El suplement, d'11 a 12 h - 03/11/2019
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge

El suplement, d'11 a 12 h - 03/11/2019

El suplement, d'11 a 12 h - 03/11/2019

**UN RESTAURAN CANÍBAL A BERLÍN
La cuina marroquina és molt més que tahine i cuscús. Entrevistem la xef basco-marroquina Najat Kaanache, que trenca motlles allà on va: està considerada una de les 4 dones més influents d'Àfrica, ha treballat amb Ferran Adrià i Rene Redzepi i ha posat en valor la cuina marroquina al restaurant NUR, al centre de la medina de Fes. Viatgem en el temps per saber quina és la magdalena de Proust de l'actor Francesc Orella. Amb el periodista i savi Salvador Garcia-Arbós, descobrim un dels 10 plats estel·lars de la gastronomia universal: la pizza! El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla de les olives i què tenen que les fa tan especials; un ingredient que està present en la cuina catalana i mediterrània des de sempre. També fa un repàs dels productes de temporada. El periodista gastronòmic d'El Periódico, Pau Arenós, tasta un producte de qualitat dubtosa i determina si es tracta d'un nyap o bé d'un producte estrella al "Nyap o top?", de Gerard Jubany. El crític gastronòmic Philippe Regol dina al restaurant Petit Pau de Barcelona i ens ho explica. I la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina (a la Vall d'en Bas).