TOTS ELS ÀUDIOS

 • Ganbara - Cançons de l'Alguer - Pere Jou i Marta Rius al Tradi
  Escolta àudio

  Ganbara - Cançons de l'Alguer - Pere Jou i Marta Rius al Tradi

  Escoltem el nou CD de l'històric grup basc Ganbara, 'Eguntto batez', i en parlem amb Josean Martín. També fem un tast de la reedició discogràfica de Picap del disc 'Lo país meu - Cançons de l'Alguer - 50 anys'. I us oferim un resum del concert Suma 2 amb Pere Jou (4t 1a) i Marta Rius al Tradicionàrius.

 • Urbàlia i Mesclat al Tradi - June Tabor & Oysterband
  Escolta àudio

  Urbàlia i Mesclat al Tradi - June Tabor & Oysterband

  S'acosta el final del Tradicionàrius i parlem amb Francesc Ribera, 'Titot', de la nit de cloenda del festival amb Urbàlia Rurana i Mesclat. També fem un tast del primer concert Suma al C.A.T. amb Miquel Gil i Nico Roig, i escoltem el nou CD de June Tabor & Oysterband, 'Ragged Kingdom'.

 • Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - Vaamonde, Lamas & Romero
  Escolta àudio

  Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - Vaamonde, Lamas & Romero

  Parlem del concert de presentació del projecte del cantautor Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, el dissabte 24 de març, a L'Auditori. En parlem amb el mateix Roger Mas i amb els músics Pep Moliner i Oriol Gibert. I fins i tot escoltem alguna de les peces que inclou el nou disc en primícia! A més, fem un tast del nou CD de la formació gallega Vaamonde, Lamas & Romero i us recomanem el concert amb l'arpista Josep Maria Ribelles i el ball amb El Pont d'Arcalís al Tradicionàrius.

 • Yacine & The Oriental Groove i Nicolas Pellerin al Tradi
  Escolta àudio

  Yacine & The Oriental Groove i Nicolas Pellerin al Tradi

  Parlem amb Yacine Belahcene del seu projecte amb Yacine & The Oriental Groove, que divendres actuen al festival Tradicionàrius. I també escoltem el grup quebequès Nicolas Pellerin et les Grands Hurleurs, que presenten el seu nou disc la mateixa nit al C.A.T.

 • 40 anys del Gripau Blau - Nadau, Chemin de Fer i Betzuca
  Escolta àudio

  40 anys del Gripau Blau - Nadau, Chemin de Fer i Betzuca

  Parlem amb Jordi Roura de la celebració dels 40 anys del Gripau Blau, o dit d'una altra manera, del 40è aniversari del grup Ara Va de Bo. Serà dissabte de la setmana que ve al Centre Artesà Tradicionàrius, amb molta música, amics i un pastís. A més, fem un tast dels propers concerts del festival Tradicionàrius amb el grup occità Nadau, amb la formació de la Val d'Aosta Chemin de Fer i amb la proposta de cuplet català de Betzuca.

 • Entarota't i Associació Armènia al Tradicionàrius - Ruta CÇ
  Escolta àudio

  Entarota't i Associació Armènia al Tradicionàrius - Ruta CÇ

  Ens endinsem en el món de la tarota i parlem del cap de setmana del Tradicionàrius dedicat a aquest instrument amb Pol Ducable, coordinador de l'Entarota't. I també ens acostarem a la cultura armènia amb l'Associació Cultural Armènia de Barcelona (ACAB), que protagonitza una de les nits d'aquest monogràfic. A més, us recomanem el concert de Miquel Gil al Barnasants i la Ruta CÇ amb els grups de Catalunya Çelta.

 • Rosa Zaragoza a L'Auditori - Quicos i Botifarra al Palau
  Escolta àudio

  Rosa Zaragoza a L'Auditori - Quicos i Botifarra al Palau

  Escoltem amb Rosa Zaragoza el seu nou CD, 'A la luz de la risa de las mujeres', que presenta a L'Auditori de Barcelona. I també parlem amb Artur Gaya de la presentació de 'La barraca', dels Quicos i el Botifarra, al Palau de la Música. A més, us recomanem els concerts del Tradicinàrius i el cicle de dansa Les 4Vares a Ripoll.

