TOTS ELS ÀUDIOS

 • Catalunya Ràdio Girona 19.40 h Comencen les Fires i Festes de Sant Narcís.
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona 19.40 h Comencen les Fires i Festes de Sant Narcís.

  Un pregó a càrrec del cor Geriona i la Fundació Astrid 21 engega, aquest vespre, la Festa Major de Girona.
  A banda d'això, els mestres de l'esco
  la Pous i Pagès de Figueres han fet públic un comunicat després de l'agressió que va patir el director del centre. Asseguren que, sovint, se senten amenaçats per algunes famílies del barri.
  Expliquem que el jutjat desestima que l'Ajuntament de Calonge hagi de pagar una compensació de 10 milions d'euros a una constructora a qui van enderrocar un edifici d'apartaments l'any 2010. Que l'Ajuntament de Cadaqués ha aprovat, per unanimitat, en un ple, una moció contra el Pla d'Usos del Parc del Cap de Creus que vol aplicar la Generalitat. D'altra banda, el servei de telecardiologia pediàtrica entre els hospitals Trueta, de Girona, i la Vall d'Hebron, de Barcelona, ha permès tractar, des de Girona, una cinquantena de nens amb malalties greus de cor, els últims 8 anys.
  També hem explicat que els bombers han donat per extingit el foc del cap de Creus

  Un pregó a càrrec del cor Geriona i la Fundació Astrid 21 engega, aquest vespre, la Festa Major de Girona. A banda d'això, els mestres de l'escola Pous i Pagès de Figueres han fet públic un comunicat després de l'agressió que va patir el director del centre. Asseguren que, sovint, se senten amenaçats per algunes famílies del barri. Expliquem que el jutjat desestima que l'Ajuntament de Calonge hagi de pagar una compensació de 10 milions d'euros a una constructora a qui van enderrocar un edifici d'apartaments l'any 2010. Que l'Ajuntament de Cadaqués ha aprovat, per unanimitat, en un ple, una moció contra el Pla d'Usos del Parc del Cap de Creus que vol aplicar la Generalitat. D'altra banda, el servei de telecardiologia pediàtrica entre els hospitals Trueta, de Girona, i la Vall d'Hebron, de Barcelona, ha permès tractar, des de Girona, una cinquantena de nens amb malalties greus de cor, els últims 8 anys. També hem explicat que els bombers han donat per extingit el foc del cap de Creus

 • Catalunya Ràdio Girona 14.25 h L'escola Pous i Pagès de Figueres dóna suport al director.
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona 14.25 h L'escola Pous i Pagès de Figueres dóna suport al director.

  A la desconnexió de Girona us informem que el claustre de l'escola Pous i Pagès de Figueres, on un pare va agredir el director, es queixa de l'actitud d'algunes famílies amb els mestres. Donen suport al director agredit.
  Que el jutjat denega la compensació de 10 milions d'euros que una constructora reclamava a l'Ajuntament de Calonge per haver-li enderrocat un edifici de 43 apartaments l'any 2010.
  També parlem de les Fires de Girona. Els firaires de les atraccions avui fan un preu especial, a 1 euro.
  I una bona notícia sanitària. En vuit anys de funcionament, el servei de telecardiologia pediàtrica entre els Hospitals Trueta de Girona i la Vall d'Hebron ha evitat el desplaçament de molts infants amb patologies del cor a Barcelona. La majoria tenen menys d'un any, amb un percentatge de supervivència d'entre el 90 i el 95%.

  A la desconnexió de Girona us informem que el claustre de l'escola Pous i Pagès de Figueres, on un pare va agredir el director, es queixa de l'actitud d'algunes famílies amb els mestres. Donen suport al director agredit. Que el jutjat denega la compensació de 10 milions d'euros que una constructora reclamava a l'Ajuntament de Calonge per haver-li enderrocat un edifici de 43 apartaments l'any 2010. També parlem de les Fires de Girona. Els firaires de les atraccions avui fan un preu especial, a 1 euro. I una bona notícia sanitària. En vuit anys de funcionament, el servei de telecardiologia pediàtrica entre els Hospitals Trueta de Girona i la Vall d'Hebron ha evitat el desplaçament de molts infants amb patologies del cor a Barcelona. La majoria tenen menys d'un any, amb un percentatge de supervivència d'entre el 90 i el 95%.

 • Catalunya Matí - Girona: Els alumnes de primària i ESO no podran utilitzar el mòbil a les aules.
  Escolta àudio

  Catalunya Matí - Girona: Els alumnes de primària i ESO no podran utilitzar el mòbil a les aules.

