TOTS ELS ÀUDIOS

 • Rodatge fallit d'un anunci amb sardanes: el drama tantinyà de la setmana. I el Sardacret.
  Escolta àudio

  Rodatge fallit d'un anunci amb sardanes: el drama tantinyà de la setmana. I el Sardacret.

  Anna Tantinyà, i no és broma, va participar en un rodatge d'un anunci on hi havia de sortir la seva colla sardanista. Detalls del rodatge: els hi van fer la prova d'antígens, els hi van demanar que ballessin com si aixafessin raïm i a la primera va ser bona. Bé, ella ens ho explica. I en Sergi, de tot plegat, en fa un secret. Un Sardacret.

 • Lluís Alcalà, Marc Timon i Jan Fité, flamants guanyadors de la Sardana de l'Any 2019
  Escolta àudio

  Lluís Alcalà, Marc Timon i Jan Fité, flamants guanyadors de la Sardana de l'Any 2019

  Us oferim un extens i fantàstic resum de la gran final que es va celebrar a Esparreguera. Sentirem els 12 finalistes, els responsables de les cobles, el president de la Confederació Sardanista i, sobretot, els guanyadors de la gala! I, és clar, les sardanes que van guanyar també.

 • Sardanet, 21/11/2020
  Escolta àudio

  Sardanet, 21/11/2020

  Sardanet 742. Streaming de l'any Amb el to humorístic i descomplexat que caracteritza el Sardanet fem una crònica de la gran Final, viscuda el passat cap de setmana, del Concurs la Sardana de l'any i repassem les composicions guanyadores en les diferents categories. A més, en els Quaderns Tantinyana coneixerem tot el que li passa a una colla de sardanes quan va a grabar un anunci.

 • La Principal de la Bisbal a "Los jugones"?
  Escolta àudio

  La Principal de la Bisbal a "Los jugones"?

  En Sergi Vives ha descobert que no és impossible parlar de futbol i sardanes alhora! I és que a un programa de futbol com és "Los jugones" van acabar parlant de les sardanes, concretament de La Principal de la Bisbal. Aquest és el seu sardacret del programa d'avui. És real? L'Anna Tantinyà, per la seva banda, espera amb candaletes i ben preparada la final de la sardana de l'any. I precisament de tot això en parla en els seus "Quaderns Tantinyanna".

 • El Memorial Joaquim Serra d'enguany a YouTube!
  Escolta àudio

  El Memorial Joaquim Serra d'enguany a YouTube!

  La situació actual marcada per la pandèmia ha provocat que un dels esdeveniments anuals més importants del món de la cobla com és el Memorial Joaquim Serra s'hagi d'emetre per YouTube. Així doncs, aquest dimecres, a partir de les 19.30, podreu seguir-lo pel canal de YouTube de l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona.

 • Els "GASP" preparen nou disc: "Connectats"
  Escolta àudio

  Els "GASP" preparen nou disc: "Connectats"

  Daniel Gasulla, Lluís Alcalà, Carles Santiago i Jordi Paulí, coneguts com a GASP, estan enregistrant aquests dies el 4t disc, "Connectats". Aquest nou treball d'aquests quatre genets de la cobla inclou disset sardanes i és fruit de la tasca compositiva dels quatre components. Al Sarda.net, fem el xafarder per saber-ne tots els detalls!

 • Sardanet, 14/11/2020
  Escolta àudio

  Sardanet, 14/11/2020

  Sardanet 741: centrat, sobretot, en dos temes. Gasp, el pòker de Gasulla, Alcalà, Santiago i Paulí aterren amb la cinquena entrega de la seva col·lecció de discos, una de les més celebrades del mercat sardanaire. Amb tots ells, en parlem llargament. I el Memorial Joaquim Serra, que arriba un any més, no falta a la cita, però serà en streaming. Amb estrena de Jesús Ventura. I per tancar: Anna Tantinyà fa uns Quaderns Tantinyanna amb l'emoció de la sardana de l'any i en Sergi ens descobreix el "cameo" de la principal de la Bisbal en el programa "Jugones". #sardapunk

 • Ser un famós sardanista als Quaderns Tantinyanna i falsedats o encerts d'en Sergi
  Escolta àudio

  Ser un famós sardanista als Quaderns Tantinyanna i falsedats o encerts d'en Sergi

  La rapada final d'en Sergi i l'Anna. Un, com sempre, planteja un secret que pot ser, o no, fals. I ella, amb els seus Quaderns Tantinyanna, ens explica la crua realitat de la fama sardanista.