 • Coetus presenta 'Entre tierras' - Folkestoltes
  Escolta àudio

  Coetus presenta 'Entre tierras' - Folkestoltes

  Escoltem amb Aleix Tobias el nou treball de Coetus, 'Entre tierras'. També parlem del Folkestoltes a La Mirona de Salt, amb la participació dels grups Amanida, Martina Quiere Bailar i Kat ça-i. A més, recomanem els propers concerts del Tradicionàrius, com l'estrena del nou CD de Les Violiles.

 • Amanida presenta 'Maruja' - La Violinada
  Escolta àudio

  Amanida presenta 'Maruja' - La Violinada

  Comentem amb Gregori Ferrer i Aleix Puig el nou CD del grup Amanida, 'Maruja', que presenten en el marc del Tradicionàrius. També repassem el programa de la 5a edició de La Violinada, que se celebra a Argelaguer. I us recomanem les actuacions de Marta Rius i Pere Jou (4t 1a), Alm i Tazzuff al C.A.T.

 • Recordant el Tradicionàrius 1988 - Coetus - Camila Moreno
  Escolta àudio

  Recordant el Tradicionàrius 1988 - Coetus - Camila Moreno

  Recordem la primera edició del Tradicionàrius fent tertúlia amb Jaume Arnella, Pep Fornés i Eduard Casals, i escoltant el disc recopilatori del festival del 1988. També parlem amb Aleix Tobias del nou CD de Coetus, que presenten a L'Auditori de Barcelona, i escoltem la música de la cantautora xilena Camila Moreno amb motiu de la seva gira de concerts.

 • Rubrifolkum, Tradicionàrius al Baix Llobregat - Ebri Knight
  Escolta àudio

  Rubrifolkum, Tradicionàrius al Baix Llobregat - Ebri Knight

  Parlem amb Carles Villar i Ricard Ros del festival Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat, que se celebra a Sant Boi. També comentem amb Albert Avilés el nou CD d'un dels grups que hi participa, Ebri Knight, que presenta "Tonades de fa temps".

 • El paradís de Carles Dénia - Arianna Savall al Tradicionàrius
  Escolta àudio

  El paradís de Carles Dénia - Arianna Savall al Tradicionàrius

  Conversem amb Arianna Savall sobre el concert que presenta amb Hirundo Maris al Tradicionàrius 2012: "Cants del Nord i del Sud". I també fem un tast del nou CD del cantaor valencià Carles Dénia, "El paradís de les paraules", disc de l'any de la revista Sons.

 • Tradicionàrius 2012. 25è Festival Folk Internacional
  Escolta àudio

  Tradicionàrius 2012. 25è Festival Folk Internacional

  Parlem del Tradicionàrius 2012, que obre les portes el divendres 13 de gener amb un concert de producció pròpia al C.A.T. Repassem les novetats i els actes més destacats de la 25a edició del Festival Folk Internacional amb Quim Soler, per part de l'organització, i amb Toni Torregrossa, d'Urbàlia Rurana, que protagonitza el concert de cloenda amb el grup Mesclat.

 • Novetats folk 2011 (2)
  Escolta àudio

  Novetats folk 2011 (2)

  Escoltem la segona part del resum de l'any amb les novetats folk del 2011.

 • Novetats folk 2011 - Pau Riba amb 'Jisàs de Netzerit'
  Escolta àudio

  Novetats folk 2011 - Pau Riba amb 'Jisàs de Netzerit'

  Escoltem un resum de l'any amb les novetats folk del 2011 i acabem amb una recomanació: l'espectacle 'Jisàs de Netzerit', amb Pau Riba i De Mortimers, al C.A.T.

Anar al contingut