TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 3369 resultats.

 • Eth maitin d'Aran 20/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 20/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat de caça, ja qu'aguest passat dimenge acabec aguesta sason e per tant auem hèt ua valoracion damb diuèrsi caçaires coma son eth vicepresident dera societat de caça e pesca dera Val d'Aran, David Cotela e es caçadors Toñín Castellarnau, Iván Vilanova e Marc Cuny. Coma tostemp, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de caça, ja que aquest passat diumenge va acabar aquesta temporada i per tant hem fet una valoració amb diversos caçadors, com són el vicepresident de la societat de caça i pesca de la Vall d'Aran, David Cotela, i els caçadors Toñín Castellarnau, Iván Vilanova i Marc Cuny. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 19/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 19/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat deth plan de garantia juveniu que da oportunitat de trabalh a joeni de 16 enquia 29 ans, damb era tecnica referent d'ocupacion juveniu, Sonia Faure. Ath delà tanben an participat Lara Bessan, Mikel Martínez e Alejandra Escuin que son alaguens d'aguest plan. Coma tostemp, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat del pla de garantia juvenil, que dona oportunitat de treball a joves de 16 fins a 29 anys, amb la tècnica referent d'ocupació juvenil Sonia Faure. A part, també hi han participat Lara Bessan, Mikel Martínez i Alejandra Escuin que són dintre d'aquest pla. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Sonia Faure: "Es joeni son cada viatge mès preparadi e en cambi compden damb mens oportunitats"
  Escolta àudio

  Sonia Faure: "Es joeni son cada viatge mès preparadi e en cambi compden damb mens oportunitats"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat deth plan de garantia juveniu que da oportunitat de trabalh a joeni de 16 enquia 29 ans, damb era tecnica referent d'ocupacion juveniu, Sonia Faure, e tanben tamb Lara Bessan, Mikel Martínez e Alejandra Escuin, que son actuaument alaguens d'aguest plan. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat del pla de garantia juvenil, que dona oportunitat de treball a joves de 16 fins a 29 anys, amb la tècnica referent d'ocupació juvenil, Sonia Faure, i també amb Lara Bessan, Mikel Martínez i Alejandra Escuin, que són actualment dintre d'aquest pla.

 • Eth maitin d'Aran 18/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 18/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat d'un projècte qu'amie a tèrme era Universitat de Lhèida entà qu'es mainatges deth Pirenèu poguen arribar a conéisher era realitat des hèstes deth huec, damb era directora dera catedra d'educacion e patrimòni inmateriau des pirenèus dera Universitat de Lhèida, Sofia Isus, eth sòn cap de projèctes, Marc Ballesté, e es representants aranesi des halhes en Les e Arties, Ester Sirat e Javier Sanmartí. Coma cada deluns, un nau Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat d'un projecte que porta a terme la Universitat de Lleida perquè els nens del Pirineu puguin arribar a conèixer la realitat de les festes del foc, amb la directora de la càtedra d'Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus de la Universitat de Lleida, Sofia Isus; el seu cap de projectes, Marc Ballesté, i els representants aranesos de les falles a Les i Arties, Ester Sirat i Javier Sanmartí. Com cada dilluns, un nou "Mot horaviat" i els esports.

 • Sofia Isus: "Volem qu'es estudiants aranesi coneishen totes es hèstes deth huec"
  Escolta àudio

  Sofia Isus: "Volem qu'es estudiants aranesi coneishen totes es hèstes deth huec"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat d'un projècte qu'amie a tèrme era Universitat de Lhèida entà qu'es mainatges deth Pirenèu poguen arribar a conéisher era realitat des hèstes deth huec, damb era directora dera catedra d'educacion e patrimòni inmateriau des pirenèus dera Universitat de Lhèida, Sofia Isus, eth sòn cap de projèctes, Marc Ballesté, e es representants aranesi des halhes en Les e Arties, Ester Sirat e Javier Sanmartí. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat d'un projecte que porta a terme la Universitat de Lleida perquè els nens del Pirineu puguin arribar a conèixer la realitat de les festes del foc, amb la directora de la càtedra d'Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus de la Universitat de Lleida, Sofia Isus; el seu cap de projectes, Marc Ballesté, i els representants aranesos de les falles a Les i Arties, Ester Sirat i Javier Sanmartí.