  Reaccions a favor i en contra sobre l'acord del Consell Escolar de Girona que estableix prohibir que els estudiants portin el mòbil engegat quan van a classe. No podrà estar ni en silenci i, si els hi enxampen desobeint, els el retindran entre 2 i 5 dies i es parlarà amb els pares per poder-lo recuperar.

  La Generalitat demana precaució quan es va a caçar bolets a muntanya. Dimecres va morir una veïna de Girona que en va menjar un de molt verinós, la farinera borda. El seu marit és a l'hospital però fora de perill.

  Altres temes destacats:
  -Un estudi de la Universitat de Girona sobre com les empreses han superat la crisi.
  -Avui comença la Festa Major de Girona. Les Festes de Sant Narcís s'allargaran 10 dies. La mainada que aquesta tarda vagi a les atraccions de fires només pagarà 1 euro per cada tiquet.

  Reaccions a favor i en contra sobre l'acord del Consell Escolar de Girona que estableix prohibir que els estudiants portin el mòbil engegat quan van a classe. No podrà estar ni en silenci i, si els hi enxampen desobeint, els el retindran entre 2 i 5 dies i es parlarà amb els pares per poder-lo recuperar. La Generalitat demana precaució quan es va a caçar bolets a muntanya. Dimecres va morir una veïna de Girona que en va menjar un de molt verinós, la farinera borda. El seu marit és a l'hospital però fora de perill. Altres temes destacats: -Un estudi de la Universitat de Girona sobre com les empreses han superat la crisi. -Avui comença la Festa Major de Girona. Les Festes de Sant Narcís s'allargaran 10 dies. La mainada que aquesta tarda vagi a les atraccions de fires només pagarà 1 euro per cada tiquet.

 • Catalunya Ràdio Girona 19.40 h Les empreses familiars han resistit millor la crisi.
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona 19.40 h Les empreses familiars han resistit millor la crisi.

  Això ho recull un estudi de la Universitat de Girona que han presentat aquesta tarda. Alerta que la situació es pot capgirar a partir d'ara.
  Tam
  bé destaquem que els bombers encara no donen per apagat el foc del cap de Creus. Coincidint, demà, amb l'inici de les Festes de Sant Narcís, els firaires veuen complicat abaixar el preu de les atraccions. Només demà costaran 1 euro. També demà estrenaran a Girona l'obra "Bluf", guanyadora del premi Quim Masó de teatre. I que el Museu d'Art de Girona ha restaurat dues escultures del segle 13.

  Això ho recull un estudi de la Universitat de Girona que han presentat aquesta tarda. Alerta que la situació es pot capgirar a partir d'ara. També destaquem que els bombers encara no donen per apagat el foc del cap de Creus. Coincidint, demà, amb l'inici de les Festes de Sant Narcís, els firaires veuen complicat abaixar el preu de les atraccions. Només demà costaran 1 euro. També demà estrenaran a Girona l'obra "Bluf", guanyadora del premi Quim Masó de teatre. I que el Museu d'Art de Girona ha restaurat dues escultures del segle 13.

 • Catalunya Ràdio Girona Esports 14.56 h L'Uni Girona guanya els 3 primers partits de Lliga femenina
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona Esports 14.56 h L'Uni Girona guanya els 3 primers partits de Lliga femenina

  La fita de l'equip de bàsquet de l'Spar City Lift Uni Girona d'haver guanyat els 3 primers partits de Lliga femenina d'aquesta temporada supera les previsions més optimistes que es tenien des del mateix club. Segons el director esportiu, Pere Puig.
  El pilot d'automobilisme de Lloret de Mar Miquel Molina està satisfet de la seva 5a temporada al DTM. I afrontarà els pròxims mesos amb la tranquil·litat de tenir garantida la continuïtat en aquest campionat l'any que ve.

  La fita de l'equip de bàsquet de l'Spar City Lift Uni Girona d'haver guanyat els 3 primers partits de Lliga femenina d'aquesta temporada supera les previsions més optimistes que es tenien des del mateix club. Segons el director esportiu, Pere Puig. El pilot d'automobilisme de Lloret de Mar Miquel Molina està satisfet de la seva 5a temporada al DTM. I afrontarà els pròxims mesos amb la tranquil·litat de tenir garantida la continuïtat en aquest campionat l'any que ve.