 • La final de la Sardana de l'Any es farà i podreu votar des de casa
  Escolta àudio

  La final de la Sardana de l'Any es farà i podreu votar des de casa

  Semblava que aquest any ens havíem de quedar sense el concurs a la popularitat sardanista. Doncs no, es farà dissabte que ve, dia 14 de novembre, en directe des d'Esparreguera. I ho podreu sentir per Catalunya Música. I no només això, sinó que també podreu votar la vostra opció des de casa. Ei, no us perdeu les instruccions!

 • Sardanet, 07/11/2020
  Escolta àudio

  Sardanet, 07/11/2020

  Sardanet 740: especial prèvia de la sardana de l'any. Sentirem les darreres finalistes que no es podran votar, que opten a la crítica i al premi joventut, i sentirem als responsables de la confederació. Ens han d'explicar com es farà la gala final i com s'ha de fer per votar. A més, en Sergi Vives llença incerteses sobre el sardanisme i l'Anna Tantinyà es converteix en star system del sardanisme en general. És el sardanet. És #sardapunky.

 • La Sardana de l'Any: les sardanes finalistes al premi de la Crítica i al premi Joventut
  Escolta àudio

  La Sardana de l'Any: les sardanes finalistes al premi de la Crítica i al premi Joventut

  Quan falta una setmana per a la gran final de la Sardana de l'Any, avui us presentem les sis sardanes que opten als premis de la Crítica i Joventut del concurs de la Sardana de l'Any. Uns premis que no són els populars, que els escull un jurat tècnic i que es faran públics a la gran final que es farà dissabte que ve des d'Esparreguera.

 • Les revesses als quaderns i en Sergi que s'inventa coses
  Escolta àudio

  Les revesses als quaderns i en Sergi que s'inventa coses

  Darrera patinada de neurona definitiva del Sardanet: En els Quaderns Tantinyanna, l'Anna ens dibuixa com deu ser una revessa en un concurs de colles vista per algú que no en sap res. Apocalíptic. I en Sergi ens planteja un dels secrets més estranys que s'han vist mai: algú va voler marxar d'una rotllana perquè no la volia compartir amb algú altre. Un drama, vaja.

 • El setè volum de sardanes a Rubí, a micromecenatge
  Escolta àudio

  El setè volum de sardanes a Rubí, a micromecenatge

  El micromecenatge és, sens dubte, una bona manera de dur a terme els projectes, amb la confiança i la seguretat que dona qui organitza la iniciativa. Avui us presentem la proposta del Foment de la Sardana de Rubí, que afegeix un volum més (ja és el setè) a la seva col·lecció i ho fa a través d'aquesta fórmula.

 • La inquietud de la Cobla Reus Jove
  Escolta àudio

  La inquietud de la Cobla Reus Jove

  Una de les formacions que més aposta per nous formats i concerts tematitzats és la Cobla Reus Jove. I aquesta setmana tenien programats (i no es faran) un parell de repertoris molt especials. Per un costat, al voltant de la figura de Josep Colls, un compositor tarragoní amb molta música al darrere, i músiques del món, un repertori eclèctic al voltant de músiques d'arreu i de tots els temps, passats pel sedàs de la cobla. No es faran els concerts, un verdadera llàstima, però sí que quedaran en repertori per a quan es pugui.

 • Sardanet, 31/10/2020
  Escolta àudio

  Sardanet, 31/10/2020

  Sardanet 739: Un programa ple de provisionalitat. Què us penseu, que encara que ho anul·lin tot no tenim temes de què parlar? Au, va! doncs mira, en tenim. Per un costat, les quatre darreres sardanes finalistes al concurs La Sardana de l'Any, un concurs que s'hauria de celebrar (i sembla que així serà) des d'Esparreguera el dia 14 de novembre. I de contingut, doncs tenim que el Foment de la Sardana de Rubí ha penjat una campanya de micromecenatge per enllestir el setè volum de sardanes dedicades a la seva població, o bé la inquietud musical de la Reus Jove, que presenten fórmules imaginatives de concerts. Tot això ho repassem aquest programa, on no hi faltarà un secret sardanista d'en Sergi Vives i l'afilada ironia de l'Anna Tantinyà, parlant de revesses (oh!) #Sardapunk

Anar al contingut