 • Eth maitin d'Aran 15/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 15/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat dera ràdio en Aran, aguesta setmana que s'a celebrat eth dia mundiau d'aguest miei de comunicacion, damb Joan Manel Parramon, de Gum FM; Loles Tocavents, de Radio Aran, e Jèp de Montoya e Amador Marqués, dera desapareishuda Radio Les. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e auem acabat eth programa damb era agenda entath fin de setmana. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de la ràdio a l'Aran, aquesta setmana que s'ha celebrat el dia mundial d'aquest mitja de comunicació, amb Joan Manel Parramon, de Gum FM; Loles Tocavents, de Radio Aran, i Jèp de Montoya i Amador Marqués, de la desapareguda Radio Les. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i hem acabat el programa amb l'agenda per al cap de setmana.

 • Joan Manel Parramon: "Auem de trabalhar tà qu'es naues generacions tanben escoten ràdio"
  Escolta àudio

  Joan Manel Parramon: "Auem de trabalhar tà qu'es naues generacions tanben escoten ràdio"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat dera ràdio en Aran, aguesta setmana que s'a celebrat eth dia mundiau d'aguest miei de comunicacion, damb Joan Manel Parramon, de Gum FM; Loles Tocavents, de Radio Aran, e Jèp de Montoya e Amador Marqués, dera desapareishuda Radio Les. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat de la ràdio a l'Aran, aquesta setmana que s'ha celebrat el dia mundial d'aquest mitjà de comunicació, amb Joan Manel Parramon, de Gum FM; Loles Tocavents, de Ràdio Aran, i Jèp de Montoya i Amador Marqués, de la desapareguda Ràdio Les.

 • Enric Jiménez: "Aguesta corsa d'esqui, 'Era Nocturna", ei ua apòsta de futur entath nòste club".
  Escolta àudio

  Enric Jiménez: "Aguesta corsa d'esqui, 'Era Nocturna", ei ua apòsta de futur entath nòste club".

  Aué, ena entrevista d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat dera corsa d'esquí que se desvoloparà aguest fin de setmana ena estacion d'esquí de Baqueira-Beret, era Nocturna, organitzada per Copos tamb Enric Jiménez, director tecnic deth club Copos. Avui, a l'entrevista d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat de la cursa d'esquí única que es desenvoluparà aquest cap de setmana a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret, la Nocturna, organitzada per Copos amb Enric Jiménez, director tècnic del club Copos.

 • Eth maitin d'Aran 14/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 14/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat dera corsa d'esquí unica que se desvoloparà aguest fin de setmana ena estacion d'esquí de Baqueira-Beret, era Nocturna, organitzada per Copos tamb Enric Jiménez, director tecnic deth club Copos. En aguest programa, a part deth "Mot horaviat", tanben auem compdat damb eth nòste classic espaci damb Fico Vergés entà conéisher arrepervèris deth mes d'hereuèr. E dempús, auem acabat damb es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de la cursa d'esquí única que es desenvoluparà aquest cap de setmana a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret, la Nocturna, organitzada per Copos amb Enric Jiménez, director tècnic del club Copos. En aquest programa, a part del "Mot horaviat", també hem comptat amb el nostre clàssic espai amb Fico Vergés per saber els refranys del mes de febrer. I hem acabat amb els esports i l'agenda.

