El suplement, de 13 a 14 h - 01/12/2019
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

El suplement, de 13 a 14 h - 01/12/2019

El suplement, de 13 a 14 h - 01/12/2019

UN RESTAURANT CANÍBAL A BERLÓIN
El pa, l'aliment imprescindible (i l'únic capaç d'explicar la història de les civilitzacions!)
Egipcis, grecs, romans, edat mitjana, Revolució Industrial, la Guerra Civil... la història dels pobles s'explica a través del pa i Antoni Riera, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona i doctor en història medieval, ens l'explica a nosaltres en una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona. També anem fins al Forn Mistral del barri de Gràcia on conversem amb Andreu Bertran, propietari i forner d'un negoci amb 140 anys d'història; el periodista Marc Casanovas fa només tres setmanes que viu a Boston i ens explica les seves primeres impressions sobre l'alimentació dels nord-americans. Sabrem si menjar fresc i sa als Estats Units és un privilegi reservat als rics. Si la vida us dona llimones, feu-ne llimonada, que té molta vitamina C i escolteu Toni Massanés, director de la Fundació Alícia. L'escriptora Siri Hustvedt rememora la seva magdalena de Proust. L'expublicista Jordi Luque tasta una aigua mineral en envàs de llauna al "Nyap o top" de Gerard Jubany.