 • Catalunya Ràdio Girona 14.25 h Controlat l'incendi del cap de Creus
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona 14.25 h Controlat l'incendi del cap de Creus

  A la desconnexió del migdia de Girona expliquem el cas de la dona que ha mort després d'haver menjat bolets tòxics.
  També parlem de la prohibici
  ó als alumnes de la ciutat de fer servir el telèfon mòbil a les escoles i instituts.
  De la darrera hora de l'incendi al cap de Creus, que ja està controlat. Ha cremat unes 35 hectàrees de vegetació.
  I expliquem que passejar per boscos de més de 100 anys pot tenir una funció terapèutica per a malalts de fibromiàlgia i fatiga crònica. Són les conclusions d'un estudi presentat avui a Olot.

  A la desconnexió del migdia de Girona expliquem el cas de la dona que ha mort després d'haver menjat bolets tòxics. També parlem de la prohibició als alumnes de la ciutat de fer servir el telèfon mòbil a les escoles i instituts. De la darrera hora de l'incendi al cap de Creus, que ja està controlat. Ha cremat unes 35 hectàrees de vegetació. I expliquem que passejar per boscos de més de 100 anys pot tenir una funció terapèutica per a malalts de fibromiàlgia i fatiga crònica. Són les conclusions d'un estudi presentat avui a Olot.

 • Catalunya matí - Girona: 35 hectàrees cremades en l'incendi de Cala Montjoi, a Roses.
  Escolta àudio

  Catalunya matí - Girona: 35 hectàrees cremades en l'incendi de Cala Montjoi, a Roses.

  Pendents de l'incendi de vegetació a la zona de Cala Montjoi, a Roses, que ha cremat 35 hectàrees i encara mobilitza els efectius dels bombers. De moment està encerclat.

  El president dels agents de la propietat immobiliària de Girona reconeix que s'han trobat amb pisos buits que ocupen persones amb l'objectiu de treure un profit econòmic del propietari. Com que els tràmits legals tarden tant, els demanen 4.000 euros si volen que marxin.

  Altres temes destacats:

  -Reaccions a la inversió de 8 milions d'euros de l'empresa COMFORSA al Ripollès. Es destaca l'impuls econòmic per a la zona.
  -Vaga de l'empresa de recollida de deixalles A. J. RUZ
  -Denúncies a Sant Joan les Fonts per l'incivisme dels propietaris de gossos que no recullen els excrements dels animals.
  -Temporada Alta estrenarà dissabte l'obra "El president", basada en un text Thomas Bernhard.

  Pendents de l'incendi de vegetació a la zona de Cala Montjoi, a Roses, que ha cremat 35 hectàrees i encara mobilitza els efectius dels bombers. De moment està encerclat. El president dels agents de la propietat immobiliària de Girona reconeix que s'han trobat amb pisos buits que ocupen persones amb l'objectiu de treure un profit econòmic del propietari. Com que els tràmits legals tarden tant, els demanen 4.000 euros si volen que marxin. Altres temes destacats: -Reaccions a la inversió de 8 milions d'euros de l'empresa COMFORSA al Ripollès. Es destaca l'impuls econòmic per a la zona. -Vaga de l'empresa de recollida de deixalles A. J. RUZ -Denúncies a Sant Joan les Fonts per l'incivisme dels propietaris de gossos que no recullen els excrements dels animals. -Temporada Alta estrenarà dissabte l'obra "El president", basada en un text Thomas Bernhard.

 • Catalunya Ràdio Girona Esports 14.56h El mal temps fa tornar a casa els alpinistes del Dhaulagiri.
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona Esports 14.56h El mal temps fa tornar a casa els alpinistes del Dhaulagiri.

  L'expedició catalana (amb 4 gironins) que volia pujar al Dhaulagiri-7 (de 7.246 metres) s'ha trobat amb la tempesta que ha provocat nombroses morts i desaparicions a l'Himàlaia. Tots estan bé i han decidit tornar cap a casa.

  Al Llagostera s'ha acomiadat en Santi Castillejo. I s'ha confirmat el seu relleu: l'Oriol Alsina torna a la banqueta, com a assistent de Lluís Carrillo.

  Avui, en bàsquet, de la Lliga Femenina tenim el Manfilter Saragossa-Spar City Lift Uni Girona. En handbol, de la Copa del Rei, el Bordils-Benidorm. I en tenis, Tommy Robredo té partit de "vuitens de final" de l'Open de València contra el jugador de Taiwan Lu Yen-hsun.


