TOTS ELS ÀUDIOS

 • Chico Trujillo al FIMPT - Mandopolis Festival
  Escolta àudio

  Chico Trujillo al FIMPT - Mandopolis Festival

  Parlem amb Juan Gronemeyer i altres components del grup Chico Trujillo, pioners en la revitalització de la cúmbia a Xile, que aviat actuaran al FIMPT de Vilanova. A més, per al cap de setmana que ve, us recomanem el Mandopolis Festival a la població francesa de Puget-Théniers amb Melonious Quartet i Pep Gimeno "Botifarra". I també el festival Solc amb El Belda i el Conjunt Badabadoc i la Trobada d'Acordionistes a Maçaners.

 • El Gran Ball de Catalunya - Keympa
  Escolta àudio

  El Gran Ball de Catalunya - Keympa

  Parlem del Gran Ball de Catalunya amb Ramon Cardona. També felicitem Keympa, per haver guanyat el Proyecto Bígaru 2011. A més, us recomanem els concerts de Montjuïc de Nit, Folk Segovia, Cornamusam i Solc.

 • Nous CDs d'Obrint Pas i Dàfnia
  Escolta àudio

  Nous CDs d'Obrint Pas i Dàfnia

  Fem un tast del nou CD d'Obrint Pas, "Coratge", i parlem amb Robert Santamaria del primer disc de Dàfnia, "La ruta olvidada". També repassem el calendari festiu per als propers dies amb enramades, fogueres de Sant Joan i i la Crema de l'Haro a Lés, a la Vall d'Aran.

 • Azarbe - Festivals: Tot a Folc, Desfolca't i Solc
  Escolta àudio

  Azarbe - Festivals: Tot a Folc, Desfolca't i Solc

  Escoltem el nou CD del grup murcià Azarbe: "Vengo de la romería". A més, repassem els festivals folk del mes juny: Tot a Folc a Picassent amb Eva Dénia i Aljub, Desfolca't a Calaf amb Pascuala Ilabaca, La Patum al C.A.T. i Solc amb Bruel.

 • Novetats: Josep Aparicio 'Apa' - Ruaille-Buaille
  Escolta àudio

  Novetats: Josep Aparicio 'Apa' - Ruaille-Buaille

  Escoltem el nou CD "Cants i cants" del cantaor valencià Josep Aparicio, "Apa". I també la novetat del grup de Biscaia Ruaille-Buaille: "Blue jig". A més, us recomanem les propostes folk dels divendres a la Plaça del Rei, Folc-certs a Mallorca, Balla Montornès i Cançons de Dingú.

 • Cançons de Dingú al C.A.T. - Aljibe presenta 'Enea'
  Escolta àudio

  Cançons de Dingú al C.A.T. - Aljibe presenta 'Enea'

  Parlem del nou cicle Cançons de Dingú al C.A.T. amb Xavier Riembau, de Bankrobber. Hi participen El Petit de Cal Eril, Sanjosex, Oliva Trencada i Esperit! A més, escoltem el nou CD del grup Aljibe, "Enea".

 • VerdCel presenta 'PetjAdes' - La cançó en valencià - Josep Bo
  Escolta àudio

  VerdCel presenta 'PetjAdes' - La cançó en valencià - Josep Bo

  Parlem amb Alfons Olmo de la presentació del disc "PetjAdes. VerdCel canta Raimon" dins el cicle Maig Folk al C.A.T. I també conversem amb Josep Vicent Frechina del llibre "La cançó en valencià". A més, dediquem un record al músic Josep Bo, que ens ha deixat aquesta setmana; posem una 'parranda' per Llorca, ens fem ressò de la Taverna Folk amb Mauricio Molina & Marc Egea, i de l'actuació dels Randellaires al cicle Solc.

 • La Murga - Ialma - Miquel Gil
  Escolta àudio

  La Murga - Ialma - Miquel Gil

  Escoltem la reedició del CD "Elixir" de La Murga; fem un tast del nou disc del grup Ialma, "Simbiose", i us recomanem la presentació del nou repertori de Miquel Gil, el divendres 20 de maig al C.A.T.

 • Oriol Tramvia - 10 anys de Xàbia Folk
  Escolta àudio

  Oriol Tramvia - 10 anys de Xàbia Folk

  Conversa amb Oriol Tramvia sobre el seu nou CD, "60 Oriols", que presenta al C.A.T. I també parlem del festival Xàbia Folk, que celebra el seu desè aniversari homenatjant Pep Bas.

 • Novetats: Riu i Aulaga Folk
  Escolta àudio

  Novetats: Riu i Aulaga Folk

  Parlem de Riu amb Ricard Ros i Pau Vinyoles. Aquest nou grup del Baix Llobregat presenta disc al Centre Artesà Tradicionàrius. A més, escoltem el nou CD de la formació extremenya Aulaga Folk. I també us recomanem els actes de la Taverna Folk al C.A.T. i de la Setmana Cultural del País Valencià a Barcelona.

 • CD Tradicionàrius 2011 - Dealan presenta 'Impuls'
  Escolta àudio

  CD Tradicionàrius 2011 - Dealan presenta 'Impuls'

  Acabem de repassar el CD del Tradicionàrius 2011 i parlem amb Alba Pujol del nou disc del grup Dealan, "Impuls".

 • CD Tradicionàrius 2011 - Reedició Dos + Un
  Escolta àudio

  CD Tradicionàrius 2011 - Reedició Dos + Un

  Escoltem el CD recopilatori del Tradicionàrius 2011, una mostra sonora amb els grups i artistes que han intervingut en la 24a edició del festival. També parlem amb Manel Joseph i Ia Clua de la reedició que ha fet Picap de la discografia completa del grup Dos + Un.

 • El Pont d'Arcalís presenta 'Foc al tribunal'
  Escolta àudio

  El Pont d'Arcalís presenta 'Foc al tribunal'

  Conversa amb Artur Blasco i Jordi Fàbregas per parlar del nou CD del grup El Pont d'Arcalís, "Foc al tribunal", que presenten durant la cloenda del Tradicionàrius 2011. A més, recomanem el ball amb Tazzuff, la presentació del llibre "50 anys 100 cançons" de Joan Soler i Amigó, i el Dia del Graller a Vilafranca del Penedès.

 • Xalupa presenta 'Un sordo s'ho escoltava' - Mercedes Peón
  Escolta àudio

  Xalupa presenta 'Un sordo s'ho escoltava' - Mercedes Peón

  Descobrim un nou projecte musical, Xalupa, liderat per Chiara Giani, amb el seu primer disc: "Un sordo s'ho escoltava". També escoltem el nou CD de la creadora gallega Mercedes Peón, "Sós". A més, us recomanem la nit de divendres al Tradicionàrius amb el concert d'Aljub i Krama i el ball amb el Duo Absynthe. I també la Trobada de Cantadors, Balladors i Sonadors a la Serra de Llaers, al Ripollès.

 • Kaulakau - Asíkides & Tal Ben Arí - Tarannà + Cobla
  Escolta àudio

  Kaulakau - Asíkides & Tal Ben Arí - Tarannà + Cobla

  Parlem amb Marc Egea del segon CD de Kaulakau, "In fabula", premi al Millor Disc Català de Folk 2010. També escoltem "Hesperia", el nou disc d'Asíkides i Tal Ben Arí. I us recomanem el concert de Tarannà + Cobla al Tradicionàrius, presentant "Oda al folkore".

Anar al contingut