marta Rovira: "No s'hi val a abandonar el vaixell de votar i menys abans d'hora"

  La secretària general d'ERC adverteix al govern que no s'hi val, a dir que la consulta del 9 de novembre no es pot fer perquè el Tribunal Constitucional la impugna. Rovira també ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que, si l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol no compareix al Parlament per donar explicacions sobre els diners ocults a l'estranger, forçaran que hi vagi amb una comissió d'investigació.

 • Portada de Marc Garriga - 08/08/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 08/08/2014

  Les primeres paraules de l'expresident Jordi Pujol, que ha trencat el silenci a Queralbs. Assegura que està a disposició per si el volen cridar des d'una instància jurídica i tributària. Només faltaria. Però al Parlament encara no ho té decidit. Ja hi pensarà al setembre.

 • Concerts privats: Pau de Nut versiona "Misirlou"
  Veure vídeo

  Concerts privats: Pau de Nut versiona "Misirlou"

  Popularitzada pel film de Quentin Tarantino "Pulp Fiction", l'artista barceloní ha versionat una de les cançons tradicionals gregues més conegudes, "Misirlou". Tot i que el tema és del 1927, no es va donar a conèixer fins als anys 60 gràcies a la versió del guitarrista Dick Dale, que la va portar al terreny del surf rock. Avui, Pau de Nut la interpreta acompanyat del seu violoncel.

 • Santi Vila: "Treballaré pel doble 'sí' sense cap mena de dubte"
  Veure vídeo

  Santi Vila: "Treballaré pel doble 'sí' sense cap mena de dubte"

  El Conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila ha dit al Matí de Catalunya Ràdio que el president Mas està determinat a celebrar la consulta del 9 de novembre per donar veu al poble. Si finalment no es pot fer, però, no descarta unes eleccions plebiscitàries. En tot cas, assegura que el govern no farà res que sigui il·legal.

 • Portada de Marc Garriga - 07/08/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 07/08/2014

  Sobre el virus d'Ebola: "És infame que no encenguem les alarmes fins que veiem que pot afectar-nos a nosaltres directament. I també és infame que repatriem el sacerdot Pajares, però les seves dues ajudants no puguin pujar a l'avió perquè no tenen la nacionalitat espanyola. I també és molt qüestionable que no s'estigui investigant a fons cap vacuna o tractament per a l'Ebola perquè als laboratoris no els sortiria a compte, ja que tindrien pocs clients."

 • Cèlia Pallí i la seva versió en català d'"El límite", de La Frontera.
  Veure vídeo

  Cèlia Pallí i la seva versió en català d'"El límite", de La Frontera.

  Com cada dimecres, els "Concerts privats" són amb Cèlia Pallí i, avui, concretament, amb aquest èxit dels anys 80 d'un grup que encara està en actiu. En aquesta ocasió, a més, actua amb les seves dues germanes.

 • Portada de Marc Garriga - 06/08/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 06/08/2014

  Reflexió sobre el balanç del curs polític que el president Artur Mas va fer ahir abans de marxar de vacances.

 • Concerts privats: versionem '"El meu avi"
  Veure vídeo

  Concerts privats: versionem '"El meu avi"

  Yacine and The Oriental Groove toquen la seva particular versió d'una de les havaneres més populars a Catalunya.

 • Albert Serra: "Crec més en la inspiració que en el treball"
  Veure vídeo

  Albert Serra: "Crec més en la inspiració que en el treball"

  Aquests dies, el cineasta està a punt de viatjar a Austràlia per assistir al Festival de Cinema de Melbourne, on han seleccionat la seva última pel·lícula: "Història de la meva mort". Reconeix que aquí la rebuda i el ressò dels seus films no és igual, potser perquè l'ombra de la seva controvertida personalitat és massa llarga.

 • Portada de Marc Garriga - 05/08/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 05/08/2014

  Anàlisi de l'enquesta del CIS sobre la intenció de vot, segons la qual Podem se situaria com a tercera força política a l'estat. "El bipartidisme s'esgota, l'esquerra es divideix encara més i l'arc parlamentari es fragmenta. Alguna cosa està passant i ja són diverses les veus que parlen del final de la transició."

 • Mas-Colell: "Els diners addicionals per al 2015 només cobreixen el 20% del que es necessita per mantenir l'estat del benestar"
  Veure vídeo

  Mas-Colell: "Els diners addicionals per al 2015 només cobreixen el 20% del que es necessita per mantenir l'estat del benestar"

  El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha explicat que Catalunya, per al 2015, necessita 4.000 milions més que el 2013, l'últim any amb sistema de finançament, i d'aquests només n'arribaran 840, segons els va comunicar ahir el Ministeri d'Hisenda.

 • Portada de Marc Garriga - 01/08/2014
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 01/08/2014

  El conseller Mas-Colell sortia ahir de la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera molt i molt emprenyat, un cop més. Perquè li van oferir un caramelet, però li diuen on, quan, com i amb qui se l'ha de menjar. I a qui sembla que li ha sortit el tret per la culata és a Jordi Pujol. L'autoimmolació de fa una setmana, que ell justificava per protegir la seva família, se li ha girat en contra i s'ha obert la veda a tots els tribunals per indagar fins a l'infinit i més enllà tots els comptes de la família. A Madrid estan distrets amb aquest tema, sí, es rebolquen de felicitat. Però, de sobte, sense adonar-se'n, se'ls farà el 9 de novembre i potser tindran una sorpresa."

 • Pau de Nut versiona "Parlez-moi d'amour" de Lucienne Boyer
  Veure vídeo

  Pau de Nut versiona "Parlez-moi d'amour" de Lucienne Boyer

  Avui Pau de Nut, acompanyat del seu violoncel, ha versionat la cançó francesa "Parlez-moi d'amour". La lletra i la música de la cançó són de Jean Lenoir però qui va popularitzar-la va ser la cantant Lucienne Boyer.

 • Marcelo Mercadante, músic, bandoneista
  Veure vídeo

  Marcelo Mercadante, músic, bandoneista

  Marcelo Mercadante, músic, bandoneista, presenta el disc "Justamente" amb el seu Quinteto Porteño.

 • Portada de Marc Garriga - 31/07/14
  Veure vídeo

  Portada de Marc Garriga - 31/07/14

  "Si llegim entre línies, el president Mas va dir ahir que l'únic pla és votar, d'acord, però que és un pla que té fases i la del 9-N és una fase "principalíssima", va dir textualment, això sí, però en definitiva una fase més. Això vol dir que, tot i insistir que no hi ha pla B, ni C, ni D, obre la porta a la possibilitat que no es voti el 9-N? Es podria entendre així i, per tant, donar credibilitat a la possibilitat que la intenció final del govern és traslladar la votació a unes eleccions plebiscitàries més endavant? Això no aniria en contra del pla A i únic, que és votar. Per tant, continuaria sent coherent."