  L'expedició catalana (amb 4 gironins) que volia pujar al Dhaulagiri-7 (de 7.246 metres) s'ha trobat amb la tempesta que ha provocat nombroses morts i desaparicions a l'Himàlaia. Tots estan bé i han decidit tornar cap a casa. Al Llagostera s'ha acomiadat en Santi Castillejo. I s'ha confirmat el seu relleu: l'Oriol Alsina torna a la banqueta, com a assistent de Lluís Carrillo. Avui, en bàsquet, de la Lliga Femenina tenim el Manfilter Saragossa-Spar City Lift Uni Girona. En handbol, de la Copa del Rei, el Bordils-Benidorm. I en tenis, Tommy Robredo té partit de "vuitens de final" de l'Open de València contra el jugador de Taiwan Lu Yen-hsun.

 • Catalunya Ràdio Girona 14.25 h Denuncien pisos ocupats per estafadors.
  Escolta àudio

  Catalunya Ràdio Girona 14.25 h Denuncien pisos ocupats per estafadors.

  A la desconnexió de les comarques de Girona us hem parlat del foc que hi ha al cap de Creus, en què treballen 30 mitjans aeris. Ha cremat unes 20 hectàrees de vegetació.
  També dels pisos ocupats per estafadors que demanen diners a canvi de marxar-ne. Calculen que n'hi ha uns 50 a la demarcació.
  Hem parlat amb el director general de Comforsa, Eduard Jaklitsch, del Pla Estratègic de l'empresa, que preveu una inversió de 8 milions d'euros en 5 anys. Donarà feina a 50 treballadors.
  Del ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que reduirà impostos i taxes.
  De la inversió anunciada pel Minisiteri de Foment de 12 milions d'euros per millorar diverses estacions, com les de Caldes de Malavella i La Molina.
  I que la Guàrdia Civil ha detingut 18 persones i ha comissat 100 quilos de marihuana aquest any a les comarques de Girona.

  A la desconnexió de les comarques de Girona us hem parlat del foc que hi ha al cap de Creus, en què treballen 30 mitjans aeris. Ha cremat unes 20 hectàrees de vegetació. També dels pisos ocupats per estafadors que demanen diners a canvi de marxar-ne. Calculen que n'hi ha uns 50 a la demarcació. Hem parlat amb el director general de Comforsa, Eduard Jaklitsch, del Pla Estratègic de l'empresa, que preveu una inversió de 8 milions d'euros en 5 anys. Donarà feina a 50 treballadors. Del ple de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, que reduirà impostos i taxes. De la inversió anunciada pel Minisiteri de Foment de 12 milions d'euros per millorar diverses estacions, com les de Caldes de Malavella i La Molina. I que la Guàrdia Civil ha detingut 18 persones i ha comissat 100 quilos de marihuana aquest any a les comarques de Girona.

 • "Catalunya matí-Girona": Els pagesos volen permís per circular amb el tractor pel centre de Figueres
  Escolta àudio

  "Catalunya matí-Girona": Els pagesos volen permís per circular amb el tractor pel centre de Figueres

  Els pagesos de Figueres demanen a l'Ajuntament que no apliquin als tractors la prohibició de circular pel nucli urbà.

  Encara a Figueres,
  divendres passat el pare d'un alumne va agredir el director d'un col·legi de la ciutat, ara els sindicats d'ensenyament demanen a l'Ajuntament que s'hi personi com a acusació particular. Primer, però, caldrà detenir l'home, que ha fugit.

  Altres temes destacats del dia:
  -Inversió de 8 milions d'euros a l'empresa metal·lúrgica COMFORSA, que crearà 50 nous llocs de treball a Campdevànol, al Ripollès.
  -El ple de St. Feliu de Guíxols decideix reduir 4 taxes i impostos.
  -Petició del sector hoteler de Tossa de Mar d'una millora del transport regular amb als aeroports i l'estació de l'AVE.

  Els pagesos de Figueres demanen a l'Ajuntament que no apliquin als tractors la prohibició de circular pel nucli urbà. Encara a Figueres, divendres passat el pare d'un alumne va agredir el director d'un col·legi de la ciutat, ara els sindicats d'ensenyament demanen a l'Ajuntament que s'hi personi com a acusació particular. Primer, però, caldrà detenir l'home, que ha fugit. Altres temes destacats del dia: -Inversió de 8 milions d'euros a l'empresa metal·lúrgica COMFORSA, que crearà 50 nous llocs de treball a Campdevànol, al Ripollès. -El ple de St. Feliu de Guíxols decideix reduir 4 taxes i impostos. -Petició del sector hoteler de Tossa de Mar d'una millora del transport regular amb als aeroports i l'estació de l'AVE.

