TOTS ELS ÀUDIOS

 • Especial Mundial del Brasil (V): L'anàlisi
  Escolta àudio

  Especial Mundial del Brasil (V): L'anàlisi

  Cinquena i última hora de l'especial, de cinc hores, amb motiu de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i de la disputa del quart partit dels play-offs de semifinals de la Lliga ACB que disputen el Barça i el València. El presenten Pere Escobar i Òscar Fernàndez, amb la participació de Ricard Torquemada, Eudald Serra i els enviats especials al Brasil, Xavi Campos, a Curitiba, on està concentrada la selecció espanyola, i Laia Tudel, a Sao Paulo, escenari del partit inaugural.

 • Especial Mundial del Brasil (IV)
  Escolta àudio

  Especial Mundial del Brasil (IV)

  Quarta hora de l'especial, de cinc hores, amb motiu de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i de la disputa del quart partit dels play-offs de semifinals de la Lliga ACB que disputen el Barça i el València. El presenten Pere Escobar i Òscar Fernàndez, amb la participació de Ricard Torquemada, Eudald Serra i els enviats especials al Brasil, Xavi Campos, a Curitiba, on està concentrada la selecció espanyola, i Laia Tudel, a Sao Paulo, escenari del partit inaugural.

 • Especial Mundial del Brasil (III)
  Escolta àudio

  Especial Mundial del Brasil (III)

  Tercera hora de l'especial, de cinc hores, amb motiu de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i de la disputa del quart partit dels play-offs de semifinals de la Lliga ACB que disputen el Barça i el València. El presenten Pere Escobar i Òscar Fernàndez, amb la participació de Ricard Torquemada, Eudald Serra i els enviats especials al Brasil, Xavi Campos, a Curitiba, on està concentrada la selecció espanyola, i Laia Tudel, a Sao Paulo, escenari del partit inaugural.

 • Especial Mundial del Brasil (II)
  Escolta àudio

  Especial Mundial del Brasil (II)

  Segona hora de l'especial, de cinc hores, amb motiu de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i de la disputa del quart partit dels play-offs de semifinals de la Lliga ACB que disputen el Barça i el València. El presenten Pere Escobar i Òscar Fernàndez, amb la participació de Ricard Torquemada, Eudald Serra i els enviats especials al Brasil, Xavi Campos, a Curitiba, on està concentrada la selecció espanyola, i Laia Tudel, a Sao Paulo, escenari del partit inaugural.

 • Especial Mundial del Brasil (I)
  Escolta àudio

  Especial Mundial del Brasil (I)

  Primera hora de l'especial, de cinc hores, amb motiu de l'inici del Mundial de futbol del Brasil i de la disputa del quart partit dels play-offs de semifinals de la Lliga ACB que disputen el Barça i el València. El presenten Pere Escobar i Òscar Fernàndez, amb la participació de Ricard Torquemada, Eudald Serra i els enviats especials al Brasil, Xavi Campos, a Curitiba, on està concentrada la selecció espanyola, i Laia Tudel, a Sao Paulo, escenari del partit inaugural.

 • El partit inaugural
  Escolta àudio

  El partit inaugural

  L'Eudald ens explica anècdotes sobre el partit que obre el Mundial.

 • El millor i el pitjor abans de l'inici
  Escolta àudio

  El millor i el pitjor abans de l'inici

  En Xavi Campos ens diu qui és la cara i qui la creu abans no comenci el torneig.

 • La prèvia del Brasil-Croàcia
  Escolta àudio

  La prèvia del Brasil-Croàcia

  El Ricard Torquemada ens dóna les claus del partit inaugural del Mundial 2014, entre la selecció amfitriona i Croàcia.

 • Què passa avui al Mundial?
  Escolta àudio
 • Què passa avui al Mundial?
  Escolta àudio

  Què passa avui al Mundial?

  El dia abans que comenci l'esperat Mundial del Brasil, la Laia Tudel ens parla de la selecció amfitriona i en Xavi Campos entrevista Albert Celades, seleccionador espanyol sub-21.

 • Torquelab del Mundial
  Escolta àudio

  Torquelab del Mundial

  Les previsions del Ricard Torquemada a 24 hores de l'inici del Mundial.

Anar al contingut