El suplement, de 7 a 8 h - 01/12/2019
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

El suplement, de 7 a 8 h - 01/12/2019

El suplement, de 7 a 8 h - 01/12/2019

L'OFICI D'EDUCAR:
COM ES POT AFAVORIR LA COMUNICACIÓ AMB ELS ADOLESCENTS?

Es queixen que no els entenen, volen sentir-se més escoltats i no jutjats i que els dediquin més temps per saber com són; aquestes són algunes de les peticions que ens han fet arribar els adolescents a "L'ofici d'educar. Com podem millorar la comunicació i l'escolta amb els adolescents?". En parlarem amb la psicòloga juvenil Eli Soler, creadora del blog "Educar adolescentes"; la psicoterapeuta familiar Clara Darder, coach en PNL i Gestalt, i Xavi Llambrich, autor del llibre "Estima": per ajudar els joves a transitar per l'adolescència. Sentirem el contrapunt de l'humorista Oriol Dalmau i els "Llibres per somiar" de Jaume Centelles, i acabarem amb l'espai "Torna-la a posar", de José Luis Santiso.


UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLIN
El pa, l'aliment imprescindible (i l'únic capaç d'explicar la història de les civilitzacions!)
Egipcis, grecs, romans, Edat Mitjana, Revolució Industrial, la guerra civil... la història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en història medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins al Forn Mistral del barri de Gràcia on conversem amb Andreu Bertran, propietari i forner d'un negoci amb 140 anys d'història; el periodista Marc Casanovas fa només tres setmanes que viu a Boston i ens explica les seves primeres impressions sobre l'alimentació dels nord-americans. Sabrem si menjar fresc i sa als Estats Units és un privilegi reservat als rics; si la vida us dona llimones, feu-ne llimonada, que té molta vitamina C i escolteu Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; l'escriptora Siri Hustvedt rememora la seva magdalena de Proust; l'ex-publicista Jordi Luque tasta una aigua mineral en envàs de llauna al "Nyap o top" de Gerard Jubany; el crític gastronòmic Phil