 • "Catalunya migdia esports - Girona": Oriol Alsina tornarà a la banqueta del Llagostera
  Escolta àudio

  "Catalunya migdia esports - Girona": Oriol Alsina tornarà a la banqueta del Llagostera

  El Llagostera ja ha comunicat a Santi Castillejo que ha estat destituït. Es recupera una fórmula ja utilitzada anteriorment, amb Lluís Carrillo com a entrenador i Oriol Alsina com a segon. Oriol Alsina manté el càrrec de director esportiu.

  En tenis, Tommy Robredo ha superat la primera ronda de l'Open de València, amb victòria sobre Jonh Isner. En dos sets (7-6 i 6-3). A vuitens de final, Robredo s'enfrontarà al jugador de Taiwan Lu Yen-hsun.

  El Llagostera ja ha comunicat a Santi Castillejo que ha estat destituït. Es recupera una fórmula ja utilitzada anteriorment, amb Lluís Carrillo com a entrenador i Oriol Alsina com a segon. Oriol Alsina manté el càrrec de director esportiu. En tenis, Tommy Robredo ha superat la primera ronda de l'Open de València, amb victòria sobre Jonh Isner. En dos sets (7-6 i 6-3). A vuitens de final, Robredo s'enfrontarà al jugador de Taiwan Lu Yen-hsun.

 • Catalunya Migdia-Girona: La legionel·la està present al 5% dels edifics que inspecciona el DIPSALUT
  Escolta àudio

  Catalunya Migdia-Girona: La legionel·la està present al 5% dels edifics que inspecciona el DIPSALUT

  Un 5% de les inspeccions que la Diputació de Girona fa a instal.lacions municipals per saber si hi ha legionel.la donen resultat positiu. Des de DIPSALUT, però, asseguren que només és perillós si hi ha una concentració molt elevada d'aquest bacteri.

  Us informem de les vagues a l'empresa de recollida selectiva de residus A.J.RUZ de Sils, i a la de manteniment elèctric EMTE, de Fornells de la Selva.

  A l'àmbit de cultura i societat destaquem que el museu del cinema de Girona projectarà els quatre curts-metratges finalistes als premis Gaudí d'aquest any. Ho estableix l'acord de col·laboració que han renovat aquest migdia l'Acadèmia del Cinema de Catalunya i el Museu del cinema de Girona.

  Un 5% de les inspeccions que la Diputació de Girona fa a instal.lacions municipals per saber si hi ha legionel.la donen resultat positiu. Des de DIPSALUT, però, asseguren que només és perillós si hi ha una concentració molt elevada d'aquest bacteri. Us informem de les vagues a l'empresa de recollida selectiva de residus A.J.RUZ de Sils, i a la de manteniment elèctric EMTE, de Fornells de la Selva. A l'àmbit de cultura i societat destaquem que el museu del cinema de Girona projectarà els quatre curts-metratges finalistes als premis Gaudí d'aquest any. Ho estableix l'acord de col·laboració que han renovat aquest migdia l'Acadèmia del Cinema de Catalunya i el Museu del cinema de Girona.

 • "Catalunya matí - Girona": L'hospital transfronterer de la Cerdanya supera les seves expectatives.
  Escolta àudio

  "Catalunya matí - Girona": L'hospital transfronterer de la Cerdanya supera les seves expectatives.

  L'Ajuntament de Salt vol incentivar que els universitaris que estudien al municipi lloguin un pis a Salt i no a Girona, com passa ara. N'hi ha uns 1.400, en graus de fisioteràpia, activitat física i audiovisuals. Rebaixaran impostos als propietaris que lloguin pisos a aquests joves.
  En el primer mes del nou hospital transfronterer de la Cerdanya s'han atès un miler d'urgències i ja hi han nascut cinc nadons de mare francesa.
  També destaquem les novetats del Festival Internacional del Circ de Figueres, que es farà a finals de febrer.
  Altres temes del dia:
  - El polèmic abocador de Vacamorta, al Baix Empordà, es podria segellar si finalment la justícia el fa tancar.
  - Segon dia de vaga de l'empresa de manteniment elèctric EMTE