 • Ana Geli: " Demoram qu'era senténcia deth judici independentista non sigue ja escrita"
  Escolta àudio

  Ana Geli: " Demoram qu'era senténcia deth judici independentista non sigue ja escrita"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat deth judici contra es independentistes, eth nomentat judici contra eth procés, que comence aué madeish en Madrid tamb era deputada de Junts per Catalonha en Parlament, Ana Geli e tanben damb eth baile de Les, Emilio Medan, e tamb Santi Gimeno. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat del judici contra els independentistes, l'anomenat judici contra el procés, que comença avui mateix a Madrid amb la diputada de Junts per Catalunya al Parlament Ana Geli i també amb l'alcalde de Les, Emilio Medan, i amb Santi Gimeno.

 • Eth maitin d'Aran 12/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 12/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat deth judici contra es independentistes, eth nomentat judici contra eth procés que comence aué madeish en Madrid tamb era deputada de Junts per Catalonha en Parlament, Ana Geli e tanben damb eth baile der Ajuntament de Les, Emilio Medan, e tamb Santi Gimeno. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat del judici contra els independentistes, l'anomenat judici contra el procés que comença avui mateix a Madrid amb la diputada de Junts per Catalunya al Parlament Ana Geli i també amb l'alcalde de l'Ajuntament de Les, Emilio Medan, i amb Santi Gimeno. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 11/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 11/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat tamb eth baile der Ajuntament de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, entà hèr ua valoracion der an 2018 e detalha es projèctes tath 2019. Aguesti ahèrs les auem comentat tamb es vesins d'aguest parçan, Rafa Sanmartí e Manel Rocher. Coma cada deluns, un nau Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat amb l'alcalde de l'Ajuntament de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, per fer una valoració de l'any 2018 i detallar els projectes pel 2019. Aquests afers les hem comentat amb els veïns d'aquests territori, Rafa Sanmartí i Manel Rocher. Com cada dilluns, un nou "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Cesar Ruiz-Canela: "Aguest an 2018 auem invertit 2 milions d'euros en inversions en municipi"
  Escolta àudio

  Cesar Ruiz-Canela: "Aguest an 2018 auem invertit 2 milions d'euros en inversions en municipi"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat tamb eth baile der Ajuntament de Naut Aran, César Ruiz-Canela, entà hèr ua valoracion der an 2018 e detalhar es projèctes tath 2019. Aguesti ahèrs tanben les auem comentat tamb es vesins d'aguest parçan Rafa Sanmartí e Manel Rocher. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat amb l'alcalde de l'Ajuntament de Naut Aran, César Ruiz-Canela, per fer una valoració de l'any 2018 i detallar els projectes pel 2019. Aquests afers també els hem comentat amb els veïns d'aquest municipi Rafa Sanmartí i Manel Rocher.

 • Tònho Porras: " Era nòsta sason d'iuèrn comence ara".
  Escolta àudio

  Tònho Porras: " Era nòsta sason d'iuèrn comence ara".

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlart des problemes qu'a comportat era manca de nheu en quauques empreses deth sector damb eth coordinador des acitivats dera Hipica Serrano, Candido López, tamb eth responsable de Pyrenees Helieski, Sergi Gasa, e eth collaborador dera escòla e guida de montanha Tònho Porras. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat dels problemes que ha comportat la falta de neu en algunes empreses del sector amb el coordinador de les activitats de l'Hípica Serrano, Candido López, amb el responsable de Pyrenees Helieski, Sergi Gasa, i el col·laborador de l'escola i guia de muntanya Tònho Porras.

 • Eth maitin d'Aran 08/02/19
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 08/02/19

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlart des problemes qu'a comportat era manca de nheu en quauques empreses deth sector damb eth coordinador des acitivats dera Hipica Serrano, Candido López, damb eth responsable de Pyrenees Helieski, Sergi Gasa e tamb eth collaborador dera escòla e guida de montanha, Tònho Porras. Coma cada diuendres, eth Mot horaviat, es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat dels problemes que ha comportat la falta de neu en algunes empreses del sector amb el coordinador de les activitats de l'Hípica Serrano, Candido López, amb el responsable de Pyrenees Helieski, Sergi Gasa i el col·laborador de l'escola i guia de muntanya, Tònho Porras. Com cada divendres, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.