  L'Ajuntament de Salt vol incentivar que els universitaris que estudien al municipi lloguin un pis a Salt i no a Girona, com passa ara. N'hi ha uns 1.400, en graus de fisioteràpia, activitat física i audiovisuals. Rebaixaran impostos als propietaris que lloguin pisos a aquests joves. En el primer mes del nou hospital transfronterer de la Cerdanya s'han atès un miler d'urgències i ja hi han nascut cinc nadons de mare francesa. També destaquem les novetats del Festival Internacional del Circ de Figueres, que es farà a finals de febrer. Altres temes del dia: - El polèmic abocador de Vacamorta, al Baix Empordà, es podria segellar si finalment la justícia el fa tancar. - Segon dia de vaga de l'empresa de manteniment elèctric EMTE

 • "Catalunya Vespre - Girona": Més pisos per a universitaris a Salt.
  Escolta àudio

  "Catalunya Vespre - Girona": Més pisos per a universitaris a Salt.

  L'Ajuntament de Salt és previst que aprovi, aquest vespre, en un ple municipal, rebar l'IBI als propietaris de pisos que els destini a lloguer per a estudiants universitaris. A Salt hi ha uns 1.400 alumnes de greu, en centres com l'Escola de Salut i l'Esport i la d'Àudiovisuals i multimèdia.
  D'altra banda, el nou Hospital Transfronterer de la Cerdanya, a Puigcerdà, ja ha atès mil urgències i més de dues mil consultes externes en el primer mes de funcionament.
  Recollim les declaracions que ha fet avui el director de l'Agència Catalana de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, sobre com fer el segellament del polèmic abocador de Vacamorta, al Baix Empordà. També el compromís del govern a iniciar les obres de la nova estació soterrada d'autobusos de Girona l'any 2015, i les novetats del Festival Internacional del Circ de Figueres, que es farà del 26 de febrer al 2 de març de 2015.

  L'Ajuntament de Salt és previst que aprovi, aquest vespre, en un ple municipal, rebar l'IBI als propietaris de pisos que els destini a lloguer per a estudiants universitaris. A Salt hi ha uns 1.400 alumnes de greu, en centres com l'Escola de Salut i l'Esport i la d'Àudiovisuals i multimèdia. D'altra banda, el nou Hospital Transfronterer de la Cerdanya, a Puigcerdà, ja ha atès mil urgències i més de dues mil consultes externes en el primer mes de funcionament. Recollim les declaracions que ha fet avui el director de l'Agència Catalana de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, sobre com fer el segellament del polèmic abocador de Vacamorta, al Baix Empordà. També el compromís del govern a iniciar les obres de la nova estació soterrada d'autobusos de Girona l'any 2015, i les novetats del Festival Internacional del Circ de Figueres, que es farà del 26 de febrer al 2 de març de 2015.

 • "Catalunya migdia esports - Girona": El Llagostera podria destituir l'entrenador, Santi Castillejo
  Escolta àudio

  "Catalunya migdia esports - Girona": El Llagostera podria destituir l'entrenador, Santi Castillejo

  Al Llagostera està en dubte la continuïtat de l'entrenador, Santi Castillejo, a causa de l'actual crisi de resultats de l'equip de futbol de Segona A, que s'ha vist accentuada amb la derrota d'ahir, per 1 gol a 4, al Municipal de Palamós, davant el Mallorca. Tenen força decidit recuperar la fórmula de les últimes temporades: Lluís Carrillo com a entrenador i Oriol Alsina com a "teòric assistent".
  També destaquem que l'entrenador de l'equip d'handbol del Bordils, Pau Campos, està molest per la imatge de la derrota del seu equip a la pista del Cantàbria, i espera un canvi radical en els dos partits que tenen a casa aquesta setmana: el de Copa del Rei, dimecres, contra el Benidorm; i el de Lliga de dissabte contra el Bidasoa.

  Al Llagostera està en dubte la continuïtat de l'entrenador, Santi Castillejo, a causa de l'actual crisi de resultats de l'equip de futbol de Segona A, que s'ha vist accentuada amb la derrota d'ahir, per 1 gol a 4, al Municipal de Palamós, davant el Mallorca. Tenen força decidit recuperar la fórmula de les últimes temporades: Lluís Carrillo com a entrenador i Oriol Alsina com a "teòric assistent". També destaquem que l'entrenador de l'equip d'handbol del Bordils, Pau Campos, està molest per la imatge de la derrota del seu equip a la pista del Cantàbria, i espera un canvi radical en els dos partits que tenen a casa aquesta setmana: el de Copa del Rei, dimecres, contra el Benidorm; i el de Lliga de dissabte contra el Bidasoa.

Anar al contingut